- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 34
- Konu Sahibi chamallows
- #2.061
Don alacam ben stok yapmam lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden stokDon alacam ben stok yapmam lazım
Aman aldıkları don olsun, efil efil ohh.Bu gidişatla kıçımızdaki dona kadar alacaklarda ondan
50 TL ye ne oluyor kiBen hep 50tl lik gecindigim için topik beni açmadı
Yakında havaya ücret keserseler hava olacak herhalde50 TL ye ne oluyor ki
Ceyceyin bu hafta 65 tl si vardı, bak hep buradaBen hep 50tl lik gecindigim için topik beni açmadı
Kaçlı yumurta 30 TL olmuş ki? Cidden marketten almadığım için soruyorum. Köy yumurtası alıyorum ben tanesi 1 tl denYakında havaya ücret keserseler hava olacak herhalde
Pazar ve markete 50ile girip elin bos cikiyorsun çünkü yimirta olmuş 30 lira.
Agalar bizimle eyleniyi.
15 li yada 25-30lidur haberlere çıktı et mi yumurta mi diyeKaçlı yumurta 30 TL olmuş ki? Cidden marketten almadığım için soruyorum. Köy yumurtası alıyorum ben tanesi 1 tl den
Onun niye 65 tl si var ya zengin kadin oCeyceyin bu hafta 65 tl si vardı, bak hep burada
Tavuklar geziyor salınıklar kendimiz de topluyoruz yeri geliyor köyden alıyorum ben küçük bir ilçedeyiz etraf köy15 li ler haberlere çıktı et mi yumurta mi diye
1 tl ye koy yimirtasi var yav.
Ben hamileyim yimirta konusundabu ara birazcik master yapmis konumdayim 1 tl ye bu ciftlik ayibogan kocaman bayat yumurtalar oluyor
Keske benimde 1 tlye koy yumurtam olsa.
Pazardan şu alta saman fonu koyanlardan aljyorsan kandırıyorlar cogu barkodlu al canim. Kucuk yerse bilmem de 1 tl organik koy imkansiz suan
Oo cok iyi o zaman. O yumurtanin tadi bir başka. Tabi duzgun yemle besliyorsalar. Ortada adam akilli tadi olan yumurta kalmadi neredeyse.Tavuklar geziyor salınıklar kendimiz de topluyoruz yeri geliyor köyden alıyorum ben küçük bir ilçedeyiz etraf köy
Çok iyi tadı harika kırılma derdi olmasa yollardım sizlereOo cok iyi o zaman. O yumurtanin tadi bir başka. Tabi duzgun yemle besliyorsalar. Ortada adam akilli tadi olan yumurta kalmadi neredeyse.
Teşekkürler gezen tavuk yumurtasina 1 tl verilir ama market yumurtasinin tanesi 1 tl olmamali zaten ya hayvan kulucka makinesi görevi görüyor ne kadar vitamin var sanki icinde. E yumurta sabah lazim, corbaya, hamur işine lazim. Lazim da lazim. Hos yaglara gelen zamdan sonra ustune bu gelince kac kisi evinde eskisi kadar hamur isi yapar bilmiyorum .Çok iyi tadı harika kırılma derdi olmasa yollardım sizlere
Ne kadar ayıp ciks ciks olmadi Aybush. Asgari ucrete zamcık gelcek simdi ne demek zam olmasin. Aaa ayip ettin olur mu hic öyle o zamcik ne olcak sonraAmca zam yapmasa bari tvde çıkmışsa kesin zam yapar
Ahahah felek vurup vurup duruyor oda vursunNe kadar ayıp ciks ciks olmadi Aybush. Asgari ucrete zamcık gelcek simdi ne demek zam olmasin. Aaa ayip ettin olur mu hic öyle o zamcik ne olcak sonra