Geçinemeyenler kulübü

Kedi köpek balık kuş kertenkele tilki vs hep baktım besledim ama keçi bir başkaymış onu anladım

Ay cocugu istismar ediyor olabilr ya.
Gecen gun kizina tecavuz edip bakaretini bozmadıgim icin ne gunah ne suc diyen bir pislik çıktı.
Ay umarim değildir.
aklima geldi, hatta opunce cocugun huzursuzlugunu bile farkettim ama iste bisey yapamadim polisi arasam ne dicem cocuk babam optu sadece dese, beni bu mahallede delik desik ederler

aklima geldi, hatta opunce cocugun huzursuzlugunu bile farkettim ama iste bisey yapamadim polisi arasam ne dicem cocuk babam optu sadece dese, beni bu mahallede delik desik ederler
O zaman arayamazsin ama belki şimdi arasan bir sey olur mu ki
Eme eme optu diyorsun bir de opusme gibiydi yani dmi kadin erkek opusmesi gbi mi. Ay tuylerim diken

O zaman arayamazsin ama belki şimdi arasan bir sey olur mu ki
Eme eme optu diyorsun bir de opusme gibiydi yani dmi kadin erkek opusmesi gbi mi. Ay tuylerim diken
Ben böyle konularda çok keskin olamıyorum.
Bir anneyi çocuğunu dudaktan öperken görünce sapık demiyoruz da babalara niye diyoruz, yani evet dünya kötü ama erkeklere ayrımcılık yaptığımızı düşünmeye başladım ebeveynlik konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…