- 17 Aralık 2015
- 26.959
- 49.215
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #22.901
oda otta kulaktan sonra boyle oldu baya cektiler onlardaTamam canım akşam denerim ama yeni olan birşey bizimki, orta kulak iltihabından ben çok çekmiştim çocukken, umarım enfeksiyon kapmadan halledebiliriz
Zor zor, birini halletsen öbürü kaçar gider.Kulaklarında sıvı birikmiş ama enfeksiyon yokmuş neyse ki. Alerjik bir burun spreyi, öksürük şurubu ve ibufen yazdı. Kreşe de götür dedi. Bulaşıcılığı yokmuş, mikrobik ortamdan çıkartır bir süre sonra tekrar sokarsan daha ağır hasta olur, o yüzden gitsin kreşe dedi. Sabah götürdüm, büyükle de işe geldik:)
İki çocukla evden çıkmak ne kadar zor iş yahu
Çok teşekkür ederimoda otta kulaktan sonra boyle oldu baya cektiler onlarda
cocuk cok huysuzdu megerse duymadigindanmiş.
inslalah kizinda olmaz boyle bir sorun
geçmis olsun
Büyükle şöyle sıkıntılarımız var, bu ayakkabı ile şu taytım olmadı, hangi tokayı taksamZor zor, birini halletsen öbürü kaçar gider.
Ya da ayakkabı giydirdim sıra öbüründe derken çoktan çıkarmış içeri girmiş oluyorlar.
Neyse ki senin büyük kızın, yaş olarak bu saçmalama dönemleri aylatmıştır, ruhani zorlayıcılık mevcuttur onda.
rica ederimÇok teşekkür ederim
otta kulak ne ya kulagin tam olarak neresi acaba otta kismioda otta kulaktan sonra boyle oldu baya cektiler onlarda
cocuk cok huysuzdu megerse duymadigindanmiş.
inslalah kizinda olmaz boyle bir sorun
geçmis olsun
İşte gerçekten tam ruhani delilik mertebesi.Büyükle şöyle sıkıntılarımız var, bu ayakkabı ile şu taytım olmadı, hangi tokayı taksam
Bir de dersleri ile alakalı birşeyler mutlaka unutuyor. Bugün matematik fasikülünü evde unutmuş. Öğretmenden hangi sayfaları yapacağını öğren, arkadaşının babasından sayfaların ekran görüntüsünü iste, onları kendine mail at, çıktı al derken epey uğraştırdı beni.
İş yerinde yan masamda online derslerine giriyor. Bana diyorki telefonlar yüksek sesle konuşuyormuşum dersi dinleyemiyormuş
Biz anladık şekerim ne olacakotta kulak ne ya kulagin tam olarak neresi acaba otta kismi
neyse en azindam filyasyon ekibine vibrasyon ekibi demiyoruzBiz anladık şekerim ne olacak
Pandemi yerine pandomim yazmış insanım, o olaydan sonra zaten klavye düzeltmesini kapattım
bizde giden 1 haftadan önce gelmiyor
aynen, nasil bir ban güzeliysek artıkbizde giden 1 haftadan önce gelmiyor
Geldim kızlarr
benim de benim deGeldim kızlarr
Öğlen açıldı da akşam bebeyi uyutup anca gelebildim malum? Bensiz neler yaptınız bakayım.elecda geçmiş olsun, filmdelisi sana da geçmiş olsun. @LaylonCorap hoşgeldin ve gözün aydın. İnşallah bayramda da kapanırsa bu bayram rahatsın tüm gelinler olarak tek arzumuz bu
İyidir denizciim aynı vallahi sizde ne var ne yol?benim de benim de
hoş geldin khomyuk
nasilsin ?
Bizim kreşten bir açıklama gelmedi henüz, ama aynı olur sanırım:)İşte gerçekten tam ruhani delilik mertebesi.
Her evin büyüğü mü böyle bilmiyorum ama psikolojik olarak sürekli ilgi alakanın onlarda olmasını sağlıyorlar.
Küçükler zaten bedenen koşturmacanın ve göz takibinin içinde oluyor.
Her birinin derdi ayrı.
Çocukların bademciklerine baktım, beredeyse şişlikten boğaz yolu görünmüyor ikisinin de.
Umca ya abandım, vitamin verdim ve karabiberli bal vererek uyku merasimine geçirdim.
Bitmiyor şu hastalıklar, asla bitmiyor.
Az önce cuma gününün tatil, perş gününün ise yarım gün olduğunu öğrendim, tüm psikolojim bozuldu.
23 nisan niye 22 sinde kutlanır, aklım almadı.
Teşekkürler canım hoş geldinGeldim kızlarr
Öğlen açıldı da akşam bebeyi uyutup anca gelebildim malum? Bensiz neler yaptınız bakayım.elecda geçmiş olsun, filmdelisi sana da geçmiş olsun. @LaylonCorap hoşgeldin ve gözün aydın. İnşallah bayramda da kapanırsa bu bayram rahatsın tüm gelinler olarak tek arzumuz bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?