- 17 Aralık 2015
- 26.874
- 49.028
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #24.021
bende dikmenden mamak a gidemiyorum iyimiBu nasıl kapanma, ben anlamadım zaten.
Çalışma hayatındakiler iş başında, işi olmayanlar park bahçelerde
Kim ya bu evde duranlar sen ben hariç?
herkesler uyuyorduYoklarr
Kim demişYoklarr
Artık geceleri ben sahip çıkıyorum topiğimize
Sahuru mu bekliyorsun eşin için filanArtık geceleri ben sahip çıkıyorum topiğimize
Yooo gündüz uyuma gibi Bi alışkanlık edindim gece de uyku gelmiyoSahuru mu bekliyorsun eşin için filan
yatmaya hazirlaniyorum canim bir suru peynir tarifi izledikten sonraYooo gündüz uyuma gibi Bi alışkanlık edindim gece de uyku gelmiyosiz napıyosunuz bakiyim
Peynir tarifimi ne peyniri hayırdıryatmaya hazirlaniyorum canim bir suru peynir tarifi izledikten sonra
evde peynir yapmayi seviyorum da ben az once kolot ve labne peynir tarifi izledimPeynir tarifimi ne peyniri hayırdır
Aa hiç öyle marifetlerim yok lor peynir dışında. Peki kolay mıevde peynir yapmayi seviyorum da ben az once kolot ve labne peynir tarifi izledim
onlarida deneyecegim
baya kolay, bekletmeleri suruyo bazen biraz, kolot peyniri kurutmak icin 3 gun bekledi mesela tarifte.Aa hiç öyle marifetlerim yok lor peynir dışında. Peki kolay mı
Benimde kayınvalidem yapar bana hep .Ay tenli anne bende surekli yapmiyorum bazen esiyo öyle ama lezzetli oluyo evde yapilan peynir.
bends lorun icine biraz tereyag ekleyip uzerine agirlik koyup kalip peynir yapiyorumBenimde kayınvalidem yapar bana hep .
Kolot yapıyor
Bide şu lor peyniri var ya
Onu öyle tane tane değil de sıkıştırarak yapiyo
Kalıp peynir oluyo
Dilim dilim yiyoruz beyaz peynir misali.
Eşim seviyor
Ben peynirci değilim zaten
Bitek Erzincan tulumu biliyosun
Hah aynen öyle yapıyor bak.bends lorun icine biraz tereyag ekleyip uzerine agirlik koyup kalip peynir yapiyorum
gece gece aklima dustu bak tulum roka
Hayırdır ne oldu?kendinize iyi bakin beni özleyin minnoşlaroffline takilacagim sanirim bir sure
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?