- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.355
-
- Konu Sahibi chamallows
- #2.361
kuruyemiş ve makarnaylaaa bir de çikolataarkadasim sen ot yiyerek mi ulastin gecen soyledigin kiloya
kıyamam ya benim eşsekliğim kusura bakma valla çok üzüldümEstagfurullah . Sagol soylemen yeter.
Ama cok severim ondan canım ceker kusura bakmayin müdahale ettim. Ama can bu napiyim saat olmus 1 bucuk eşim calisiyor gidemez bu hafta almaya.hafta sonu zaten yasak . Paket servis cok aktif degil burada ondan mecburdum durdurmaya
Son cumle pekiYani inan hatırlamıyorum, düşündüm düşündüm gerçekten bilmiyordum
Amaniin çok az kalmış, keyfini çıkar bugünlerin
Şuan resmen türk filmi yeşilçam kötü adamı gülmesi yapıyorum
Bana giren sana da girecek ahahshshshsh
O fark anlaşılır bence, ben oğlumu yanaklarından gözlerinden burnundan durmaksızın öperim, bunu babası da yapsa rahatsız olmazsınız. Dudaktan öpenler var ama çok yanlış çocuklara mahrem eğitiminde bile dudaktan öpülmeyeceği öğretiliyor.Ben böyle konularda çok keskin olamıyorum.
Bir anneyi çocuğunu dudaktan öperken görünce sapık demiyoruz da babalara niye diyoruz, yani evet dünya kötü ama erkeklere ayrımcılık yaptığımızı düşünmeye başladım ebeveynlik konusunda.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi. Şimdiden isim arayın ben doğuma 10 gün kalana kadar bulamamıştımAa sen bilmiyor musun?
Sagol cok teşekkür ederim. 1 bucuk ay inşallah
yemek muhabbetini kapatalim aramizda esi gece calisan hamis bayan varmis cani cekmesinkuruyemiş ve makarnaylaaa bir de çikolata
ben de yazdıktan sonra gördümmm.yemek konusuu da geçiyoruzzz market aktüel ürünlerinden bahsedelimmm bim e neler geliyorrr?kıyamam ya benim eşsekliğim kusura bakma valla çok üzüldüm
Olsun olsun bilmiyordunuz ki zaten herkes ben gibi her buldugunu gommuyor. Cani cekmiyor kim bilsin.kıyamam ya benim eşsekliğim kusura bakma valla çok üzüldüm
dudaktan opmek var opmek var,Ben böyle konularda çok keskin olamıyorum.
Bir anneyi çocuğunu dudaktan öperken görünce sapık demiyoruz da babalara niye diyoruz, yani evet dünya kötü ama erkeklere ayrımcılık yaptığımızı düşünmeye başladım ebeveynlik konusunda.
hiç bakmadimben de yazdıktan sonra gördümmm.yemek konusuu da geçiyoruzzz market aktüel ürünlerinden bahsedelimmm bim e neler geliyorrr?
yarın market günüm migros çağdaş ve a101 e gideceğimmhiç bakmadim
O fark anlaşılır bence, ben oğlumu yanaklarından gözlerinden burnundan durmaksızın öperim, bunu babası da yapsa rahatsız olmazsınız. Dudaktan öpenler var ama çok yanlış çocuklara mahrem eğitiminde bile dudaktan öpülmeyeceği öğretiliyor.
dudaktan opmek var opmek var,
bazen kizimda gelir beni yanaklarimdan agzimdan burnumdan oper ama tutup cocuguda emmem yani
korona var kiız korona diyip murat ovuc gibi parmagimi salliyorum suanyarın market günüm migros çağdaş ve a101 e gideceğimm
Amin insallahHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi. Şimdiden isim arayın ben doğuma 10 gün kalana kadar bulamamıştım
Nerde ki 25 tl ye ay alsam mi bende acana minyaturcuktur ama olsun beyarın 25 tl ye çam ağacı alacağımmmm 44-25=19
evet bende kizimla sarilip opusurken kendimi sıkıyorum maalesef.Yani evet, mahremiyet yaşı gelince ben de bıraktım bu pis sapıklar yüzünden ama keşke bırakacak bir dünyada yaşamadaydım.
O çocuğu ben doğurdum arkadaş, ister poposunu ısırırım ister dudağını öperim.
Bu pislikler yüzünden koruma içgüdüsü ile sevgimizi sınırlandırıyoruz, ne acı...
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah. Gebelik takvimi çok iyi oluyor oradan takip etmek, bir de Dr Banu Çiftçi’nin uygulaması var o da çok iyi. Geçen sene hergün onlardan takip ediyordum. Dün sabah 6’ya kadar uyutmadı eşek sıpası.Aa sen bilmiyor musun?
Sagol cok teşekkür ederim. 1 bucuk ay inşallah
sebze meyve çağdaştan kuru gıdalar deterjan bezelye pizza migrostan yoğurt süt a101 denkorona var kiız korona diyip murat ovuc gibi parmagimi salliyorum suan
beddua alacaksin bak yine yarin
al birinden çık hemen ne geziyosun