- 8 Mart 2015
- 25.122
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.258
- 798
- Konu Sahibi chamallows
- #23.921
Burada da farklı değil ki, şuan ilan atarım o paralara 2 odalı daire.Zaten 2+1 Ler Mavişehir de 1 trilyon biliyosun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burada da farklı değil ki, şuan ilan atarım o paralara 2 odalı daire.Zaten 2+1 Ler Mavişehir de 1 trilyon biliyosun
tam olarak böyle oluyor işteEli bol insansan ve kaliteli malzeme kullanıyordan ucuza mal etmen imkansız.
Yahu tost yapıyoruz, dışarıda 2 dilim kaşar var, ben koyuyorum 8 dilim kaşar.
E insan 2 şer tost yiyor, nasıl daha ucuz olabilir ki![]()
Ben zamanında bir mantı yaptım, zaten ilk ve son oldu tövbe ettim.tam olarak böyle oluyor işte
onlar koyuyor 2 mantar ustune ben koyuyorum 10 mantar onlar ince ince aucuk vs bende bildigin aç doyaran![]()
Aaa.İşte arsa parasını da koy içine diyorum.
Mesela arsanın ederi ne kadar, onu da 580 e ekleyeceksin ki tam maliyet çıksın.
Tabii mavişehir çok pahalı, ben daha orada yaşarken liseli yıllarımda 400 bin falandı sitelerde evler.
Bizim bir aile dostumuz bostanlı cadde üstü almıştı emekli olup, 500 e falan aldılar, benim ailem ank ya yerleşti.
Eskiden İzmir ucuzdu, artık pahalı.
Ama ankara resmen istanbuldan sonra ikincidir pahalılıkta.
Aa adetin yakın o zaman bende öyle olurum adete yakın tatlı krizleri . Pekmez bizden sorulur hele tahinle karıştırdın mı üf canım çekti Bi mutfağa gidiyim bari hamileliği de bahane ettim 80 kilo olurum herhalde doğururken![]()
Tabii, arsayı da düşüneceksin asıl kalem o aslına bakarsan.Aaa.
Bilmiyorum ki bebeğim arsanın parasınıhaklısın arsa parasjni da katmak lazım hiç öyle düşünmedim parası marasi bizden çıkmayınca
Bize arsayı ve evi kayinbabamlar hediye etti
Evin yapılış parasını bile bilmiyor olurdum aslında da eniştem sormuştu eşime .öyle duymuştum 580 değerini.
Oldu canım parami denkleştirdigim anda olacağim ama dısardan oram buram sarkmış gibi değil giderim var simdilikBibi sarkma ameliyatı ihtiyacı olmadı demi sende yanlış mı hatırlıyorum
Filmdelisi arsa parasını da hesaba katmak gerekiyor diyor580 izmire evi cok iyi yaptirmişsin.
bizim köye allahin köyune 250 bine yapiyolar.
KeşkeTabii, arsayı da düşüneceksin asıl kalem o aslına bakarsan.
Toprak pahalı büyük şehirlerde, bu sebeple dikey yerleşim arttı zaten.
Adam arsa alıyor kaç trilyona, izni olan kadar daire yapıp para kazanacak, niye 8 katta kessin ki, arsa pahalı çünkü.
Atıyorum 500 daire yapacaksa bunun anca 350 400 ü satılınca arsa ve maaliyeti çıkarır, geri kalanı artık cebine girer.
Bilmem çikolata falan deyince bide test yaptım gecikti dedinKuzucum adetim 8 nisandt'da olmaliydi 35 günde bir oldugumi farzedersek 14 nisanda olmalıydı .
Ama olmadı
Eğer olursam da daha coook var mayisinw14 üne olcam
Ben zamanında dedim nail bar açacağım diye, herkes bana güldü.Keşke
Kalıcı makyaj
Saç baş uzmanı
Yada böyle inşaatçı filan olsaymisiz .
Ne güzel paralar dönüyor
Niye okuduk ki sinir oluyorum gerçekten sinir oluyorumben 6 yıl okuyana kadar 6 yılda sanat öğrenebilirdim.
Ağaç yaş iken eğilmiş olurdu hem.
Şimdi yapmaya kalksam ogrenecem de bilmem ne de .ohoooo
Test yaptım teyzesi deBilmem çikolata falan deyince bide test yaptım gecikti dedinBenimde öyle olurdu ah ah 60 günü gördüm çatlayacaktım kimse yaşamasın çok zor iğne falan batırsam fısssss diye inecek kıvamdaydım
![]()
Hatırlıyorum resim atmıştın da hangi topikti burasımı acaba hatırlayamadım ama orda belli değildi kıyafetten hiçOldu canım parami denkleştirdigim anda olacağim ama dısardan oram buram sarkmış gibi değil giderim var simdilik![]()
Evet ordan burdan heryerden attim beni gormeyen yok galibaHatırlıyorum resim atmıştın da hangi topikti burasımı acaba hatırlayamadım ama orda belli değildi kıyafetten hiço nowzaradanın steteskobu bile şekil cayır cayır yanıyor
![]()
Evet sahiden eskiden böyle şeylere iyy diye gülerek bakardım ben ve bazı insanlar.Ben zamanında dedim nail bar açacağım diye, herkes bana güldü.
Ank da bir tek bahar vardı, ne oldu sektör patladı.
Kocamın sülalesi inşaatçı zaten, eskiden kendileri de yapmış ama artk o kadar karl bir iş değil.
Büyük projede kazanırsın o da çok büyük yatırım demek.
Ben hala aynı girişimcilik ruhundayım, gözüm ve algım iyidir ne gider ne önü açıktır bilirim ama sermayem yokEvet sahiden eskiden böyle şeylere iyy diye gülerek bakardık .
Bende bakıyordum sahi ne yalan soyleyeyim.
Sonradan dank etti kafama .çünkü belki de benim iyy dediklerimin benim gördüklerimin hepsi köşeyi döndü.yazık olmuş geçen yıllara .
Keşke seni de hiç bı güç durduramasaymis
Ben hala aynı girişimcilik ruhundayım, gözüm ve algım iyidir ne gider ne önü açıktır bilirim ama sermayem yok
Kocamda da cesaret yok, evcilik oynuyoruz işte.
Seni bu saatte uyanık bulmak olağanüstü bişeyBilmem çikolata falan deyince bide test yaptım gecikti dedinBenimde öyle olurdu ah ah 60 günü gördüm çatlayacaktım kimse yaşamasın çok zor iğne falan batırsam fısssss diye inecek kıvamdaydım
![]()
Sen pkoslumuydun şeker ?Bilmem çikolata falan deyince bide test yaptım gecikti dedinBenimde öyle olurdu ah ah 60 günü gördüm çatlayacaktım kimse yaşamasın çok zor iğne falan batırsam fısssss diye inecek kıvamdaydım
![]()