- 8 Mart 2015
- 25.122
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.258
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #23.781
İlk yaptigim testi yaparken de catliyodum sinirdenkocamın haberi yok test yapacahimdan ama nasıl dokunsa aglayacak moddayim.
Senin yüzünden diye
Artık yaptım da çocukta tavrimdan kurtuldu bende rahat bı yemek yedim
Mutfakta bı anınız vardı hatta hamileliği ogrenmenle ilgili.Hayatımda ilk gebelik testim pozitifti, hatta burada sordum ‘bu pozitif sayılmaz değil mi’ diye, aldığım cevaplarla doğru hastaneye gittim ve malum sonuş çıkınca kavga etmiştim herkesle testiniz yanlış diye.
Ay ne gündü ya, o kadar mutsuz olduğumu hatırlamıyorum.
Özür dilerim yersiz ve zevzevk bir şakaydı gerçekten.Senin soruna kırılmadım ki sordun geçtin zaten stresli bir süreçteyim hem iş hem güç hem bu, negatif elektrik vermeye gerek var mı hakikaten bu kadar? Kendimle alakalı bu kadar detay vermemem gerekirdi aslında hata bende.
İki oldu derken sen değil denizdi o o da benzer bir tavır sergilemişti. Seni kast etmedim.
Maşallah sağlıklıca kucağınıza alırsınız insallahKızlarrrr kontrolden geldim bizimki göbekli birsey olmuşharekette etti Allahım çatlayacam mutluluktan
Bende bigün zehirlenmiştim öncesinde de kaydım düştüm belim o kadar kötü olmuştu ki yürümekte doğrulmakta zorlanıyorumBana kanda beta hcg bakıp öyle yazdı, yok değilim diyorum yine de zorunlu olarak hamilelik görmemesi gerekiyormuş, kan sonucundan sonra yazdı.
burcucum gozun aydin maasallah kuzuya.Kızlarrrr kontrolden geldim bizimki göbekli birsey olmuşharekette etti Allahım çatlayacam mutluluktan
Döndüm deniz çook teşekkür ederimburcucum gozun aydin maasallah kuzuya.
dondunmu kirsehire
Ben okudum ama kendi özel işletmesi olanlarda kapalı olmak zorunda mıyine biz ev hanimlari ve yaslilar disinda herkes dışarda tam kapanmada :)
Maşallah sağlıklıca kucağınıza alırsınız insallah
evet yani bakkal,market su satisi kasap tarzi gida ve lojistik sektorune hizmet etmeyen tum ozel sektor kapali.Ben okudum ama kendi özel işletmesi olanlarda kapalı olmak zorunda mı
Misal e ticaret yapanlar yada teknolojik aletleri e ticaert üzerinden satış yapanlar
Teşekkür ederim 17 gün kocamla yan yanayızevet yani bakkal,market su satisi kasap tarzi gida ve lojistik sektorune hizmet etmeyen tum ozel sektor kapali.
evden calisma imkani olan yerler evden calisacak ama siz ticaret dediginize gore verilen hizmeti musteriye ulastirabilmek icin bir kargolama sureciniz olmasi gerekiyor diye dusundum.Teşekkür ederim 17 gün kocamla yan yanayızkendisi de çok mutludur kelimelere dökemiyırdur eminim mutluluğunu
Evden değil iş yerinden kargolanması gereken ürünler ama eşime ara sor diyorum izin olsaydı yazarlardı diyorevden calisma imkani olan yerler evden calisacak ama siz ticaret dediginize gore verilen hizmeti musteriye ulastirabilmek icin bir kargolama sureciniz olmasi gerekiyor diye dusundum.
yani kargo firmasini eve cagirip gonderilecek urunum var dediginizde gelip aliyorlar bazen
ancak o sekilde.
daha buyuk bir ticaret durumunuz varsa bilemiyorum o kadarini nasil olur.
kargolama surecini uzatacak muhtemelen 17 gun sonraya.Evden değil iş yerinden kargolanması gereken ürünler ama eşime ara sor diyorum izin olsaydı yazarlardı diyor
Bakalım nasıl gececek 17 gün
Evet muhtemelen öyle olacakkargolama surecini uzatacak muhtemelen 17 gun sonraya.
yani ben bugun bir yerden atiyorum zuccaciye siparis versem adamin dukkani kapali nasil gonderecek mantigiyla bakiyorum.
çok ucu açik bir konu bu durum bence.
banada esinizin izni yok gibi geldi.
17 gun boyunca delirmeceler yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?