Geçinemeyenler kulübü

allahim idolüm olan yaşam şekli ya ☺️
perdeleri kapatip yorgani kafama kadar cekip çıt çikmayan bir yerde uyumak istiyorum ya
Valla bugün tam da onu yaptım ayıptır söylemesi.
Ama sabah 7 de yatmıştım, oğlan huzur vermedi sürekli kolumu mıncırdı okşadı, onlar okula gidince 9 da anca uyudum.

4,5 senenin acısını feci çıkarıyorum, mutluluktan öleceğim.
Darısı tüm küçüklü çocuklulara😍

Valla bugün tam da onu yaptım ayıptır söylemesi.
Ama sabah 7 de yatmıştım, oğlan huzur vermedi sürekli kolumu mıncırdı okşadı, onlar okula gidince 9 da anca uyudum.

4,5 senenin acısını feci çıkarıyorum, mutluluktan öleceğim.
Darısı tüm küçüklü çocuklulara😍
o gün geldiğinde dehşetül vahşet bir şekilde uyuyacağım 😁

Yeni bakanlığımız oldu, hayırlı uğurlu olsun.
Yine bir gecede ansızın alınan kararlar😂

Aile ve sosyal hizmetler bakanlığıyla, çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı olarak ikiye ayırmışlar.
E damada iş lazım tabii, ya da başka birine.

Aile ve sosyal hizmetler bakanlığıyla, çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı olarak ikiye ayırmışlar.
E damada iş lazım tabii, ya da başka birine.
baktilar aile ve sosyal hizmetler bakanligi bir kereden bir sey olmaz diyip çalismiyor, bari calisma bakanligi kismini ayiralim da ayip olmasin demislerdir bence çok mantikli 🤪
ne biliyim kurulu niye toplanmadı ki bu hafta 🙄

baktilar aile ve sosyal hizmetler bakanligi bir kereden bir sey olmaz diyip çalismiyor, bari calisma bakanligi kismini ayiralim da ayip olmasin demislerdir bence çok mantikli 🤪
ne biliyim kurulu niye toplanmadı ki bu hafta 🙄
Aman ilk kurulunda Allahım bizim milletin dilinde ‘bilim’ kelimesi eğreti durur demiştim, kurul eğreti oldu😂
Toplanıp altın günü yapıyorlardır, sıra gelmemiştir daha.

ahahaha 😁
altin önemli tabi bu günlerde,bit coinler borsalar cakilinca.
Yahu bu kadınların bir bildiği varmış, ben de akıllıyım güya😂
Özel günlerde, onda bunda kendilerine altındır, bileziktir vs aldırırlardı, ben de tatile gidelim, yok çanta alalım ne yapayım altını derdim.
Bayağı malmışım, millet kendine birikim yapıyormuş.
O güldüğüm gün teyzelerinden olmak için elleri ovuşturdum, nerede gün duysam gireceğim bu sene😂

Yahu bu kadınların bir bildiği varmış, ben de akıllıyım güya😂
Özel günlerde, onda bunda kendilerine altındır, bileziktir vs aldırırlardı, ben de tatile gidelim, yok çanta alalım ne yapayım altını derdim.
Bayağı malmışım, millet kendine birikim yapıyormuş.
O güldüğüm gün teyzelerinden olmak için elleri ovuşturdum, nerede gün duysam gireceğim bu sene😂
aynen gün cok faydali, gun yoksa bile benim gibi varmis gibi yap 😁😁

Ohh ohh, maliyeyi de ayıracaklar deniyor.
Gece uykuları kaçıyor bunların kesin, ya da kuş öldü baby kendilerini yapboza verip ülke üzerinde oynuyorlar.
sabah biri bi aciklama yapmisti yuz yilda bir olur boyle seyler, yapmasaydik iflas ederdik tarzi bir seyler konusuyodu kayip olan seyler icin 🙄

Back
X