Geçinemeyenler kulübü

İlk yaptigim testi yaparken de catliyodum sinirden kocamın haberi yok test yapacahimdan ama nasıl dokunsa aglayacak moddayim.
Senin yüzünden diye

Artık yaptım da çocukta tavrimdan kurtuldu bende rahat bı yemek yedim

Hayatımda ilk gebelik testim pozitifti, hatta burada sordum ‘bu pozitif sayılmaz değil mi’ diye, aldığım cevaplarla doğru hastaneye gittim ve malum sonuş çıkınca kavga etmiştim herkesle testiniz yanlış diye.
Ay ne gündü ya, o kadar mutsuz olduğumu hatırlamıyorum.

Mutfakta bı anınız vardı hatta hamileliği ogrenmenle ilgili.
Doğru mu hatırlıyorum

Özür dilerim yersiz ve zevzevk bir şakaydı gerçekten.

Bana kanda beta hcg bakıp öyle yazdı, yok değilim diyorum yine de zorunlu olarak hamilelik görmemesi gerekiyormuş, kan sonucundan sonra yazdı.
Bende bigün zehirlenmiştim öncesinde de kaydım düştüm belim o kadar kötü olmuştu ki yürümekte doğrulmakta zorlanıyorum

Aynı gün zehirlenince ambulansla hastaneye kaldırmışlardı artık kollarım fılan hissetmiyordum yaptıkları test hamilelik testiydi sadece

Değilim boşuna uğraşmayın diyorum yok

Yeni yılıma hastanede kolumda serum hamile testı yapılmamasına ikna etmeye calışırken girmiştim

yine biz ev hanimlari ve yaslilar disinda herkes dışarda tam kapanmada :)

Eklentiler

• Screenshot_20210427_120532_com.facebook.katana.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 16
  • Screenshot_20210427_120527_com.facebook.katana.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 16
  • Screenshot_20210427_120513_com.facebook.katana.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 16
  • Screenshot_20210427_120502_com.facebook.katana.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 14
  • Screenshot_20210427_120451_com.facebook.katana.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 15
  • Screenshot_20210427_120438_com.facebook.katana.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 14
  • Screenshot_20210427_120427_com.facebook.katana.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 9
  • Screenshot_20210427_120402_com.facebook.katana.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 10
  • Screenshot_20210427_120340_com.facebook.katana.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 10
  • Screenshot_20210427_120258_com.facebook.katana.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 10
  • Screenshot_20210427_111157_com.android.chrome.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 29
Ben okudum ama kendi özel işletmesi olanlarda kapalı olmak zorunda mı
Misal e ticaret yapanlar yada teknolojik aletleri e ticaert üzerinden satış yapanlar
evet yani bakkal,market su satisi kasap tarzi gida ve lojistik sektorune hizmet etmeyen tum ozel sektor kapali.

Teşekkür ederim 17 gün kocamla yan yanayızkendisi de çok mutludur kelimelere dökemiyırdur eminim mutluluğunu
evden calisma imkani olan yerler evden calisacak ama siz ticaret dediginize gore verilen hizmeti musteriye ulastirabilmek icin bir kargolama sureciniz olmasi gerekiyor diye dusundum.
yani kargo firmasini eve cagirip gonderilecek urunum var dediginizde gelip aliyorlar bazen
ancak o sekilde.
daha buyuk bir ticaret durumunuz varsa bilemiyorum o kadarini nasil olur.

Evden değil iş yerinden kargolanması gereken ürünler ama eşime ara sor diyorum izin olsaydı yazarlardı diyor

Bakalım nasıl gececek 17 gün

S sarahconnor tibbi mazleme ureten ozel sektorde calisabiliyor mesela yani bazi ozel sektor calisacak, esimin bir arkadasi insaat muhendisi mesela ne akla hizmetse onlarda calisiyor
şu surecte insaat dikmek onemli bir mevzu tabi

Evden değil iş yerinden kargolanması gereken ürünler ama eşime ara sor diyorum izin olsaydı yazarlardı diyor

Bakalım nasıl gececek 17 gün
kargolama surecini uzatacak muhtemelen 17 gun sonraya.
yani ben bugun bir yerden atiyorum zuccaciye siparis versem adamin dukkani kapali nasil gonderecek mantigiyla bakiyorum.
çok ucu açik bir konu bu durum bence.
banada esinizin izni yok gibi geldi.
17 gun boyunca delirmeceler yani

Evet muhtemelen öyle olacak
Yelkenli teknesi var sen orda kal biz evde kalalım diyorum olmaz aklım kalır diyor hep beraber teknede kalacaz 17 gün

Artık o suyun altında yaşar

Oğlanı da bota bindirir gönderirim

Geçer böyle böyle diye kendimi teselli ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…