Geçinemeyenler kulübü

Sen hiç ateş böceği gördün mü yu izleyen var mı ?

Saatlerimi bosyere türk yapıtlarına heba etmek istemiyorum fikir yorum almadan

Ay tenli anne Khomyuk chamallows filmdelisi
ben izledim 2 3 gun oncede konustuk hatta pek film izlememe ragmen 2 kez izledim.
ben begendim ama genel anlamda boyle filmleride kitaplarida severim.
kizlar tiyatrosunu izlemisler zamaninda onlarda hastasi

ben izledim 2 3 gun oncede konustuk hatta pek film izlememe ragmen 2 kez izledim.
ben begendim ama genel anlamda boyle filmleride kitaplarida severim.
kizlar tiyatrosunu izlemisler zamaninda onlarda hastasi
+1

Listeme alayım oylamaya Göre

Ben gideyim de bebelerin kıyafet meyvelerini falan hazırlayayım.
Hava o kadar tuhaf ki ne giydireceğimi şaşırıyorum.

Şu oğlan analarını gömmeyin ya benim oğluşum da çok arkadaş çok yoldaş bana her sabah annemm diye kalkar seni seviyorum diye yatar. Şimdiden babasına anneler gününde çiçek al anneme diye darlamaya başkadı. Kahvaltıyı benle hazırlar, çok güzel salatalık soyar omlet yapar, bezelye ayıklar. Oturur sohbet eder Çok düşkün oluyorlar,oğlan analığı kafasını anlıyorum

kızlar benim kiz beyaz tenli ve güneşte aşırı kizariyor,bugun bile kip kirmizi geldi eve, kullandiginiz memnun kaldiginiz çocuk için gunes kremi var mı önerebileceginiz?
Mustella kullanıyorum ben. Trukid’i de tavsiye ediyorlar.

Ben 29 Martta başlattım, bu nedenle sadece Nisan ayını ödedim. Aylık çocuk başına ne kadar ödüyorsun kreşe?

Benim şansıma sitede yapılan inşaatlar sadece bizim cepheyi etkilemiyor. Diğer cephe 2 senedir tozdan ve gürültüden epey etkilendi.

Ben 29 Martta başlattım, bu nedenle sadece Nisan ayını ödedim. Aylık çocuk başına ne kadar ödüyorsun kreşe?
Bizim hesabımız çok karışık.
Site sakini ve eski öğrenci olduğumuzdan 1700 baz fiyat ama birçok dersi var ek ücretli ya da etkinlikleri var.
O da çocuk başı 300 küsüre denk geliyor.
Ortalama 2bin, 2100 civarı oluyor.
Korona olduğundan binicilik, yüzme, futbol vb dersler yok, onlar olsa haftalık 200 300 civarı oluyor ekstra.

Karışıkmış hakikaten:) Biz 2200 ödüyoruz şu an ama Haziran’da zam gelecekmiş.

Eşim de ben de beklediğimiz gibi çalışıyoruz
İşyeri ile konuştum. Ekstra bir durum olmadıkça evden çalışacağım. Gitmem gerektiğinde eşim izin alacak, bu şekilde çevirmeye çalışacağız.

En azından bu da bir şey.
Belki hiç ekstra bir durum olmaz, kamu çalışanlarının bayram tatili de belirlendi yanılmıyorsam, 1 haftaya bağlandı.

Ahahahah
Kaynanalık nedir, bazen anlıyorum.
Öyle büyük bir aşkı kaybetmenin vermiş olduğu delilik herhalde.
Bugün yine çiçeklerle geldiler eve, saçıma süs yapacaklar, annelerini prenses gibi yapacaklarmış.
İç erimesi nedir, işte bu.

Ay hem de nasıl bir aşk.
Eşim nöbetten geldi bugün ufak bi öpüştük. Geldi oğluş hemen beni de dudağımdan öp dedi. Yalandan öptüm. Bi daha öp, ben de sevgilinim, ben de çok seviyorum seni diyor kıskanç kedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…