• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Evet muhtemelen öyle olacak😑
Yelkenli teknesi var sen orda kal biz evde kalalım diyorum olmaz aklım kalır diyor hep beraber teknede kalacaz 17 gün

Artık o suyun altında yaşar🥴

Oğlanı da bota bindirir gönderirim 🤔

Geçer böyle böyle diye kendimi teselli ediyorum
anaaa bende evin icinde 17 gun gececek saniyorum 😂😂🤦
beni tekneye atsinlar kaynananla gorumcenide 17 gun yanina verecegiz deseler hic umursamam 😁
ama sizin alisik oldugunuz bir durum oldugu icin degisiklikten ziyade bunalticilaga devam edecek tabi.

anaaa bende evin icinde 17 gun gececek saniyorum 😂😂🤦
beni tekneye atsinlar kaynananla gorumcenide 17 gun yanina verecegiz deseler hic umursamam 😁
ama sizin alisik oldugunuz bir durum oldugu icin degisiklikten ziyade bunalticilaga devam edecek tabi.
Çok tatlısınız Rabbim daha güzellerini size nasip etsin insallah

Her hafta sonu orda kaldım alanda çok geniş değil o yüzden biraz istemiyorum oğlan tabletten uzak kalıyor dıye iyi oluyor

Benı acayip tutuyor deniz

GEcen sene içtiğim bulantı haplarından başımı kaldıramıyordum yüzüm gözüm şişti gezdiğim yerleri hatırlamıyorum

Fethiye de sahil güvenlik çevirdi kimlik istiyor başımı kaldırıp cevap veremıyorum düşünün

Eşiniz iyi mi diye soruyor🤣mülteci arıyorlarmış o benim beni alın burdan karaya götürün diyesim geldi öyle bi halde oluyorum yani

Çok tatlısınız Rabbim daha güzellerini size nasip etsin insallah

Her hafta sonu orda kaldım alanda çok geniş değil o yüzden biraz istemiyorum oğlan tabletten uzak kalıyor dıye iyi oluyor

Benı acayip tutuyor deniz

GEcen sene içtiğim bulantı haplarından başımı kaldıramıyordum yüzüm gözüm şişti gezdiğim yerleri hatırlamıyorum

Fethiye de sahil güvenlik çevirdi kimlik istiyor başımı kaldırıp cevap veremıyorum düşünün

Eşiniz iyi mi diye soruyor🤣mülteci arıyorlarmış o benim beni alın burdan karaya götürün diyesim geldi öyle bi halde oluyorum yani
aaa ne kötü ya 😔
aslinda tekne dusuncesi suan cazip geliyor ama dediginiz gibi yaşam alanida kisitli kaliyor.
ben mesela cok dar alanlarda daralirim uzun sure oturamam.
bu yuzden hic oturma odasi olmadi bizim evlerde.
oyle bir odada bile oturamam yani 🤦
ama yinede cocugunun adini bile deniz koymus bir insan icin denizde yasama dusuncesi veli nimet tabi ☺️.
esiniz rahatsizlandiginizi bildigi halde sizi zorlamasa keşke.
oglunuz buyukse ikisi birlikte gidip teknede baba ogul guzel bir tatil yapsinlar sizde evinizde kafanizi dinleyin ☺️

aaa ne kötü ya 😔
aslinda tekne dusuncesi suan cazip geliyor ama dediginiz gibi yaşam alanida kisitli kaliyor.
ben mesela cok dar alanlarda daralirim uzun sure oturamam.
bu yuzden hic oturma odasi olmadi bizim evlerde.
oyle bir odada bile oturamam yani 🤦
ama yinede cocugunun adini bile deniz koymus bir insan icin denizde yasama dusuncesi veli nimet tabi ☺️.
esiniz rahatsizlandiginizi bildigi halde sizi zorlamasa keşke.
oglunuz buyukse ikisi birlikte gidip teknede baba ogul guzel bir tatil yapsinlar sizde evinizde kafanizi dinleyin ☺️
Marinada bağlı oldugu yerde sıkıntı yok ama hareket ederse ve deniz dalgalı olursa gercekten çok büyük sıkıntı
Oğlum 11 yaşunda ama ikisi de öylr baskın karakter ki orta yolu bulan ben oluyorum değil 17 gün dakika zor gibdnzi seve
Bİrde e

Marinada bağlı oldugu yerde sıkıntı yok ama hareket ederse ve deniz dalgalı olursa gercekten çok büyük sıkıntı
Oğlum 11 yaşunda ama ikisi de öylr baskın karakter ki orta yolu bulan ben oluyorum değil 17 gün dakika zor gibdnzi seve
Bİrde e
Telin azizliğine uğradım
değil 17 gün 17 dakika zor gibi yazmıştım😅

Bİzim evde de yoktur oturma odası filan
Eşyam da çok azdır sevmem kalabalık ev

Size DEniz inizle deniz de çok mutlu olacağınız bir yaşam diliyorum😇

filmdelisi filmdelisi e ben bir hafta sadece kreşe yolladım. Kapandı. Şimdilik 1 ay boşa para ödüyorum😒 öyle pişmanım ki paldır küldür acele kreşe yazdırdığıma.
Mebe bağlı olanların sanırım 4. Kez kapanması bu.
Habire aç kapa oldu onlar, anaokulu dengi oldukları için.
Kreşler geçen seneden beri ilk defa kapanıyor.
Biz ücret olayını ne yapacağız bilmiyorum, geçen ay ortası ödedik, bu ayı ödedik, okula başlayınca tekrar ödeme almazlar herhalde.
Yanarım yanarım kırtasiye ücretine yanarım benim bebeler zaten ağustosa kadar o okulda olacaklardı ve yarı dönem olmasına rağmen tam ödedik kırtasiyeyi.
Şimdi 1 ay böyle gitti, e tatildi bayramdı 1 ay da öyle gidecek, 4 ay için ödenmiş olacak.

Bende bigün zehirlenmiştim öncesinde de kaydım düştüm belim o kadar kötü olmuştu ki yürümekte doğrulmakta zorlanıyorum

Aynı gün zehirlenince ambulansla hastaneye kaldırmışlardı artık kollarım fılan hissetmiyordum yaptıkları test hamilelik testiydi sadece:KK53:

Değilim boşuna uğraşmayın diyorum yok

Yeni yılıma hastanede kolumda serum hamile testı yapılmamasına ikna etmeye calışırken girmiştim:deli:
Bunu ben bir de hamileyken yaşadım, zehirlendim diyorum yok gebeliktendir diyorlar.
Yahu 5 aylık hamileyim ayrıca ikinci hamileliğimdi, bilmez mi insan kendini?
Saatlerce acil alanında müdahale etmeden bekletildim doktoruma ulaşana kadar, doktorum bir enfeksiyon uzmanını yönlendirdi de kurtuldum😂

S sarahconnor tibbi mazleme ureten ozel sektorde calisabiliyor mesela yani bazi ozel sektor calisacak, esimin bir arkadasi insaat muhendisi mesela ne akla hizmetse onlarda calisiyor 🤦
şu surecte insaat dikmek onemli bir mevzu tabi 😶
Evimin önüne inşaat başladı, kafayı yiyeceğim.
Acil ev bakıyorum ama kendi kendime tabii ki kocam oralı değil.
Bu yasakta onlarda mı çalışacak yahu?
Özellikle sessizlikte çıkacak gürültüyü tahmin bile edemiyorum, beynimizi yiyecek!

Bunu ben bir de hamileyken yaşadım, zehirlendim diyorum yok gebeliktendir diyorlar.
Yahu 5 aylık hamileyim ayrıca ikinci hamileliğimdi, bilmez mi insan kendini?
Saatlerce acil alanında müdahale etmeden bekletildim doktoruma ulaşana kadar, doktorum bir enfeksiyon uzmanını yönlendirdi de kurtuldum😂
Çok ilginçler gerçekten:deli:İyi ki gebelik testi yapmaya kalkmamışlar:KK53:

Mebe bağlı olanların sanırım 4. Kez kapanması bu.
Habire aç kapa oldu onlar, anaokulu dengi oldukları için.
Kreşler geçen seneden beri ilk defa kapanıyor.
Biz ücret olayını ne yapacağız bilmiyorum, geçen ay ortası ödedik, bu ayı ödedik, okula başlayınca tekrar ödeme almazlar herhalde.
Yanarım yanarım kırtasiye ücretine yanarım benim bebeler zaten ağustosa kadar o okulda olacaklardı ve yarı dönem olmasına rağmen tam ödedik kırtasiyeyi.
Şimdi 1 ay böyle gitti, e tatildi bayramdı 1 ay da öyle gidecek, 4 ay için ödenmiş olacak.
Çok haklısınız üstelik dünya para istiyor özeller kırtasiye parası için

oğlum ilkokulla beraber 7 senedir okula gidiyor kırtasiye paketinin içinden çıkan boya setleriyle okul açılır

Olanları seçip almamazlıkta yaptırmıyolar illaki alıncak onlar

Yaptılar yaptılar😂😂
Belki değer düşmüştür, bir sıkıntı olmuştur diye ultrason yerine kan testi yaptılar😂

Ah bu acil ekipleri, ömrümüzden ömür yiyorlar...
Demek ki zorunlu :deli: Boşa masraf yapılmasa keşke hasta hamile olmadığını beyan edince yada bi kağıt fılan imzalasa o test yapılmasa

Evimin önüne inşaat başladı, kafayı yiyeceğim.
Acil ev bakıyorum ama kendi kendime tabii ki kocam oralı değil.
Bu yasakta onlarda mı çalışacak yahu?
Özellikle sessizlikte çıkacak gürültüyü tahmin bile edemiyorum, beynimizi yiyecek!
esimin ark insaat muhendisi onlarda calisiyor 😂😂 tabiki insaatlarda calisiyor.
yasak sana bana bebelere ve yaslilara

cuma aksami eve ekmek almayi unuttugumuz icin yan komsu buzlugundan bir ekmek vermisti maskeliydim o maskesizdi ekmek almak disinda hic muhabbet etmedim.
ertesi gun maskesiz sekilde bana tatli getirdi maskesizdi ( zaten maske taktiklarinida goren olmadi da) ama ben yine maskeliydim kapiyi actigimda, sonuc komsu pozitifmis bu cok bilinmeyenli denklemde benim pozitif olup anneme gelmis olma ihtimalim nedir?

cuma aksami eve ekmek almayi unuttugumuz icin yan komsu buzlugundan bir ekmek vermisti maskeliydim o maskesizdi ekmek almak disinda hic muhabbet etmedim.
ertesi gun maskesiz sekilde bana tatli getirdi maskesizdi ( zaten maske taktiklarinida goren olmadi da) ama ben yine maskeliydim kapiyi actigimda, sonuc komsu pozitifmis bu cok bilinmeyenli denklemde benim pozitif olup anneme gelmis olma ihtimalim nedir?
insallah değilsinizdir ya:KK43:

Yoktur😂
Eşyadan ondan bundan geçmiyor dedi en son uzmanlar, biz iç rahatlığı açısından temizliyoruz.
İlla virüs olabilir ama insanı hasta etmeye yetmeyecek düzeyde barınıyormuş eşyalarda.

gerci ekmek almakla vermekle bulasacak bir sey olsa bakkaldan ekmek aldigi icin pozitif olmayan insan kalmazdi heralde 🤦

esimin ark insaat muhendisi onlarda calisiyor 😂😂 tabiki insaatlarda calisiyor.
yasak sana bana bebelere ve yaslilara
Zaten bebelerim okula gitmeseydi, yasakla yine alakamız olmayacaktı.
Bize 1 senedir yasak zaten, dikkat eden, bilinçli vatandaşa (çalışma hayatı hariç) bir tek akşam sokağa çıkma yasağı koydu, açık havaya gidiyorduk bir.
Onun dışında etkilenemiyoruz istesek de.

Yoktur😂
Eşyadan ondan bundan geçmiyor dedi en son uzmanlar, biz iç rahatlığı açısından temizliyoruz.
İlla virüs olabilir ama insanı hasta etmeye yetmeyecek düzeyde barınıyormuş eşyalarda.
birde kapiyi acarken maskeli aciyorum yan komsunun kapisini calarkende maskeliyim diye bana bu kadar stres uapma ya bak bize 1.5 senedir birsey olmadi diyordu 🤦
kizi maskesiz disarda oynuyordu hergun cocuklarla ic ice agiz agiza

Back
X