- 8 Mart 2015
- 25.148
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.368
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #22.941
Aman niye yalan söyleyeyim yahu, zaten isteyerek görüştüğüm kaç arkadaşım vararkadaslarimla yapacagim de.
evlere gitmeden hesaplara havale ile yapiyoruz de
Kayıp olan şeyler dediğin dünyanın en zengin adamının servetine denk neredeyse, o musabah biri bi aciklama yapmisti yuz yilda bir olur boyle seyler, yapmasaydik iflas ederdik tarzi bir seyler konusuyodu kayip olan seyler icin
o ne yaAman niye yalan söyleyeyim yahu, zaten isteyerek görüştüğüm kaç arkadaşım var
Ve en komiği en yakın 4 arkadaşımın 3 ünün kocasıyla kanka olması, hayatığımı örümcek ağı gibi örmüş herif.
18 yaşından beri sevgili olunca birbirinin .okunun rengini biliyorsun ya
1 2 8 den bahsediyorumKayıp olan şeyler dediğin dünyanın en zengin adamının servetine denk neredeyse, o mu
Evet, 15 senedir beraberiz, 8. yılda evlendik ne varsa evlilikte!o ne ya18 senedir taniyomusunuz siz simdi birbirinizi
e baya beklemissiniz o zaman evlenmek icin
Sadece 8 bile halka dağıtılsa bayağı rahatlardı insanlar ama işte, biri dünya listelerinde ilk 5 i zorluyor belli ki.1 2 8 den bahsediyorum
Sadece 8 bile halka dağıtılsa bayağı rahatlardı insanlar ama işte, biri dünya listelerinde ilk 5 i zorluyor belli ki.
Ben de yarın cebimden kaç tl çıkacak diye strese gireyim, fakirlik ne yaparsın
daha gecen gun benden iban istedi halbuki
8 ne 10 yollayim dedi
off bide boyle masraflar var degilmiBen de yarın cebimden kaç tl çıkacak diye strese gireyim, fakirlik ne yaparsın
Çocukları bayram günleri kırmızı beyaz giydiriyorlar da, malum erkek çocukları o renklerde pantolon istemiyorlar, mecbur yeni alınacak alt üst.
Durduk yere masraf diye söyleneyim ben de
Kız rahat oluyor en azından kırmızı ya da beyaz bir tshirtü eteği kurtarıyor da ama maalesef böyle masraflar var.off bide boyle masraflar var degilmi
kostüm partisi ne alaka ya?Kız rahat oluyor en azından kırmızı ya da beyaz bir tshirtü eteği kurtarıyor da ama maalesef böyle masraflar var.
Mesela yarın kostüm partisi var, almadım.
Ayda iki kere oluyor, hiçbir zaman almadım ve almayacağım da.
Doğru bulmuyorum çocuklara figür giydirmeyi, alanların bir de o masrafları var.
Valla akıyorlar deniz, ben de görünce şok oldum.kostüm partisi ne alaka ya?
bebeleri kreşe ingilizce ogrensin etkinlik yapsin oyun oynasin enerji atsin diye yollamiyomuyuz?
napiyolar icerde alemleremi akiyolar
Hoşbulduk burcucum, iyi aynı devam ediyor hayat. Eskişehir kırmızıdan geçti siyaha döndü. Korka korka yaşıyoruzHoşgeldin Khomyuk özlettin valla naptın nasıl geçti günlerin Bi sıkıntı yok inşallah
Sorma sorma Khomyuk günlük vefat sayılarına baksana çok korkuyorum 350leri gördü çok korkuyorum hakkımız da hayırlısı inşallah oğlan napıyoHoşbulduk burcucum, iyi aynı devam ediyor hayat. Eskişehir kırmızıdan geçti siyaha döndü. Korka korka yaşıyoruz
350 degildir oSorma sorma Khomyuk günlük vefat sayılarına baksana çok korkuyorum 350leri gördü çok korkuyorum hakkımız da hayırlısı inşallah oğlan napıyo
Ayyy deniz bilinç altın sana neler yapıyogunaydin kizlar ailenizin psikolojik vakasi geldi
bugün yine rüyamda maske takmayi unutmus vaziyette geziyordum da
neden takside ki diger yolcunun kucagina oturarak yolculuk yaptim orasi ayri bir muallak gerci
Hayatım zaten o daha korkutucu ya bilmem kaçla çarpmamız lazım bu oranı önceden 50 60dı o zamanlar bile bilmem kaç katı size söylenen bu diyorlardı e şimdi 350 desek ohooo korku filmi gibi350 degildir o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?