Geçinemeyenler kulübü

Hehh zaten korkuyorduk şimdi tepesine kuş da kondurmuş olduk.
Ciddiyim, birikim yapın.
Ola ki emmedi, mama parası çıkar en azından.
Eşya o bu çok gereksiz ama bir o kadar da gerekli alınacak şeyler var.
Çevrede varsa 2 yaşlarında çocuğu olan, söyleyin ayırsın mama sandalyesidir, beşiğidir, bebek arabası ana kucağı, telsizi, kamerası falan filan.
Kıyafet en kolayı işin hem hediye geliyor hem de kısa sürede büyüdüğünden en ucuz markalar candır.

Hehh zaten korkuyorduk şimdi tepesine kuş da kondurmuş olduk.
maddi olsa gene iyi bunun bir de manevi yıkımı var.herşey çocuklara göre ayarlanıyor gezme yemek tatil vs.ben yıllardır çocuk filmlerine gidiyorum sadece sinemada.arkadaşla kahve içtiğim tek yerde ya ev ya da spor salonu.ha spora da giden ben değilim kız gidiyor ben de başını bekliyorum gibi gibi.

Gece gece sigara yaktırıyorsun insana.

Organize olmuşsunuz siz beni duman etmeye yemin etmişsiniz.

Bende para biriktirememe hastalığı var sanırım. Tek kelime ile ifade etsem: dürtüyor ‘ u kullanırım sanırım.
Hayranlık duyuyorum birikimci hatunlara.
O bende de var yahu.
5 tl kalsa rahatsız oluyorum, sonuna kadar harcamalıyım.
Ha bilmem ki bir kenarda dokunmadığım 50 tl bile para kalsın, bir altınım olsun.
Başkasına hediye alabilmek için altın bozan kadınım ben(eskiden tabi), batıyor bana para.
Hemen mala ya da keyife çevirmem lazım

O kadar iyi anlıyorum ki.
Gece gece sinirim bozuldu ya. 2 kelam birikim yapacam heves geliyor, sonra hemen geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…