- 8 Mart 2015
- 25.122
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.258
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #23.941
Eğitim ok ama diğer kısma katılmıyorum, ben işletmeci olarak o dükkanı kuruyorum.Sahi eğitim fiyatlarına filan baktin mi onlarda pahalı .
Diyelim ki eğitimi filan hallettik nolcak ki.
Peki biyerde birinin yanında amelelik etmemiz gerekmiyor mu dükkan açmadan önce ?
İlla acemilik atmak için elini alıştırmak için öyle bı donemden geçmemiz gerektigini duydum bikac yerde .
Ne kadar doğru olabilir ?
Çocuk uyanmıştır muhtemelen.chamallows neredesin bişey mi oldu ansızın gittin
YazıkÇocuk uyanmıştır muhtemelen.
Benim en katlanamadigim şey çocukların şey haliAkskajsjsj
Bunlar bir şey değil yahu
Yok bazen kalıyorum bu araSeni bu saatte uyanık bulmak olağanüstü bişey
Yada ben unutmuşum kalıyor muydun sen bu saate Allah Allah
Zorunlu senin etrafında küçük çocuk mu var yada büyürken ederken yanında olduğun baya biliyosun böyle durumları haBenim en katlanamadigim şey çocukların şey hali
'oooooy' diye bı feryat kopararak yerlerde ağlıyorlar ya .
Yahu yere niye surtunuyosun çocuğum .
En en en katlanamadigim.beynime kan sıçrıyor
Kendimi yiyorum
Hım...Benim en katlanamadigim şey çocukların şey hali
'oooooy' diye bı feryat kopararak yerlerde ağlıyorlar ya .
Yahu yere niye surtunuyosun çocuğum .
En en en katlanamadigim.beynime kan sıçrıyor
Kendimi yiyorum
Sen dinleme burcucum, yaşayıp göreceksin zatenZorunlu senin etrafında küçük çocuk mu var yada büyürken ederken yanında olduğun baya biliyosun böyle durumları ha
Üç aya geceleri uyuyamiyorum yatak da dönemiyorum.Yok bazen kalıyorum bu aragündüz uyuyunca bu saatlerde gelmiyo pek uyku siz gece kuşusunuz tabi
4 yeğenim varZorunlu senin etrafında küçük çocuk mu var yada büyürken ederken yanında olduğun baya biliyosun böyle durumları ha
İç karnı genişse hiçbirini yaşamaz, ben yaşamadım.Üç aya geceleri uyuyamiyorum yatak da dönemiyorum.
Cocuuum vurdu uyandirdi selaaaam.diye geleceksin buraya ansızın Cat cat
Ama havaalanında filan da görüyorum bunları .Zorunlu senin etrafında küçük çocuk mu var yada büyürken ederken yanında olduğun baya biliyosun böyle durumları ha
Sen var ya çaki gibi bir şey doğurursun, böyle milletin çocuğuna burun kıvırdıysan bittinAma havaalanında filan da görüyorum bunları .
Yeğenim olmalarına gerek yok
Eşimi cekistiriyorum hemen
Nolur şunu mu cekecez gidelim uzakta bekleyelim diyorum filan
Gülüyor o halime
Ayyy senin yüz şeklini düşünemiyorum o anHım...
1 saat içinde 2027383 kere yaşanan şey yani.
Bizimki bir de olduğu yere de atmaz, feryat figan 5 6 metre koşar ve koridora atar kendini, ardından pilatese benzer hareketlerle ayakları kafaya değecek kadar gerinip çırpınır böğürür vs
Evet.Ayyy senin yüz şeklini düşünemiyorum o anhiç bişey olmuyormus gibi davranabiliyormusun
Bide tipe bak uf sevimsiz filan olduklarim varSen var ya çaki gibi bir şey doğurursun, böyle milletin çocuğuna burun kıvırdıysan bittin
YaaEvet.
Sonra bir anda başka bir ağlamanın daha ilk saniyesinde ejderha gibi ateş püskürerek bağırabiliyorum ama.
Sen doğurma, o kadar diyeyimBide tipe bak uf sevimsiz filan olduklarim varböyle böyle benimki domatese benzeyecek.
En buyuk korkum bu
Ahaaa çok amin öyle olsun inşallahSen dinleme burcucum, yaşayıp göreceksin zaten
Yani şu da var, çevremde nadirdir bu sayılanları yapan, belki seninki köşe yastığı gibi olacak, laf dinleyecek, yatırınca uyuyacak falan, niye olmasın
Bugün gördüm fork fork kımıldadı baya onun tekmelerini yerim küçücük ayaklıÜç aya geceleri uyuyamiyorum yatak da dönemiyorum.
Cocuuum vurdu uyandirdi selaaaam.diye geleceksin buraya ansızın Cat cat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?