• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Ahaaa çok amin öyle olsun inşallah 😁 düşük Bi ihtimal sanırım ama ihtimal sonuçta bana çekmesin bebem çocukluk bebeklik berbat erkek çocuğu gibi Bi gün kafamı yarıp bigün kolumu kırıp eve gelirdim ah beşikten düşmeler mi amaaan içim daraldı ha

Bugün gördüm fork fork kımıldadı baya onun tekmelerini yerim küçücük ayaklı 😁 ben yüz üstü yatıyorum Bi tek onu değiştiremedim nasıl unutucam bilmiyorum
Valla ya unutcan yada evladın öğretecek😂😂

Gerçi bak filmdelisi filmdelisi iç karın genişliği diye biseyden bahsetti 😳

Ahaaa çok amin öyle olsun inşallah 😁 düşük Bi ihtimal sanırım ama ihtimal sonuçta bana çekmesin bebem çocukluk bebeklik berbat erkek çocuğu gibi Bi gün kafamı yarıp bigün kolumu kırıp eve gelirdim ah beşikten düşmeler mi amaaan içim daraldı ha

Bugün gördüm fork fork kımıldadı baya onun tekmelerini yerim küçücük ayaklı 😁 ben yüz üstü yatıyorum Bi tek onu değiştiremedim nasıl unutucam bilmiyorum
Aaa gordun mu 🤭 ne kadarimiz kaldı cinsiyetini öğrenmeye ? 2 hafta mi

Sanırım benim dar ya kreme başlamam lazım
Onu doktoruna gittiğinde sor.
İç karnın geniş ise 6 aya kadar dışarıdan görünmüyor, rahat rahat takılıyorsun.
Ben 8 aya kadar yüzüstü yatabildim mesela, hiçbir zaman çömelme kalkma yatma sıkıntısı yaşamadım, göbeğim hep küçüktü.

Sanırım benim dar ya kreme başlamam lazım
L harfiyle başlayan bı krem var onu hep çok öneriyorlar .

Bide contracthetubex mi ne öyle biseyi oneriyorlardi .
Adını yanlış animsiyor olabilirim de

Hindistan cevizi yağı da kullanan varmış ama kılları besliyor o .ondan biraz huylandim ben

Keşke
Kalıcı makyaj
Saç baş uzmanı
Yada böyle inşaatçı filan olsaymisiz .
Ne güzel paralar dönüyor
Niye okuduk ki sinir oluyorum gerçekten sinir oluyorum 😂ben 6 yıl okuyana kadar 6 yılda sanat öğrenebilirdim.
Ağaç yaş iken eğilmiş olurdu hem.

Şimdi yapmaya kalksam ogrenecem de bilmem ne de .ohoooo
sandigin kadar uzun surmuyo bazi egitimler.
cevren varmi ondan haber ver ☺️

Evet ikili testen sonra inşallah geçen eşim rüyasında kız çocuğu vardı kucağımda diyo 😃 erkekler genelde erkek bebek istemezmiydi ya Bi terslikte Bi iş var 😃😃😃
Bence de kız olacak
Denizde kız olacak demişti sanki 😂
İsim düşünmeye basla bari

Onu doktoruna gittiğinde sor.
İç karnın geniş ise 6 aya kadar dışarıdan görünmüyor, rahat rahat takılıyorsun.
Ben 8 aya kadar yüzüstü yatabildim mesela, hiçbir zaman çömelme kalkma yatma sıkıntısı yaşamadım, göbeğim hep küçüktü.
Fbenim şimdiden batıyo 😒 yahu hep imrendim sana be kadın şıp diye hamile kalmışsın şuna bak göbek yokmuş falan amaaan film 😁

Fbenim şimdiden batıyo 😒 yahu hep imrendim sana be kadın şıp diye hamile kalmışsın şuna bak göbek yokmuş falan amaaan film 😁
senin kullandigin ilaclardan kaynakli karninin cabuk buyumesi gerek aslinda.
ben hamile kaldiktan 1 ay sonra millet beni 4 aylik hamile sandi.

Bence de kız olacak
Denizde kız olacak demişti sanki 😂
İsim düşünmeye basla bari
Ohooo benimki koydu bile ismini şimdiden anlamadım tutturdu kız diye rüyada görmeler falan başak burcu acaba çok mu duygusal ondan mı kız istiyo aklıma her seçeneği getiriyorum

Ohooo benimki koydu bile ismini şimdiden anlamadım tutturdu kız diye rüyada görmeler falan başak burcu acaba çok mu duygusal ondan mı kız istiyo aklıma her seçeneği getiriyorum
Kız olsun anasına yoldaş olur
chamallows chamallows gibi bak denize 🤩

Hani abisi nerde karısının yanında 😂

Kız olsun anasına yoldaş olur
chamallows chamallows gibi bak denize 🤩

Hani abisi nerde karısının yanında 😂
anam bizimki fena dillendi ve disarda hakkini yedirme calismalarim acayip ses getirmeye basladi 😂😂😂🤦
kiz cocuk cidden yoldaş gibi oluyor ya.
nazli nazli kivirta kivirta sarki soylemeler falan 😁

Back
X