- 17 Aralık 2015
- 26.980
- 49.294
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #22.861
gecen bende meshur videoyu izledim, deterjanlari mintaxla degismeye calisiyorum, sampuan icinde baska bir marka arayisindayim bakalim çok acı ya
Hayvan deneyleri hakkında gerçek görüntülü bir video.
Bugün miladım benim, bir daha asla ama asla eve sokmayacağım, o çok beğendiğim her şeyden vazgeçeceğim.
Katil gibi hissediyorum kendimi.
Kozmetiği değiştirmem yeter, diğer ürünlerde zaten kullanmıyorum.gecen bende meshur videoyu izledim, deterjanlari mintaxla degismeye calisiyorum, sampuan icinde baska bir marka arayisindayim bakalim çok acı ya
hic bir ise yaramiyor dedigimiz bazi markalarin aslinda cok ise yaradigini ögrenmis oldum
Benim yengem gezerdi gezerdi sonra hastayım derdi bizde e geziyorsun aksama kadar derdik bize şu meşhur beddua yı edersi Allahta benu gibi sizi gezdursunBenimki bir de eve gelince hasta olur.
Mesela akşam çok kötüdür kalkamaz midesi bulanır ya da bel fıtığı tutar cart curt, sabah evden vıın, akşama kadar gene yok, akşm gelir çok hastayım
Ya bir s... git nereye hastasın, nasıl gezdin fink fink?
Dışarıda tüm gün otururken ağrımadı mı o belin, orada hacıyatmaz eve gelince musalla taşı.
ben cok kozmetik kullanmiyorum zaten.Kozmetiği değiştirmem yeter, diğer ürünlerde zaten kullanmıyorum.
Ama kozmetik dediğimiz de hayatın her alanında var, parfümünden kremine...
annemin bahaneside gezince agrilarim geciyor iyi geliyorBenim yengem gezerdi gezerdi sonra hastayım derdi bizde e geziyorsun aksama kadar derdik bize şu meşhur beddua yı edersi Allahta benu gibi sizi gezdursun
Gezmeye gelince benim kocanın sülalesinin tamamı iyileşiveriyor.Benim yengem gezerdi gezerdi sonra hastayım derdi bizde e geziyorsun aksama kadar derdik bize şu meşhur beddua yı edersi Allahta benu gibi sizi gezdursun
Kapi ziline oynuyomGezmeye gelince benim kocanın sülalesinin tamamı iyileşiveriyor.
Yakın zamanda küçük ablası kv demde kaldı 2 hafta.
Bebeği var 1 yaşında, bakamıyor yerinden kalkamıyormuş.
Biz de çocukları alıp yeşillik alana götürecektik, yasaklar yoktu hava güzeldi neyse.
Bunu duyan kv ve ablası hemen aradı, biz de gelelim dediler, o gün anladım ben tehlikeli insan ikiye ayrılır ;
1. Kapı ziline oynayanlar
2. Gezmeyi duyunca kıçındaki pamuğu atanlar
Tehlikeli insansın zate, şüphen mi vardıKapi ziline oynuyom
onun birde otele para verdik o kadar yemeyelim mi versiyonu var bizim evdeTehlikeli insansın zate, şüphen mi vardı
Kuş gibi uçar, arı gibi sokarsın.
Dur oraya 3. Madde lazım, o da dünya yansa kıçını kaşıyacaklar, ben de o kıvama giriyorum.
Dün izledim haberde, denize uçak iniyor acil, öndeki teyze arkasına dönüp bakmadan güneşlenmeye devam ediyor, malum güneş kaçacak.
Aha dedim bu benim
Şuan tek tek markaları araştırıyorum, temizlik kolay, frosh marka zaten vegan.
bepanthol baby lerde yoktur diye düşünüyorum yani inşallah yoktur.Şuan tek tek markaları araştırıyorum, temizlik kolay, frosh marka zaten vegan.
Çocuklar için kullanmıştım ben bir süre.
Ama şimdi arap sabunu falan teste tabii mi onları bilmiyorum, elimdeki hiçbir üründe o amblemler yok.
Kaldı ki simple micelar su kullanıyorum yüzüme, organik marka ama yine amblem yok.
Makyajda ise maalesef en sevdiğim markalar kullanıyormuş, vazgeçmem dediğim belki 10 senedir değiştirmeden kullandığım her şeyi atacağım.
Bephanthene bakacağım, kremlerinde var mı diye, çocuk şampuanlarını inceleyeceğim.
Benim düşündüğüm her şey patladı.bepanthol baby lerde yoktur diye düşünüyorum yani inşallah yoktur.
Buda kocamonun birde otele para verdik o kadar yemeyelim mi versiyonu var bizim evde
Ne bu ben okumadım direk dalış yaptımBenim düşündüğüm her şey patladı.
Tırnak kreminde bile amblem yok, Allahın arifoğlu kirpik yağında da yok amblem.
Bayağı liste çıkarıp pc ye aktaracağım, onu tlfa kaydedip ürün alırken free markalar içinde mi diye bakacağım.
Mesela nivea deney yapıyormuş, arko yapmıyor.
Hayvan deneyleri bibicim.Ne bu ben okumadım direk dalış yaptım
Kayınbabam aşı randevusu aldığımızda önce annenize alın ona bişey olmasa ben de olurum diyordu ahdjdjdmffmfkjfBir yaştan sonra ‘bir şey olacaksa ona olsun’ moduna geçiliyor.
Benim canım coooook kıymetlidir, hemen aglarım üzülürüm canım azıcık acımasın sjdjfjfkCanı kıymetli baba da çekilmez çile herhalde.
Bizde annem öyle, inanılmaz canı tatlı, bir o kadar da şımarık, adeta evin çocuğu o.
Babam ise kırık parmağıyla falan oynar, ölmeden 5 dk önce doktor zorla gider, öyle bir adam.
Bu kombinasyon çok zor ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?