Geçinemeyenler kulübü

Tamam canım akşam denerim ama yeni olan birşey bizimki, orta kulak iltihabından ben çok çekmiştim çocukken, umarım enfeksiyon kapmadan halledebiliriz
oda otta kulaktan sonra boyle oldu baya cektiler onlarda
cocuk cok huysuzdu megerse duymadigindanmiş.
inslalah kizinda olmaz boyle bir sorun
geçmis olsun

Zor zor, birini halletsen öbürü kaçar gider.
Ya da ayakkabı giydirdim sıra öbüründe derken çoktan çıkarmış içeri girmiş oluyorlar.
Neyse ki senin büyük kızın, yaş olarak bu saçmalama dönemleri aylatmıştır, ruhani zorlayıcılık mevcuttur onda.

Büyükle şöyle sıkıntılarımız var, bu ayakkabı ile şu taytım olmadı, hangi tokayı taksam

Bir de dersleri ile alakalı birşeyler mutlaka unutuyor. Bugün matematik fasikülünü evde unutmuş. Öğretmenden hangi sayfaları yapacağını öğren, arkadaşının babasından sayfaların ekran görüntüsünü iste, onları kendine mail at, çıktı al derken epey uğraştırdı beni.

İş yerinde yan masamda online derslerine giriyor. Bana diyorki telefonlar yüksek sesle konuşuyormuşum dersi dinleyemiyormuş

İşte gerçekten tam ruhani delilik mertebesi.
Her evin büyüğü mü böyle bilmiyorum ama psikolojik olarak sürekli ilgi alakanın onlarda olmasını sağlıyorlar.

Küçükler zaten bedenen koşturmacanın ve göz takibinin içinde oluyor.
Her birinin derdi ayrı.

Çocukların bademciklerine baktım, beredeyse şişlikten boğaz yolu görünmüyor ikisinin de.
Umca ya abandım, vitamin verdim ve karabiberli bal vererek uyku merasimine geçirdim.
Bitmiyor şu hastalıklar, asla bitmiyor.

Az önce cuma gününün tatil, perş gününün ise yarım gün olduğunu öğrendim, tüm psikolojim bozuldu.
23 nisan niye 22 sinde kutlanır, aklım almadı.

benim de benim de
hoş geldin khomyuk
nasilsin ?

Bizim kreşten bir açıklama gelmedi henüz, ama aynı olur sanırım:)
Geçmiş olsun kuzulara.

Teşekkürler canım hoş geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…