• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Eli bol insansan ve kaliteli malzeme kullanıyordan ucuza mal etmen imkansız.
Yahu tost yapıyoruz, dışarıda 2 dilim kaşar var, ben koyuyorum 8 dilim kaşar.
E insan 2 şer tost yiyor, nasıl daha ucuz olabilir ki😂
tam olarak böyle oluyor işte 🤦
onlar koyuyor 2 mantar ustune ben koyuyorum 10 mantar onlar ince ince aucuk vs bende bildigin aç doyaran 😂

tam olarak böyle oluyor işte 🤦
onlar koyuyor 2 mantar ustune ben koyuyorum 10 mantar onlar ince ince aucuk vs bende bildigin aç doyaran 😂
Ben zamanında bir mantı yaptım, zaten ilk ve son oldu tövbe ettim.
Tarifte 250 gram kıyma diyor, bende 1 kiloya yakın gitti😂
8 saat uğraştım, 2 kiloya yakın mantı anca çıktı, nasıl oldu anlamadım ve bir daha asla yapmadım.
İçli köftem falan da öyledir, dışarıdaki ucuz ya.

İşte arsa parasını da koy içine diyorum.
Mesela arsanın ederi ne kadar, onu da 580 e ekleyeceksin ki tam maliyet çıksın.
Tabii mavişehir çok pahalı, ben daha orada yaşarken liseli yıllarımda 400 bin falandı sitelerde evler.
Bizim bir aile dostumuz bostanlı cadde üstü almıştı emekli olup, 500 e falan aldılar, benim ailem ank ya yerleşti.
Eskiden İzmir ucuzdu, artık pahalı.
Ama ankara resmen istanbuldan sonra ikincidir pahalılıkta.
Aaa.
Bilmiyorum ki bebeğim arsanın parasını 🤷haklısın arsa parasjni da katmak lazım hiç öyle düşünmedim parası marasi bizden çıkmayınca😂😂😂

Bize arsayı ve evi kayinbabamlar hediye etti

Evin yapılış parasını bile bilmiyor olurdum aslında da eniştem sormuştu eşime .öyle duymuştum 580 değerini.

Aa adetin yakın o zaman bende öyle olurum adete yakın tatlı krizleri . Pekmez bizden sorulur hele tahinle karıştırdın mı üf canım çekti Bi mutfağa gidiyim bari hamileliği de bahane ettim 80 kilo olurum herhalde doğururken 😁

Kuzucum adetim 8 nisandt'da olmaliydi 35 günde bir oldugumi farzedersek 14 nisanda olmalıydı .

Ama olmadı 🤷

Eğer olursam da daha coook var mayisinw14 üne olcam

Aaa.
Bilmiyorum ki bebeğim arsanın parasını 🤷haklısın arsa parasjni da katmak lazım hiç öyle düşünmedim parası marasi bizden çıkmayınca😂😂😂

Bize arsayı ve evi kayinbabamlar hediye etti

Evin yapılış parasını bile bilmiyor olurdum aslında da eniştem sormuştu eşime .öyle duymuştum 580 değerini.
Tabii, arsayı da düşüneceksin asıl kalem o aslına bakarsan.
Toprak pahalı büyük şehirlerde, bu sebeple dikey yerleşim arttı zaten.
Adam arsa alıyor kaç trilyona, izni olan kadar daire yapıp para kazanacak, niye 8 katta kessin ki, arsa pahalı çünkü.
Atıyorum 500 daire yapacaksa bunun anca 350 400 ü satılınca arsa ve maaliyeti çıkarır, geri kalanı artık cebine girer.

580 izmire evi cok iyi yaptirmişsin.
bizim köye allahin köyune 250 bine yapiyolar.
Filmdelisi arsa parasını da hesaba katmak gerekiyor diyor
Doğru da diyor
Ben bizden çıkmıyor diye hiç birşeyin parasını sormadım ya
Anca bu olacak su olsun
Dedim instagramdan ne gorduysem 😂😂😂

Tabii, arsayı da düşüneceksin asıl kalem o aslına bakarsan.
Toprak pahalı büyük şehirlerde, bu sebeple dikey yerleşim arttı zaten.
Adam arsa alıyor kaç trilyona, izni olan kadar daire yapıp para kazanacak, niye 8 katta kessin ki, arsa pahalı çünkü.
Atıyorum 500 daire yapacaksa bunun anca 350 400 ü satılınca arsa ve maaliyeti çıkarır, geri kalanı artık cebine girer.
Keşke
Kalıcı makyaj
Saç baş uzmanı
Yada böyle inşaatçı filan olsaymisiz .
Ne güzel paralar dönüyor
Niye okuduk ki sinir oluyorum gerçekten sinir oluyorum 😂ben 6 yıl okuyana kadar 6 yılda sanat öğrenebilirdim.
Ağaç yaş iken eğilmiş olurdu hem.

Şimdi yapmaya kalksam ogrenecem de bilmem ne de .ohoooo

Kuzucum adetim 8 nisandt'da olmaliydi 35 günde bir oldugumi farzedersek 14 nisanda olmalıydı .

Ama olmadı 🤷

Eğer olursam da daha coook var mayisinw14 üne olcam
Bilmem çikolata falan deyince bide test yaptım gecikti dedin 😁 Benimde öyle olurdu ah ah 60 günü gördüm çatlayacaktım kimse yaşamasın çok zor iğne falan batırsam fısssss diye inecek kıvamdaydım 😁😁

Keşke
Kalıcı makyaj
Saç baş uzmanı
Yada böyle inşaatçı filan olsaymisiz .
Ne güzel paralar dönüyor
Niye okuduk ki sinir oluyorum gerçekten sinir oluyorum 😂ben 6 yıl okuyana kadar 6 yılda sanat öğrenebilirdim.
Ağaç yaş iken eğilmiş olurdu hem.

Şimdi yapmaya kalksam ogrenecem de bilmem ne de .ohoooo
Ben zamanında dedim nail bar açacağım diye, herkes bana güldü.
Ank da bir tek bahar vardı, ne oldu sektör patladı.
Kocamın sülalesi inşaatçı zaten, eskiden kendileri de yapmış ama artk o kadar karl bir iş değil.
Büyük projede kazanırsın o da çok büyük yatırım demek.

Bilmem çikolata falan deyince bide test yaptım gecikti dedin 😁 Benimde öyle olurdu ah ah 60 günü gördüm çatlayacaktım kimse yaşamasın çok zor iğne falan batırsam fısssss diye inecek kıvamdaydım 😁😁
Test yaptım teyzesi de
Bende civciv yok 😂 negatiff 🤷
Ben sen dogurunca yapcam ya 😍😍😍
Önce seninkini minciralim

Oldu canım parami denkleştirdigim anda olacağim ama dısardan oram buram sarkmış gibi değil giderim var simdilik 🤣
Hatırlıyorum resim atmıştın da hangi topikti burasımı acaba hatırlayamadım ama orda belli değildi kıyafetten hiç 😁 o nowzaradanın steteskobu bile şekil cayır cayır yanıyor 😁

Ben zamanında dedim nail bar açacağım diye, herkes bana güldü.
Ank da bir tek bahar vardı, ne oldu sektör patladı.
Kocamın sülalesi inşaatçı zaten, eskiden kendileri de yapmış ama artk o kadar karl bir iş değil.
Büyük projede kazanırsın o da çok büyük yatırım demek.
Evet sahiden eskiden böyle şeylere iyy diye gülerek bakardım ben ve bazı insanlar.
ne yalan soyleyeyim.
Sonradan dank etti kafama .çünkü belki de benim iyy dediklerimin benim gördüklerimin hepsi köşeyi döndü.yazık olmuş geçen yıllara .

Keşke seni de hiç bı güç durduramasaymis

Evet sahiden eskiden böyle şeylere iyy diye gülerek bakardık .
Bende bakıyordum sahi ne yalan soyleyeyim.
Sonradan dank etti kafama .çünkü belki de benim iyy dediklerimin benim gördüklerimin hepsi köşeyi döndü.yazık olmuş geçen yıllara .

Keşke seni de hiç bı güç durduramasaymis
Ben hala aynı girişimcilik ruhundayım, gözüm ve algım iyidir ne gider ne önü açıktır bilirim ama sermayem yok😂
Kocamda da cesaret yok, evcilik oynuyoruz işte.

Ben hala aynı girişimcilik ruhundayım, gözüm ve algım iyidir ne gider ne önü açıktır bilirim ama sermayem yok😂
Kocamda da cesaret yok, evcilik oynuyoruz işte.

Sahi eğitim fiyatlarına filan baktin mi onlarda pahalı .
Diyelim ki eğitimi filan hallettik .

Peki biyerde birinin yanında amelelik etmemiz gerekmiyor mu dükkan açmadan önce ?
İlla acemilik atmak için elini alıştırmak için öyle bı donemden geçmemiz gerektigini duydum bikac yerde .
Ne kadar doğru olabilir ?

Seni bu saatte uyanık bulmak olağanüstü bişey
Yada ben unutmuşum kalıyor muydun sen bu saate Allah Allah 😂😂😂

Sen pkoslumuydun şeker ?

Back
X