- 14 Haziran 2019
- 15.681
- 79.055
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #22.961
Ne yapsın burcu, oyun, ekran pazarlığı, daha çok ekran pazarlığı, parka götürmek için yalvar parkta oynama, eve dönmek için yalvarma, bol bol inat tutturma gözyaşı. Akşam 9.30 nasıl oluyor anlamıyoruz. Hayat akşam normale dönüyor. Bir bardak çay içiyoruz sakin sakin onla yetiniyoruz işteSorma sorma Khomyuk günlük vefat sayılarına baksana çok korkuyorum 350leri gördü çok korkuyorum hakkımız da hayırlısı inşallah oğlan napıyo
bende anlamadim ki bilinc altim uzerinde sosyal deney yapiyo sankiAyyy deniz bilinç altın sana neler yapıyo
Hayatım zaten o daha korkutucu ya bilmem kaçla çarpmamız lazım bu oranı önceden 50 60dı o zamanlar bile bilmem kaç katı size söylenen bu diyorlardı e şimdi 350 desek ohooo korku filmi gibi
15 gunde bır kostum partısımı olur..tovbe yarabbımValla akıyorlar deniz, ben de görünce şok oldum.
Tiyatro günü oluyor bizim kreş yine 15 te 1, o gün de kostüm partisi oluyor genelde.
Hem tiyatro ekstra ücret, bitiminde parti veriliyor palyaçodur maskottur balon bir şeyler bir şeyler, bayağı cıstık cıstık ortam
Hoşgeldin tioa, nerelerdeydin? Sorun yoktur herhaldeHayırlı ramazanlar kızlar
Saol arkadasımHoşgeldin tioa, nerelerdeydin? Sorun yoktur herhalde
Durur ben de max 2 gün koyuyorum bozulmuyor 2 günü aşacaksa eğer kavurup tutuyorum dolaptaKızlar dünden bugüne köfte yaparım diye kıyma aldım. Ama bugüne de halim yok yapmasam diyorum. Çiğ kıyma buzdolabında derindondurucuya atmadan iki gün durur mu? Yarın pişirsen bozulur mu iki günde
durur diye dusunuyorum, kurbanda falanda kani cekilsin diye bekletirler 2 gun demek ki duruyoKızlar dünden bugüne köfte yaparım diye kıyma aldım. Ama bugüne de halim yok yapmasam diyorum. Çiğ kıyma buzdolabında derindondurucuya atmadan iki gün durur mu? Yarın pişirsen bozulur mu iki günde
Kız nerelerdesinKızlar hayırlı ramazanlar
Napiyosunnuz nasılsınız
Ahtapot Anne
Khomyuk
chamallows
Ay tenli anne
filmdelisi
Neyapsamkisimdi
Durur ben de max 2 gün koyuyorum bozulmuyor 2 günü aşacaksa eğer kavurup tutuyorum dolapta
Teşekkür ederimdurur diye dusunuyorum, kurbanda falanda kani cekilsin diye bekletirler 2 gun demek ki duruyo
Hoşgeldin nerelerdeydin?Kız nerelerdesin
iyiyiz zorunlu sen nasilsin nerelerdesinKızlar hayırlı ramazanlar
Napiyosunnuz nasılsınız
Ahtapot Anne
Khomyuk
chamallows
Ay tenli anne
filmdelisi
Neyapsamkisimdi
Maksimum 48 saat duruyor.Teşekkür ederim
test edilmiş onaylanmış sankiMaksimum 48 saat duruyor.
Hatta 40 saatten sonra kararma, 2 günü geçince de yeşerme başlıyor.
İvit.test edilmiş onaylanmış sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?