- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 34
-
- Konu Sahibi chamallows
- #2.281
Allahım yerimEvet var aşk yaşıyoruz. Adı züleyha annesinin prensesi babasının tatlı belası
ÖperimmAllahım yerim
Geçen haberlerde ablam görmüş, biz de alalım nolur diyordu.
Züleyha yı çok çok öp
sonra bana oturdugun yerin suyumu cikti ne var diyolar tasinmak isteyinceAyy bacım, Allah güç kuvvet versin.
İnsta da o sayfayı takip ediyorum, her gece onlarca olay çıkıyor.
Hiç sessiz sakin değil
Gerçekten ürktüm şimdi.
Serseriler ya, valla şehri heba ediyorlar...
Bayağı uzağız.mavigolun ust sokagi canim kirikkale yoluna girmeden son çıkıs
bacımm ne işin var oralarda bir kere düğüne gitmiştim ev düğünüydü 5 sene oldu daha etkisinden çıkamadımmmm
koca ankara da piknige gidecek mavigolumu buldun allasenBayağı uzağız.
Mavigöle bir kere pikniğe gittim, neredeyse 1 saat sürüyor yol.
Çok zıt taraftayız, siz de bayağı uzaksınız şehre aslında.
ayy bu çokk tatlıymışşşş bayıldımmmmm
burayi ankara dan saymiyorum ben bura baska bi alemBayağı uzağız.
Mavigöle bir kere pikniğe gittim, neredeyse 1 saat sürüyor yol.
Çok zıt taraftayız, siz de bayağı uzaksınız şehre aslında.
bura hep ev dugunu zaten daha salon tutana sahit olmadimbacımm ne işin var oralarda bir kere düğüne gitmiştim ev düğünüydü 5 sene oldu daha etkisinden çıkamadımmmm
Aaa vip gittik öyle deme, muhteşem bir yerdi.koca ankara da piknige gidecek mavigolumu buldun allasen
görümcemin kızı da işi yakın diye akdereden ev aldı vallahi oralarda yaşanacak yerler değil ama nata vegaya yakın bir tek orasını kıskanıyorummmesimin is yeri cok yakin buraya, ne bileyim her yer ankara nolacak yahu diyip geldim evi burdan aldim, her gun pismanlikla uyaniyorum
o agaclarin dallarindan ne guzel yaprak yiyodur bu
zorla oynamaya kaldırdılar sonracımaaa tanıyan tanımayan her kadın beni sulu sulu yanaklarımdan öptü sonra sarıldı korktum ayolllbura hep ev dugunu zaten daha salon tutana sahit olmadim
benim balkona cikinca natavegayla karsilikli cay iciyoruz ama beni hic cezbetmiyogörümcemin kızı da işi yakın diye akdereden ev aldı vallahi oralarda yaşanacak yerler değil ama nata vegaya yakın bir tek orasını kıskanıyorummm
Yedi bitirdi kuruttuo agaclarin dallarindan ne guzel yaprak yiyodur bu