Geçinemeyenler kulübü

Bunun içinde et tavuk balık ve bakliyat yok. 🤣🤣🤣 Kuruyemiş de yok. 🤣🤣🤣 Toz deterjan da yok. 🤣🤣🤣 Diceklerim bu kadar. 🤣🤣

CC8C5FDF-39CE-43B8-85C2-C92D96A82124.png

Bunun içinde et tavuk balık ve bakliyat yok. 🤣🤣🤣 Kuruyemiş de yok. 🤣🤣🤣 Toz deterjan da yok. 🤣🤣🤣 Diceklerim bu kadar. 🤣🤣

Eki Görüntüle 2740918
maalesef fiyatlar böyle perşembe market günümüz gene en az 500 gider bir de yılbaşı kuruyemiş pasta alışverişi olacak .evde otururken bile paralar eriyorrr

maalesef fiyatlar böyle perşembe market günümüz gene en az 500 gider bir de yılbaşı kuruyemiş pasta alışverişi olacak .evde otururken bile paralar eriyorrr

Çoğu da adam akıllı marka değil ha, Kendi M markası. En en en ucuz hali. Asıl para tutan şeylerin nerdeyse hiçbiri yok, resmen havaya atılmış gibi.

Valla ben marketi takip etmeyi bırakalı çok oldu.
Haftada 4 kere falan gidiyoruz en az, biri büyük alışveriş oluyor ki yarın muhtemelen olacak pazardan meyve sebze dahil olarak.
Her girdiğimiz en az 200 zaten.
Çılgınlık oldu artık.

babası okula gitmeyen evden çıkmayan kızıma haftada 50 tl harçlik veriyor bizim haspa burun kıvırıyor buna ne alınır diyee :KK70:

Görümcemin oğlu var 8-9 yaşlarında 🤣🤣 Kaynata ona öyle çikolata alsın diye falan para verecekti. 🤣 Kendisi de taşımaz nakit eşime seslendi 20 lira ver de bakkaldan kendine bişeyler alsın çocuk diye. 🤣 Çocuk sağol dedeee deyip almadı parayı büyük para verirken içine eklersin bunuda şimdi kalsın dedi. 🤣🤣 Resmen beğenmedi. 🤣🤣

Hiii.. Seni kınıyorum. 🤣🤣 Asgari ücretle çocuğu koleje falan veremediysen hele, direkt engellerim. Net. Unmuş bi de un diyor utanmadan. 😡😡😡
kız 9 yaşında henüz hiç bir kolejin kreşin paralı bilumum kurumun önünden geçemedimçama 5. sınıfta mecbur göndereceğim kara kara düşünüyorum şimdiden

X