Geçinemeyenler kulübü

Yakında havaya ücret keserseler hava olacak herhalde😀
Pazar ve markete 50ile girip elin bos cikiyorsun çünkü yimirta olmuş 30 lira.
Agalar bizimle eyleniyi.
Kaçlı yumurta 30 TL olmuş ki? Cidden marketten almadığım için soruyorum. Köy yumurtası alıyorum ben tanesi 1 tl den

Kaçlı yumurta 30 TL olmuş ki? Cidden marketten almadığım için soruyorum. Köy yumurtası alıyorum ben tanesi 1 tl den
15 li yada 25-30lidur haberlere çıktı et mi yumurta mi diye
1 tl ye koy yimirtasi var yav.
Ben hamileyim yimirta konusundabu ara birazcik master yapmis konumdayim 1 tl ye bu ciftlik ayibogan kocaman bayat yumurtalar oluyor
Keske benimde 1 tlye koy yumurtam olsa.🥰
Pazardan şu alta saman fonu koyanlardan aljyorsan kandırıyorlar cogu barkodlu al canim. Kucuk yerse bilmem de 1 tl organik koy imkansiz suan

Edit- adet konusnda emin olamadim. Çünkü coklu yumurta almiyorum. 10 lu organik gezen tavuk aliyorum bu sebeple is bu yazida gecen yumurta miktarini bilen eklesin lakin fahis zam geldigi konusunda topluca hem fikir herkes yumurtaya.

15 li ler haberlere çıktı et mi yumurta mi diye
1 tl ye koy yimirtasi var yav.
Ben hamileyim yimirta konusundabu ara birazcik master yapmis konumdayim 1 tl ye bu ciftlik ayibogan kocaman bayat yumurtalar oluyor
Keske benimde 1 tlye koy yumurtam olsa.🥰
Pazardan şu alta saman fonu koyanlardan aljyorsan kandırıyorlar cogu barkodlu al canim. Kucuk yerse bilmem de 1 tl organik koy imkansiz suan
Tavuklar geziyor salınıklar kendimiz de topluyoruz yeri geliyor 😂 köyden alıyorum ben küçük bir ilçedeyiz etraf köy

Çok iyi tadı harika 🤭 kırılma derdi olmasa yollardım sizlere
Teşekkürler 😊 gezen tavuk yumurtasina 1 tl verilir ama market yumurtasinin tanesi 1 tl olmamali zaten ya hayvan kulucka makinesi görevi görüyor ne kadar vitamin var sanki icinde. E yumurta sabah lazim, corbaya, hamur işine lazim. Lazim da lazim. Hos yaglara gelen zamdan sonra ustune bu gelince kac kisi evinde eskisi kadar hamur isi yapar bilmiyorum .
Orgu Iplerine bile cok zam geldi.

Çok daraldım ne yapmaya calısıyorlar anlamadım.
Ama bir fıkra var aklıma o geliyor fıkra olmaktan çıktı gerçek oldu 😳

X