- 8 Mart 2015
- 25.055
- 81.027
-
- Konu Sahibi chamallows
- #2.301
Eşin de işine azcık yok gitsin yani nedir, kız çocuğun var.bura hep ev dugunu zaten daha salon tutana sahit olmadim
3 5 elde pompali sıkmışlardir tepenize dogruzorla oynamaya kaldırdılar sonracımaaa tanıyan tanımayan her kadın beni sulu sulu yanaklarımdan öptü sonra sarıldı korktum ayolll
Evin içinde mi, bahçede falan mı?Yedi bitirdi kuruttu
vallahi havaya da ateş etmişlerdi .3 5 elde pompali sıkmışlardir tepenize dogru
Sen de ne korktun ayol burjuva, hiç mi görmedin köy sokak düğünü, samimi ortambenim balkona cikinca natavegayla karsilikli cay iciyoruz ama beni hic cezbetmiyo
iste bilemedim boyle olacagini satsam cok ucuza gidiyo istedigim yerden ustune koymadan alamiyorum, kiraya versem kirami karsilamayacak e kredide var 1300 ustune ekleyemiyorim kiranin,Eşin de işine azcık yok gitsin yani nedir, kız çocuğun var.
Yarım saatte gideceği mesafeye taşının.
Evin içinde değil. Evimin yan tarafında Çayırlık var orda kalıyor. Eşim rıza gösterse eve alırımEvin içinde mi, bahçede falan mı?
Ben koynuma alır yatarım kocayı dehlerim ciddiyim bak.
dehleyeceksen dehle şu adamı artık keçiyi bahane etme.edit:melek gibi adamdır ablası olarak bir daha düşün derimmmEvin içinde mi, bahçede falan mı?
Ben koynuma alır yatarım kocayı dehlerim ciddiyim bak.
burda dugun olunca 155 in hatlarini kitliyorum ben bakiyorum gelen giden yok en son arayip catisma var diyorumvallahi havaya da ateş etmişlerdi .
Oglunun dudaklairna mi yapıştı adamsonra bana oturdugun yerin suyumu cikti ne var diyolar tasinmak isteyince
gecenlerde kizimla bakkala giderken bir adam ise gidiyordu heralde ogluda kapida oglunun dudaklarina bir yapisti sokakta midem kalkti,
sapikmidir nedir tuhaf tuhaf tipler
dehleyeceksen dehle şu adamı artık keçiyi bahane etme.edit:melek gibi adamdır ablası olarak bir daha düşün derimmm
eskiden beri düğün sevmem ister lüks olsun ister sokak sıkılırım ama tanımadığım kadınlar öpmelere doyamadı diyorummmm tuhaf değil mii?Sen de ne korktun ayol burjuva, hiç mi görmedin köy sokak düğünü, samimi ortam
Bir doğuya güney anadoluya gitsen aklın çıkacak iyice
k.k da takıla takıla herşey normal geliyor artık banaaaOglunun dudaklairna mi yapıştı adam
Ay sapik
Tesekkur ederim biz ve gene ekonomi gene finans. Bu da mi gol değil bee hadi bakalim. Bu isi cozecegiz kızlar pes etmek yok.1sadekahve hoşgeldin bu arada aramızaaa
Kesin boluludur o amcaOglunun dudaklairna mi yapıştı adam
Ay sapik
aynen oyle yapti pisOglunun dudaklairna mi yapıştı adam
Ay sapik
Ben senelerce su kaplumbağamla uyumuş insanım, cebimde her yere gezdirirdim.Evin içinde değil. Evimin yan tarafında Çayırlık var orda kalıyor. Eşim rıza gösterse eve alırım
burası iyi kaç gündür banlanmadıkk ısssız yerler iyidirrrrTesekkur ederim biz ve gene ekonomi gene finans. Bu da mi gol değil bee hadi bakalim. Bu isi cozecegiz kızlar pes etmek yok.
Ay cocugu istismar ediyor olabilr ya.aynen oyle yapti pis
sonra benle göz goze geldi kaslarimi tiksinmekten catip adama nasi sert sert baktiysam birakti hemen igrenc yaratik