- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.871
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #23.961
Valla ya unutcan yada evladın öğretecekAhaaa çok amin öyle olsun inşallahdüşük Bi ihtimal sanırım ama ihtimal sonuçta bana çekmesin bebem çocukluk bebeklik berbat erkek çocuğu gibi Bi gün kafamı yarıp bigün kolumu kırıp eve gelirdim ah beşikten düşmeler mi amaaan içim daraldı ha
Bugün gördüm fork fork kımıldadı baya onun tekmelerini yerim küçücük ayaklıben yüz üstü yatıyorum Bi tek onu değiştiremedim nasıl unutucam bilmiyorum
Aaa gordun muAhaaa çok amin öyle olsun inşallahdüşük Bi ihtimal sanırım ama ihtimal sonuçta bana çekmesin bebem çocukluk bebeklik berbat erkek çocuğu gibi Bi gün kafamı yarıp bigün kolumu kırıp eve gelirdim ah beşikten düşmeler mi amaaan içim daraldı ha
Bugün gördüm fork fork kımıldadı baya onun tekmelerini yerim küçücük ayaklıben yüz üstü yatıyorum Bi tek onu değiştiremedim nasıl unutucam bilmiyorum
Sanırım benim dar ya kreme başlamam lazımValla ya unutcan yada evladın öğretecek
Gerçi bakfilmdelisi iç karın genişliği diye biseyden bahsetti
Evet ikili testen sonra inşallah geçen eşim rüyasında kız çocuğu vardı kucağımda diyoAaa gordun mune kadarimiz kaldı cinsiyetini öğrenmeye ? 2 hafta mi
Onu doktoruna gittiğinde sor.Sanırım benim dar ya kreme başlamam lazım
L harfiyle başlayan bı krem var onu hep çok öneriyorlar .Sanırım benim dar ya kreme başlamam lazım
Oooh .annene yoldaşyoo ne olsun annemle dedikodu giybet
sandigin kadar uzun surmuyo bazi egitimler.Keşke
Kalıcı makyaj
Saç baş uzmanı
Yada böyle inşaatçı filan olsaymisiz .
Ne güzel paralar dönüyor
Niye okuduk ki sinir oluyorum gerçekten sinir oluyorumben 6 yıl okuyana kadar 6 yılda sanat öğrenebilirdim.
Ağaç yaş iken eğilmiş olurdu hem.
Şimdi yapmaya kalksam ogrenecem de bilmem ne de .ohoooo
Bence de kız olacakEvet ikili testen sonra inşallah geçen eşim rüyasında kız çocuğu vardı kucağımda diyoerkekler genelde erkek bebek istemezmiydi ya Bi terslikte Bi iş var
Yok be nerde cevrem olacak benim İzmir de .sandigin kadar uzun surmuyo bazi egitimler.
cevren varmi ondan haber ver
Fbenim şimdiden batıyoOnu doktoruna gittiğinde sor.
İç karnın geniş ise 6 aya kadar dışarıdan görünmüyor, rahat rahat takılıyorsun.
Ben 8 aya kadar yüzüstü yatabildim mesela, hiçbir zaman çömelme kalkma yatma sıkıntısı yaşamadım, göbeğim hep küçüktü.
senin kullandigin ilaclardan kaynakli karninin cabuk buyumesi gerek aslinda.Fbenim şimdiden batıyoyahu hep imrendim sana be kadın şıp diye hamile kalmışsın şuna bak göbek yokmuş falan amaaan film
Ohooo benimki koydu bile ismini şimdiden anlamadım tutturdu kız diye rüyada görmeler falan başak burcu acaba çok mu duygusal ondan mı kız istiyo aklıma her seçeneği getiriyorumBence de kız olacak
Denizde kız olacak demişti sanki
İsim düşünmeye basla bari
Kız olsun anasına yoldaş olurOhooo benimki koydu bile ismini şimdiden anlamadım tutturdu kız diye rüyada görmeler falan başak burcu acaba çok mu duygusal ondan mı kız istiyo aklıma her seçeneği getiriyorum
Doğurduktan sonra oldu hamile göbeğim, ondan da ister misinFbenim şimdiden batıyoyahu hep imrendim sana be kadın şıp diye hamile kalmışsın şuna bak göbek yokmuş falan amaaan film
İddaya girelim mi kız olucak ben biliyorum diyo delimidir nedir
anam bizimki fena dillendi ve disarda hakkini yedirme calismalarim acayip ses getirmeye basladi
Gir iddasina bence deİddaya girelim mi kız olucak ben biliyorum diyo delimidir nedirhayırlı olur kız evlat olsun olsun
Bana ne film diğerleri olmadıysa o da olmasınDoğurduktan sonra oldu hamile göbeğim, ondan da ister misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?