Geçinemeyenler kulübü

Ben böyle konularda çok keskin olamıyorum.
Bir anneyi çocuğunu dudaktan öperken sapık demiyoruz da babalara niye diyoruz, yani evet dünya kötü ama erkeklere ayrımcılık yaptığımızı düşünmeye başladım ebeveynlik konusunda.
Yok valla bir anne de baba da dudaktan opmemeli bence hele eme eme mi aslaaaa.
Anne de baba da olsa gorsem donar kalirim. Ki karsimda çocuğunu dudagindan open kadina demistim tanidigimdi kadin böyle yapman dogru degil diye.
Degil yani olamaz. Orasi seksuel bir yer cinsel bir yer cocuk bunu bilecek bilmeli.

Yok valla bir anne de baba da dudaktan opmemeli bence hele eme eme mi aslaaaa.
Anne de baba da olsa gorsem donar kalirim. Ki karsimda çocuğunu dudagindan open kadina demistim tanidigimdi kadin böyle yapman dogru degil diye.
Degil yani olamaz. Orasi seksuel bir yer cinsel bir yer cocuk bunu bilecek bilmeli.
Ben öpüyordum, bana da çok kızan oldu😂
3 yaşında bıraktım.
Dudak bana göre öyle bir organ değil mesela ama dediğin gibi öpmek var, öpüşmek var.
Aman çok sıkıcı bir konu bu ya offf

Ben öpüyordum, bana da çok kızan oldu😂
3 yaşında bıraktım.
Dudak bana göre öyle bir organ değil mesela ama dediğin gibi öpmek var, öpüşmek var.
Aman çok sıkıcı bir konu bu ya offf
Sen opersen misal cocukta cok sicakkanliysa baskasi yapinca bile normal karsilabjlir bla bla cok sebep var. Iyi ki birakmissin hatirlatma da bence hic o zamanlari. Evet konu cok kotu o haber aklima geliyor daha kotu oluyorum.
Allah yardimcisi olsun o cocugun oyle bir sey varsa deyip kapalim bencede napalim

valla ben 6 senelik evliyim daha kocam beni oyle opmedi yani.
Çok moralim bozuldu ya, ben birkaç paradan dert yanayım diye geldim. Kaç yaşındaydı çocuk küçük müydü? İstismar olsa sokakta yapar mı diye düşünüyorum, ya Türkiye burası namus için adam öldürürler.

Aa sen bilmiyor musun?
Sagol cok teşekkür ederim. 1 bucuk ay inşallah :anneadayı: :KK5:
Yani inan hatırlamıyorum, düşündüm düşündüm gerçekten bilmiyordum😂
Amaniin çok az kalmış, keyfini çıkar bugünlerin😂😂

Şuan resmen türk filmi yeşilçam kötü adamı gülmesi yapıyorum😂😂😂😂
Bana giren sana da girecek ahahshshshsh

Çok moralim bozuldu ya, ben birkaç paradan dert yanayım diye geldim. Kaç yaşındaydı çocuk küçük müydü? İstismar olsa sokakta yapar mı diye düşünüyorum, ya Türkiye burası namus için adam öldürürler.
9 10 falandi tahminimce.
yanlarinda bir adam daha vardi birde ben geciyordum iste.

aaa özur dilerim bilmiyodum.
canin cektiyse sabah kahvaltisina gondereyim hemen telafi edeyim ☺️
Estagfurullah . Sagol soylemen yeter.
Ama cok severim ondan canım ceker kusura bakmayin müdahale ettim. Ama can bu napiyim saat olmus 1 bucuk eşim calisiyor gidemez bu hafta almaya.hafta sonu zaten yasak . Paket servis cok aktif degil burada ondan mecburdum durdurmaya :cry:

X