- 8 Mart 2015
- 25.055
- 81.027
-
- Konu Sahibi chamallows
- #2.321
Çözelim derken batmayalım daTesekkur ederim biz ve gene ekonomi gene finans. Bu da mi gol değil bee hadi bakalim. Bu isi cozecegiz kızlar pes etmek yok.
oralarda nefes alsın yeter denen her kadına yer gibi bakıyorlarrrrr .aynen oyle yapti pis
sonra benle göz goze geldi kaslarimi tiksinmekten catip adama nasi sert sert baktiysam birakti hemen igrenc yaratik
valla bolulumu bilmem de cidden tiksindim.Kesin boluludur o amca
Kuytu koselerde bulusan liseli asiklar gibi şeniz hepimizburası iyi kaç gündür banlanmadıkk ısssız yerler iyidirrrr
tv tamircisi tam 450 kağıdımızı aldı bugün.kahrol elektriğimizi kesen firma batasın tez zamandaaa.çok aminnnnÇözelim derken batmayalım da
Ya sikayet mi etsen acaba uzerinden zaman gecmis ya senden suphelenmezler. Bu normal degil olamaz ya hayırvalla bolulumu bilmem de cidden tiksindim.
bide eme eme falan opuyo
Kedi köpek balık kuş kertenkele tilki vs hep baktım besledim ama keçi bir başkaymış onu anladımBen senelerce su kaplumbağamla uyumuş insanım, cebimde her yere gezdirirdim.
Sokakta ne bulsam eve getirdim, baktım.
Tavşan, kaplumbağa, kedi, köpek, civciv, tavuk, ördek, güvercin, hamster falan geçici yuvalık yaptım
Aşırı hayvan düşkünlüğüm var, eklem bacaklılar hariç.
Kocam da bir o kadar tırsaktır, köpek görse ardıma saklanır.
Züleyha bende olsa feci aşk yaşarım...
aklima geldi, hatta opunce cocugun huzursuzlugunu bile farkettim ama iste bisey yapamadim polisi arasam ne dicem cocuk babam optu sadece dese, beni bu mahallede delik desik ederlerAy cocugu istismar ediyor olabilr ya.
Gecen gun kizina tecavuz edip bakaretini bozmadıgim icin ne gunah ne suc diyen bir pislik çıktı.
Ay umarim değildir.
Bolulularda öyle yapanlar çok var. Bize ters bizde adamı vururlar sapık diyevalla bolulumu bilmem de cidden tiksindim.
bide eme eme falan opuyo
Niye kiKesin boluludur o amca
tilkiii?kertenkeleee_?tam survivor a katılacak kadınsınKedi köpek balık kuş kertenkele tilki vs hep baktım besledim ama keçi bir başkaymış onu anladım
kim olduklarini bilmiyorum ki mahallede bir apartmanin onüydü.Ya sikayet mi etsen acaba uzerinden zaman gecmis ya senden suphelenmezler. Bu normal degil olamaz ya hayır
O zaman arayamazsin ama belki şimdi arasan bir sey olur mu kiaklima geldi, hatta opunce cocugun huzursuzlugunu bile farkettim ama iste bisey yapamadim polisi arasam ne dicem cocuk babam optu sadece dese, beni bu mahallede delik desik ederler
Valla biz de Allahın lahmacununa dünya para bayıldık.tv tamircisi tam 450 kağıdımızı aldı bugün.kahrol elektriğimizi kesen firma batasın tez zamandaaa.çok aminnnn
covid olsun da kurtulamasınnnnaklima geldi, hatta opunce cocugun huzursuzlugunu bile farkettim ama iste bisey yapamadim polisi arasam ne dicem cocuk babam optu sadece dese, beni bu mahallede delik desik ederler
Nasil ya kimle yapiyorlar erkeklerle erkekler mi cocuklarla babalar miBolulularda öyle yapanlar çok var. Bize ters bizde adamı vururlar sapık diye
valla ben 6 senelik evliyim daha kocam beni oyle opmedi yani.O zaman arayamazsin ama belki şimdi arasan bir sey olur mu ki
Eme eme optu diyorsun bir de opusme gibiydi yani dmi kadin erkek opusmesi gbi mi. Ay tuylerim diken
Ay kesin istismar yavalla ben 6 senelik evliyim daha kocam beni oyle opmedi yani.
Ben böyle konularda çok keskin olamıyorum.O zaman arayamazsin ama belki şimdi arasan bir sey olur mu ki
Eme eme optu diyorsun bir de opusme gibiydi yani dmi kadin erkek opusmesi gbi mi. Ay tuylerim diken