4 yılda sıklıkla olan şeyler olmadı. Ara ara ama büyük Kavgalarımız oldu son 1 yıldır da saçma ama büyüyen konularımız oldu. Işte en büyük olan intihar girişimi ve dayak olduDort yil nasi idare ettin peki
Benim Ailem öyle bir durumda kapısını açar. Bende yıllardır çalışan bir kariyeri olan para kazanan bireyim bankacıyım. Benim kabul edemeyeceğim şeyler tabiki şiddet ve aldatma herkes gibi. Bir kere yaşadık şiddeti ama o da ben olsam kim yapsa aynı şekilde yapardım diyorum. Ailesine olan düşkünlüğü ve benim ikinci planda olma düşüncem ister istemez baba olunca da çocuğunu ikinci plana atacak gibi düşünmeme sebep oluyor. Ailesi iyi sayılır ama eşim tapiyor resmen onlarabu özellikleri artı ve eksi olarak sen değerlendirmelisin. mesela neleri kesinlikle yapamazsın neleri alttan alır görmezden gelebilirsin nelerden vazgeçemezsin. bunları en iyi sen bilirsin. bi arkadaşım vardı eşi hem aldatıyor hem şiddet uyguluyor. kız aldatırsa aldatsın yeter ki dövmesin derdi. bir gün dayak yerse bir hafta evden çıkamazdı o kadar kötü duruma getirirdi eşi. bu arkadaşım hala evli 2 de çocuğu var. ilk zamanlar maddi durumları çok iyiydi zengin olarak nitelendirilen türden sonra o zenginlik de gitti .şiddet aldatma ama o kız hala evli .kendi ailesi ile sorunları vardı bu yüzden boşanıp ailesiinin yanına gidemezdi . eğitim ilköğretim yani çalışıp kendi ayakları üzerinde durma durumu pek yok kendi de biraz kibar ve rahat düşkünüydü. ben dayak yesem de aldatılsam da boşanmam dedi .
Kesinlikle katılıyorum aslında erkekler saf ben taktik ile eşimi ailesi değil kendim öncelik yapabilirim ama öyle şeyleri bilmem kızsam söylerim yada yüzümden belli olur. Halbuki biraz politik yaklaşsam eminim eşim yine aşık olur bana. Bu konuda verebileceğiniz tavsiyeler var mı kızlarsenin için en makul ve mantıklısı sağlıklı ve sakin kafa ile düşünmen.
insanların kaderi ve kariyeri anne ve babalarının evlenmesi ile başlar. iyi bir anne ve iyi bir baba başarı ve güzel bir kariyer getirir her insan için.
birde erkek çocuklar olgunlaşmıyor çünkü anneleri olgunlaşmasına izin vermiyor. daha dün forumda okudum nişanlı adam anne gece kalkıyor kocasının yanından oğlunun yanına yatıyor . eh bu anneler böyle yaptığı sürece ne beklersin o erkekten .
bu yüzden çoğu yerde sakinliğini koruman daha iyi.ama illede ailem illede annem derse ve düzelecek bişey de yoksa evliliği devam ettirmek de sağlıklı değil
Sorun şu ki ailesi gelince 2 ayda bir gelip 1 ay kalıyorlar bu arada bizde kalmiyorlar. Gelince onlar eşim değişiyor bana kaba ve ilgisiz davranıyor ailesi yanında özellikle hep hizmet ediyorum ama yüzüme bile doğru düzgün bakmaz. Kaynanam yada kbabam laf sokunca ben pek cevap vermem ama eşimle sonra kavga ederiz ve hep ailesini haklı görür. Çok kez uyarmama rağmen genelde önden yürür ben düşsem fark etmez o kadar yani. Ne yapacağımı şaşırdım dışardan bakan kimse bizi öyle görmez ama Birbirimizi yiyoruz en ufacık konuda bile gerçekten başlığı öyle düşündüğüm için attım. Bizimki gecimsizliksorun tam olarak ne
çogu erkek ailesine düşkün annesine aşık
Kardeşim belki sana öyle geliyordur. Mesela,ben de eşime 'ailenin yanında bana karşı çok ilgisizsin vs..' dıyordum. Bu yuzdne cok tartısırdık. Belki eşin çok saygılıdır. Ailesinin yanında senınle ilgilenmeyi vs.. saygısızlık gibi görüyordur. Bu da olabilir. Biz kadınlar çok hassasız.. Ufacık şeyleri bile uzatırız büyütürüz yani.. Ondan diyorum. Ayrıca benden size tavsiye,kpederim kvalıden laf bile soksa,eşinden seni korumasını Sakın bekleme. Her zaman kendini koru. Kendine laf söyletme sakın. Ben böyle yapıyorum. Ve benım sınırımı da biliyorlar. Bana nasıl yaklaşılması gerektiğini de. Yanı onalrın yannında küçükte olsan,bir saygınlığın olsun Muhakakk.. Bırak varsın korumasın eşin. Zaten çoğu erkek anasına babasına alf söyletmemek için korumaz ki eşini. Ufacıkbir şey olduğunda da.. Biz istiyoruz ki,hep bizi korusun,bizim yanımızda olsun,bızle ılgılensin,bize baksın. İlgi.. İlgi.. İlgii işte. Ama erkekler değişik yaratıklar maleseffffffff :/ Bütün sayfaları okumadım ,fakat. Eğer ki,dayak ve aldatma yoksa. Bence büyütüyorsun bu konuyu derm. Ama bunlar varsa,Hafife bile alıyorsun dıyebilirim !! ALLAH yardımcın olsun İnşaALLAH Kardeşş..Sorun şu ki ailesi gelince 2 ayda bir gelip 1 ay kalıyorlar bu arada bizde kalmiyorlar. Gelince onlar eşim değişiyor bana kaba ve ilgisiz davranıyor ailesi yanında özellikle hep hizmet ediyorum ama yüzüme bile doğru düzgün bakmaz. Kaynanam yada kbabam laf sokunca ben pek cevap vermem ama eşimle sonra kavga ederiz ve hep ailesini haklı görür. Çok kez uyarmama rağmen genelde önden yürür ben düşsem fark etmez o kadar yani. Ne yapacağımı şaşırdım dışardan bakan kimse bizi öyle görmez ama Birbirimizi yiyoruz en ufacık konuda bile gerçekten başlığı öyle düşündüğüm için attım. Bizimki gecimsizlik
Kavgalarimizin genel de sebepleri hep ailesi oldu çünkü eşim ailesine fazla düşkün onları kırmamak adına hep beni üzdü. Ona göre vefa borcu varmış tabiki var ben ailenin sil görüşme demiyorum ama hep onlar öncelik telefon listesinde bile.
Saol canim cevabın için. Ben de büyütüyor olabilirim ama bir değil iki değil. Dayak konusu oldu bir kere ama ben intihara kalkistim o yüzden yaptı. Bir kaç kere üzerime yürüdü ama ben de boş durmadım vurdum hep sinirimi alamadım. Ve dayak konusunu hala yüzüne vuruyorum. Bir de ilgi konusunda kesinlikle haklısın ne kadar istersen o kadar kisiyorlar. Ben asıl şunu merak ediyorum eşlerini ve eşlerinin ailelerini parmaklarinda oynatan her istediğini yaptıran ve buna rağmen hep iyi olan gelinler siz napiyorsunuz nasıl beceriyorsunuzKardeşim belki sana öyle geliyordur. Mesela,ben de eşime 'ailenin yanında bana karşı çok ilgisizsin vs..' dıyordum. Bu yuzdne cok tartısırdık. Belki eşin çok saygılıdır. Ailesinin yanında senınle ilgilenmeyi vs.. saygısızlık gibi görüyordur. Bu da olabilir. Biz kadınlar çok hassasız.. Ufacık şeyleri bile uzatırız büyütürüz yani.. Ondan diyorum. Ayrıca benden size tavsiye,kpederim kvalıden laf bile soksa,eşinden seni korumasını Sakın bekleme. Her zaman kendini koru. Kendine laf söyletme sakın. Ben böyle yapıyorum. Ve benım sınırımı da biliyorlar. Bana nasıl yaklaşılması gerektiğini de. Yanı onalrın yannında küçükte olsan,bir saygınlığın olsun Muhakakk.. Bırak varsın korumasın eşin. Zaten çoğu erkek anasına babasına alf söyletmemek için korumaz ki eşini. Ufacıkbir şey olduğunda da.. Biz istiyoruz ki,hep bizi korusun,bizim yanımızda olsun,bızle ılgılensin,bize baksın. İlgi.. İlgi.. İlgii işte. Ama erkekler değişik yaratıklar maleseffffffff :/ Bütün sayfaları okumadım ,fakat. Eğer ki,dayak ve aldatma yoksa. Bence büyütüyorsun bu konuyu derm. Ama bunlar varsa,Hafife bile alıyorsun dıyebilirim !! ALLAH yardımcın olsun İnşaALLAH Kardeşş..
Bende senin bakış açına sahip olmak isterdim ama biz henüz çocuk düşünmeden sizi Tedavi ettirelim diyen bir kayinpederim sırf oğlunun işine yakın olsun diye alacağımız eve kadar karışan bir ailesi var ortada. Bu arada evi de kendimiz alıyoruz onların herhangi bir katkısı yok. Aileme düşkünlüğe gelince ben çok düşkünüm. Eşim de bu konuda takdir eder beni. Ama onun ailesine düşkünlüğü rahatsız ediyor her konuda beni üzdü için. Telefon rehberine takıldım evet ama 4. Yada 5. Siradayim sen o sırada olsan ve bunu gerçekten hayatında da hissetsen ne yapardinŞurdaki konuların neredeyse yarısından fazlası koca ailesinden (kayınvalide, görümce) şikayetçi,
Siz kendi ailenize düşkün değil misiniz?
Düşkün iseniz eşiniz de sizin gibi düşünse yani neden ailene bu kadar düşkünsün dese tepkiniz ne olurdu?
Düşkün değilseniz (anormal olan), ailesine düşkün olan eşinizin (normal olan) bu durumunu neden sorun yapıyorsunuz?
Telefon listesindeki öncelik sırasına bile kafayı takacak kadar kıskanç olmuşsunuz malesef,
İnsan anne babasına düşkün olacak tabiki de,
En sevmediğim kişiliktir anne babasına düşkün olmayanlar,
Mesela anne ve babasını huzurevine gönderenler sizin gibi düşünceye sahip eş(ler) olsa gerek,,,
Allah kendi anneme,babama ve eşimin anne ve babasına uzun ömürler versin,eksikliklerini göstermesin,,,
Bir kere eşlerimize bir şeyi yüzkere söylemekten,şikayetcçi olmaktan vs vazgeçmeliyiz..Çünkü ne kadar uzatırsak,ne kadar istersek onalrdan o kadar kendilerini geri çekiyorlar. Bu doğru orantılı olmuyor maalesef.. Bıraz akışına bırakmak gerekıyor bazır şeyleri. Sinirlenmiceksin,çok rahat olucaksın. Eşinle o kadar çok haşır neşir olmıcaksın. Eşin de olsa,nerede duracağını biliceksin. Yani,sen bır adım gttığın halde o bır adım bıle gelmıyorsa sen daha da daha da adım atarsın işte o zaman eşinin yanında saygınlığın bile kaLMIYOR. Değer verip verip,Alamamk gibi bir şey. Ailesi konusuna gelınce,dediğim gibi bence hiçbir zaman siz de lafınızı esirgememeniz gerekıyor. Benım kapederim çook konuşur,her şeye muhalefettir. Bana da öyle. Tabırı caizse çoğu zaman gevezedır yanı. Şakayla karısık lafta söyler. Amaa ben her zaman ' Baba valla şaka yaptığını söyluyorsunuz ama,ben bunu bilir bunu söylerım her şakanın altında bır gerçek vardır yani. Açık açık söyleyn ne diyecekseniz ' derim misal.. En basit örneği vereyım sıze. Ve bunu eşim varmıs,kvalıdem,kaynım varmıs dınlemem. Her yerde kendimi savunurum. Çünkü kimse bana laf sokamaz.. Lafta söyleyemez. (HAketmediğim sürece..) Hak etsem bile,ulu orta kimse kimseyi öyle eleştirip laf yağmuruna tutamaz. Dediğim gibi. Eşinğize sırtınızı dayamayın. Kendiniz dimdik olun. Asil durun. Yerinizi belirleyin. Eşiniz de dahil sizin duruşunuzu benimsesinler..Saol canim cevabın için. Ben de büyütüyor olabilirim ama bir değil iki değil. Dayak konusu oldu bir kere ama ben intihara kalkistim o yüzden yaptı. Bir kaç kere üzerime yürüdü ama ben de boş durmadım vurdum hep sinirimi alamadım. Ve dayak konusunu hala yüzüne vuruyorum. Bir de ilgi konusunda kesinlikle haklısın ne kadar istersen o kadar kisiyorlar. Ben asıl şunu merak ediyorum eşlerini ve eşlerinin ailelerini parmaklarinda oynatan her istediğini yaptıran ve buna rağmen hep iyi olan gelinler siz napiyorsunuz nasıl beceriyorsunuz
Aileme düşkünlüğe gelince ben çok düşkünüm. Eşim de bu konuda takdir eder beni. Ama onun ailesine düşkünlüğü rahatsız ediyor her konuda beni üzdü için. Telefon rehberine takıldım evet ama 4. Yada 5. Siradayim sen o sırada olsan ve bunu gerçekten hayatında da hissetsen ne yapardin
Canım ne kadar güzel yazmışsın inan sinirlendiğimde bu yazdıklarını açıp okuyacağım. Ben kendimi çok düşük tuttum hep adım attım hep ilgi bekledim olmadığı zaman hep tantana yaptım geceler boyunca uyutmadim basının etini yemek için. Ama akıllanmadim bir türlü. Senin yazdıklarını dikkate alacağım. Ve ben bu yaşadıklarımı kimseyle paylaşamiyorum. Etrafım o kadar güvenim o kadar mantıklı bulurlar ki beni asla inanmazlar bu yaptıklarıma. Ben çenemi tutsam ne güzel olur. Öfke kontrolünü de bilmiyorum hep kendime zarar veriyorum kaç kere arabadan atlamak istedim eşim tuttu. Bıçakla kendimi odaya kapattım eşim kapıyı kırdı ole dövdü beni. Ve seni ailene birakicam diyince ağladım bırakma diye. Daha neler neler 3 4 yıla çok şey siğdirdim belkide elimden suan uzak olmam kendi hatalarımi görmeme sebep oldu bilmiyorumBir kere eşlerimize bir şeyi yüzkere söylemekten,şikayetcçi olmaktan vs vazgeçmeliyiz..Çünkü ne kadar uzatırsak,ne kadar istersek onalrdan o kadar kendilerini geri çekiyorlar. Bu doğru orantılı olmuyor maalesef.. Bıraz akışına bırakmak gerekıyor bazır şeyleri. Sinirlenmiceksin,çok rahat olucaksın. Eşinle o kadar çok haşır neşir olmıcaksın. Eşin de olsa,nerede duracağını biliceksin. Yani,sen bır adım gttığın halde o bır adım bıle gelmıyorsa sen daha da daha da adım atarsın işte o zaman eşinin yanında saygınlığın bile kaLMIYOR. Değer verip verip,Alamamk gibi bir şey. Ailesi konusuna gelınce,dediğim gibi bence hiçbir zaman siz de lafınızı esirgememeniz gerekıyor. Benım kapederim çook konuşur,her şeye muhalefettir. Bana da öyle. Tabırı caizse çoğu zaman gevezedır yanı. Şakayla karısık lafta söyler. Amaa ben her zaman ' Baba valla şaka yaptığını söyluyorsunuz ama,ben bunu bilir bunu söylerım her şakanın altında bır gerçek vardır yani. Açık açık söyleyn ne diyecekseniz ' derim misal.. En basit örneği vereyım sıze. Ve bunu eşim varmıs,kvalıdem,kaynım varmıs dınlemem. Her yerde kendimi savunurum. Çünkü kimse bana laf sokamaz.. Lafta söyleyemez. (HAketmediğim sürece..) Hak etsem bile,ulu orta kimse kimseyi öyle eleştirip laf yağmuruna tutamaz. Dediğim gibi. Eşinğize sırtınızı dayamayın. Kendiniz dimdik olun. Asil durun. Yerinizi belirleyin. Eşiniz de dahil sizin duruşunuzu benimsesinler..
Boşanmayı düşünüyorsanız çocuk yapmayın bence. Eşinizle sorununuz neyse konuşun. Anlaşamıyorsanız da bitirin. Ailesine çok düşkünse hiç evlenmeseydi. Herkesin yeri ayrı. Eş ayrı, aile ayrı. İnsan eşini daima ön planda tutmalı. Sonuçta birlikte yaşıyorsunuz.Merhaba hanımlar birkaç gün sonra evliliğimizin 4. Yılı olacak. Biz bu zamana kadar bazen iyi geçindik bazen de kavga ettik. Kavgalarimizin genel de sebepleri hep ailesi oldu çünkü eşim ailesine fazla düşkün onları kırmamak adına hep beni üzdü. Ona göre vefa borcu varmış tabiki var ben ailenin sil görüşme demiyorum ama hep onlar öncelik telefon listesinde bile. Eşim şimdi şehir dışında ve evlilik yıldönümünde ayrıyiz nerdeyse kopma durumuna geldik gelince oturup konusucaz. Bu arada bebek istiyorduk ama ben artık korkuyorum bu şekilde bir tartışmalı ortama bebek getirmeye. Lütfen bana yardım edin ne yapmalıyım nasıl davranmaliyim ailesine ve eşime.
Zamanında az da olsa ben de birşeyler yaşadım çünküü. Öfke kontrolüm yoktu. Zaten ailemden çok uzaktaYDIM. Tek başınaydım eşimin memlkeetinde. Kısacası Ondan umuyordum he rşeyi. Şefkat,sevgi,Aşk,arkadaş,dostluk .. Aklına ne gelıyorsa. Bu yuzden,ufacık bır şeyde bile. Olması gerekenden çok fazla tepkiler verıyordum. Eşimi cimciklerdim,vururumdum,morartırdım kollarını. O derece !Canım ne kadar güzel yazmışsın inan sinirlendiğimde bu yazdıklarını açıp okuyacağım. Ben kendimi çok düşük tuttum hep adım attım hep ilgi bekledim olmadığı zaman hep tantana yaptım geceler boyunca uyutmadim basının etini yemek için. Ama akıllanmadim bir türlü. Senin yazdıklarını dikkate alacağım. Ve ben bu yaşadıklarımı kimseyle paylaşamiyorum. Etrafım o kadar güvenim o kadar mantıklı bulurlar ki beni asla inanmazlar bu yaptıklarıma. Ben çenemi tutsam ne güzel olur. Öfke kontrolünü de bilmiyorum hep kendime zarar veriyorum kaç kere arabadan atlamak istedim eşim tuttu. Bıçakla kendimi odaya kapattım eşim kapıyı kırdı ole dövdü beni. Ve seni ailene birakicam diyince ağladım bırakma diye. Daha neler neler 3 4 yıla çok şey siğdirdim belkide elimden suan uzak olmam kendi hatalarımi görmeme sebep oldu bilmiyorum
Çocuk gibi söyleminize alinmadim bende bazen aynısını düşünüyorum çünkü eşimde söyler arada. Telefon listesinde kısmı yanlış anlaşılmış hani telefonda hızlı ulaşmak istediğiniz kişiler vardır ya hani kendiniz olusturursunuz o listeyi bende orada 4. Siradayim. Ailesinin ev ile ilgili düşüncene katılmıyorum çünkü ailemiz de hasta var ve ben aileme yakın oturmak istedim ama kayinpederim bunu bile bile esine zor olur dedi. Ve bu dediğini unutmucam. Ailesini dediğim gibi çok benimseyemedim daha evleneli 1 ay olmadan kardeşi geldi bizde kaldı haftalarca. Balayindan dönmüşüz yeni bize yemeğe geldi ailesi herkesi kapıda uğurladım kardeşini de optum k.valide dediki o burda kalacak. Bende şok. Eşim inde haberi yokmuş ole demişti. Yani bu tip şeyler çok birikim oldu içimdeKendi ailenize düşkünlüğünüzü eşim takdir eder diyorsunuz ama eşinizin kendi ailesine düşkünlüğü beni rahatsız ediyor diyorsunuz,bu çelişki değil mi sizce?
Aslında her konuya üzülmenizin sebebi ailesi değil sadece ailesini benimseyememiş olmanız, onlara da kendi anne-babanız gözüyle bakamıyorsunuz,
Yahu listedeki sıraya neden takılıyorsunuz anlam veremedim, Atıyorum adım züleyha, eşimde listeye aşkım diye yazmamış züleyham diye yazmış, doğal olarak rehberde en son isim olacağım, bu mu yani takıldığınız nokta,
Çocuk gibisiniz desem alınmayın lütfen,
Ayrıca eşinizin ailesinin alacağınız evin isyerine yakın olmasının daha iyi olacağı düşüncesini belirtmesi kadar doğal bir şey yok, maddi katkıları olmaması herhangi bir engel teşkil etmiyor bu öneriyi söylemelerine, mantıklı düşünmüşler, neden boşuna yol masrafı çıksın anlamında ihtiyatlı bir davranış olarak söylenmiş bir tavsiye,,,
Bu sorunlardan dolayı bebek fikrini erteledim zaten eşime de söyledim. O da pek bişey demedi. Es ayrı bence de ama eşime göre değil ailesi öncelikli ona çok kez söyledim zaten benden ayrılırsan git ailenle yaşa. O kadar düşkündün neden evlendin diye çok söyledimBoşanmayı düşünüyorsanız çocuk yapmayın bence. Eşinizle sorununuz neyse konuşun. Anlaşamıyorsanız da bitirin. Ailesine çok düşkünse hiç evlenmeseydi. Herkesin yeri ayrı. Eş ayrı, aile ayrı. İnsan eşini daima ön planda tutmalı. Sonuçta birlikte yaşıyorsunuz.
Bende utanıyorum ama çok şey yaptım asla ama asla yapmam dediğim herseyi yaptım bunları burda anlatıyorum çünkü kimse beni tanımıyor beni normal hayatta tanıyan kimse anlatsam da inanmaz. Yani şu ayrılık bana dank etti resmen ne kadar çok hata yapmışım dedim eşimde hep der ki ben çok sabirliyim. Düşünüyorum da gerçekten sabırlı. 3 sihirli kelimeyi çok begendim bu aralar kendimle ilgili yaşadığım bir diğer konuda dinden uzaklaştığimi hissediyorum. Neden nasıl bilmiyorum ama hep herseye isyan ediyorum canımı al diyorum neden bana oluyor bunlar diyorum lanet.okuyorumZamanında az da olsa ben de birşeyler yaşadım çünküü. Öfke kontrolüm yoktu. Zaten ailemden çok uzaktaYDIM. Tek başınaydım eşimin memlkeetinde. Kısacası Ondan umuyordum he rşeyi. Şefkat,sevgi,Aşk,arkadaş,dostluk .. Aklına ne gelıyorsa. Bu yuzden,ufacık bır şeyde bile. Olması gerekenden çok fazla tepkiler verıyordum. Eşimi cimciklerdim,vururumdum,morartırdım kollarını. O derece !şu an bunları yazarken kendimden utanıyorum biliyor musun ?! Bu bir şiddet resmen nasıl yapmışım böyle bir sey dıyorum. O yüzden kardşeim,asla pişman olacağın şeyler yapma. Her zaman adımlarını düşünerek at. Eşine de Ailesine de.. Ama bir o kadar da Eşine sımsıkı sarıl..Ona yoldaş ol. Şu 3 sihirli sözcükleri aklından çıkartma. Sabır,Dua,Şükür.. Bak nasıl mutlu oluyorsun o zaman.. :)
Boğazı sıkılacak erkek modeli... Bunların hiç ortası yok herhalde, ya çok seviyor, düşkün oluyorlar ya da fazla mesafeli... Benim eşim de kırk yılın başı annesine gidiyor kadıncağıza kötü davranıyor azarlıyor, çok üzülüyorum, sanki ben yaptırmışım gibi suçlanıyorumBu sorunlardan dolayı bebek fikrini erteledim zaten eşime de söyledim. O da pek bişey demedi. Es ayrı bence de ama eşime göre değil ailesi öncelikli ona çok kez söyledim zaten benden ayrılırsan git ailenle yaşa. O kadar düşkündün neden evlendin diye çok söyledim
Banlanmak istemıyorum kardeşim. Malum DİNİ Yorumlar yasakkkk ! Özelden konuşalım istersenBende utanıyorum ama çok şey yaptım asla ama asla yapmam dediğim herseyi yaptım bunları burda anlatıyorum çünkü kimse beni tanımıyor beni normal hayatta tanıyan kimse anlatsam da inanmaz. Yani şu ayrılık bana dank etti resmen ne kadar çok hata yapmışım dedim eşimde hep der ki ben çok sabirliyim. Düşünüyorum da gerçekten sabırlı. 3 sihirli kelimeyi çok begendim bu aralar kendimle ilgili yaşadığım bir diğer konuda dinden uzaklaştığimi hissediyorum. Neden nasıl bilmiyorum ama hep herseye isyan ediyorum canımı al diyorum neden bana oluyor bunlar diyorum lanet.okuyorum