geçimsizlik

hiç kimse mükemmel değil.. Herkes tartışma yaşıyor..ama senin savaştığın kişi onun ailesi.. Hazmedemediğin bir çok konu olabilir..Benim de oldu ve eşimi çok kırdım eşimin hiçbir suçu olmamasına karşın..Sonuç ne oldu YAPAN YAPTIĞI İLE KALDI..ELİME NE GEÇTİ? Koca bir hiç..

O yüzden eşinin kıymetini bil..Kesinlikle 3.şahıslar için kavgayı bırak adlarını bile anma... İnan bu senin evliliğinin tek çözüm noktası..
Çok doğru demişsin uygulamaya çalışıcam bende inan insan doğruları bilip de yapamaması kötü. Annemde hep der kimse için kocanla arani bozma diye. Benzer şeyleri yaşamışız. Peki şimdi sizin araniz düzeldi mi

Çok doğru demişsin uygulamaya çalışıcam bende inan insan doğruları bilip de yapamaması kötü. Annemde hep der kimse için kocanla arani bozma diye. Benzer şeyleri yaşamışız. Peki şimdi sizin araniz düzeldi mi

bizim aramız hep düzgün.. O ne desem pek alınmaz. Ben sadece içimi döküp rahatlardım..Ama artık takmıyorum..O da hep der bizi ancak birbirimiz üzebilir..Gerisi hikaye diye.. Kesinlikle tartışsam da yansıtmam aileme. o da ailesine..

bir daha görüşebilecek duruma gelirseniz bir kere ılımlı yaklaş herşeyi zamanla çözersin. sinirlenip kavga çıkarmak kolay ama karşındaki adamı idare ederek avucunun içine alıp istediğini yaptırmak daha zor bir zanaat. ben de yapabiliyor muyum bilmiyorum ama en azından ailesine kötü bir laf söylemiyorum. hatalarını tabiki söylresin ama küfür hakaret. senin ailen benimkinin tırnağı olamaz şeklinde karşılaştırmalar inan hiç hoş değil. senin ailen çok sorunlu olsaydı, evliliğinize zarar verecek kadar, eşin de gelip ailen benimkielrin tırnağı olamaz dese gücüne gitmez miydi? öncelikle kendine yapılmasını istemeidğin şeyleri yapamamakla başla. sonra da ailesi ile ilgili sorunları birer birer çöz. atıyorum çok mu karışıyorlar, zamanla az karışmalarını sağla arana mesafe koy ama sınırı aşmayarak
Evet klasik laf varir ya kendine yapılmasını istemediğini başkasına da yapma ben bunu hiç beceremeyenlerdenim ama herkesin söylediği aklımda ve hepsini dikkat edicem. Amaç yuva olmak ise gerisi teferruat

Sorun şu ki ailesi gelince 2 ayda bir gelip 1 ay kalıyorlar bu arada bizde kalmiyorlar. Gelince onlar eşim değişiyor bana kaba ve ilgisiz davranıyor ailesi yanında özellikle hep hizmet ediyorum ama yüzüme bile doğru düzgün bakmaz. Kaynanam yada kbabam laf sokunca ben pek cevap vermem ama eşimle sonra kavga ederiz ve hep ailesini haklı görür. Çok kez uyarmama rağmen genelde önden yürür ben düşsem fark etmez o kadar yani. Ne yapacağımı şaşırdım dışardan bakan kimse bizi öyle görmez ama Birbirimizi yiyoruz en ufacık konuda bile gerçekten başlığı öyle düşündüğüm için attım. Bizimki gecimsizlik

bazı erkekler özellikle böyle davranıyor ailesinin yanında
saygıdan dolayı
babalarından böyle görmüşler
karı köylü oldu ne kıymetli karın var demesinler diye böyle davranıyor kimisi
belki senin eşinin düşünce tarzıda böyledir

bazı erkekler özellikle böyle davranıyor ailesinin yanında
saygıdan dolayı
babalarından böyle görmüşler
karı köylü oldu ne kıymetli karın var demesinler diye böyle davranıyor kimisi
belki senin eşinin düşünce tarzıda böyledir
Belki de öyledir ama umursamamaya çalışıcam. Nasıl istiyorsa herkes öyle davransin

X