gece yatmadan önce sevgilinize nasıl bir msj yazarsınız?

gece yatmadan once seksi mesajlar yazilmali...erkegi etkileyecek mesajlar delikafadulden ben esime oyle yapardim bir cok zaman, iyi oluyo :lepi: ha bi de onu sevdigini yaz tabii ki tatlim..

ephot baslık acamamıssın guzelım
cnım tatlım da guzel mesajdır neyını begenmedın sen daha ıyı mesajlar yaz o da öörnek alır belkı,yada dahaıyı msj yazan bırıını bul.

baslik açmaya çalişmadım ki... neyse nişanlanmak üere oldugun bir erkek hem sevdigini söylemezse, hem de güzel şeyler yazmazsa sen de memnun olmazdın canım emin ol...canım tatlim mesajı da 40 yılın başında...ben kırılınca v.s. ...

iyi geceler tatlı rüyalar kocaman öpüyorum meleğimi..Allah rahatlık wersin cennet kokulu minik kızım der sewgilim bana..bu mesajı okuyup yüzümde gülücüklerle uykuya dalarım

askımda bende upuuzun mesajlar yazarız bı gece bıle aksamadıı.kısa gece msjlarını hıc sewmem.
senı cok sewıyorumla baslarız dewamı bıze kalsın

aşkımmmmmm hadi yine iyisin ben yatıorum =)iyi geceler...seni sewiyorum...i-g
aşkımda bana" iyi geceler aşkım beniimm...Allah rahatlık wersin...seni sewiyorum...i-g
:asigim: turkbayragi

uyumadan önce mutlaka arar.. önceden hiç aramazdı ama temiz bi fırça çektim artık hep arıyo:jeyyar:
her gece aynı cümleler kurulur
aşkım=> iyi geceler herşeyim,geç kalma sende gel yanıma
ben => tamam bi tane şu işlerimi bitiriyim gelicem şimdi
aşkım => tamam canım ,iyi geceler bizli rüyalar mucuk
ben => iyi geceler ömrüm Allah rahatlık versin bizli rüyalar
telefon kapatılır.ardından mesj gelir.

iyi geceler prensesimmm.. bizli rüyalar seni seviyorum mucuk mucuk mucuk
:asigim: bende güzel bi mesajla karışılık veririm öyle uyuruz bi tanemle

bikaç örnek ver tatlım ya aklımda bulunsun sevgilim olursa yazarım =))

hayatim ornek veririm vermesine ama her erkek bu tip seyleri kaldiramayabilir...yani demek istedigim bazi erkekler bu tip mesajlara karsi ''ne ucuz bi kiz bu neler yaziyor'' diye dusunebilir o yuzden eger boyle dusunmeyecek bir erkek arkadasa sahipsen yap boyle seyleri. ''uff askim yatagimda tek basima uyumaya calisiyorum...keske sen yanimda olsaydin, seni opseydim, kokunu icime cekseydim, sicakligini tenimde hissetseydim, birlikte sarilip uyusaydik ne guzel olurdu...seninle bu geceleri yasamayi iple cekiyorum...Allah seninle uyumayi nasip etsin bana...'' nasil? bu mesaj oldu mu??? bence cok sahane oldu, sair miyim neyim beaaaa :lepi: yani seksi mesajlarimizda masum kiz gorunen tarafimizin altinda ne kadar tutkulu bir bayan oldugunu da gosteriyoruz ama mesajin sonunda da usturuplu bir bicimde olayi bagliyoruz delikafadulden. bu seksi mesajlar erkek arkadasinizla ne yasadiginiza bagli tamamen...daha da seksi olabilir yani anlatabildim mi...esim ve ben cikarken bu yazdigim mesaj benimkilerin yaninda sonuk bile kalabilirdi...esimden de boyle mesajlar alirdim hep, cok seksidir kendisi de kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ben veya sözlum uykumuz geldıgı zaman hemen
-aşkım uyut beni :) diye msj atarız sonrada
ben iyi geceler tatlı ruyalar melegim allah rahatlık versin en güzel ruyalarını görmen dilegiyle=)gece terlı terlı su içme veya balkona çıkıp uyuma :) çok sevıyorum kii senii..benım uykularım senın olsun bitanem...melekler başucundan hiç ayrılmasın rabbıme emanetsin :asigim:
sevimli sıpamda sagol melegim sanada iyi geceler tatlı ruyalar :) çok sevıyorum seni..en tatlı ruyalar bızım olsun sende pencereye kapıyı açıp ceryanda kalma o guzel yanaklarındanda bı öpücük alayım bakim mckk mckk ohh bide alnında öpim aşkımı senı seven biri var unutma..ALLAHA emanetsin hatunum:asigim: der ve sonrada uyuşuruz.. =)

En özürlü oldugum konu çünkü ben hep sızıp kalıyorum,o her gece mesaj atar rüyalarıma gel sevgilim diye...sabah ancak görürüm o mesajıda opuyorumnanaktan

ben: sen durup durup gülümsememin, herşeye daha anlamlı daha olumlu bakmamın sebebisin. her gece uykum, her sabah güneşim, bitmeyecek masalımsın. şimdi hangi göğün altındaysan yatağında mutlu huzurlu bir uykuya dal. kocaman yürekli bir kızın kocaman kalbinde olduğunu bil öyle uyu. seni seviyorum iyi geceler sevgilim...

sevgilim kocamanyüreğin içindeki yerimi o kadar iyi biliyorum ki; o yüreğe sımsıkı sarıldım şimdiden ve hayatta bırakmam.ben her sabah doğan güneşin olmaya adadım bu canı. bugün bu can seninle uyuyor ve bu can her sabah seninle uyanacak. sana olan aşkımın sevgimin hergün üzerine biraz daha aşk koyarak seni bu canda ölümsüz kılıyorum aşkım. iyiki varsın özgem. hayatımı anlamlı hale getiren en özel insan. seni çok seviyorum. iyi geceler meleğim...

*Sensiz geçen her gecem buruk ve eksik... En kısa zamanda boş kalan yanımı tamamlaman dileğiyle, iyi geceler hayatımın anlamı...

*Allah'ım bizi birbirimize bağışlasın... Allah'ım en kısa zamanda gelişine kapıları açacağım, gidişini öpücüklerle uğurlayacağım bir yuva nasip etsin bize... Seni çok seviyorum!

...Bunlar bir kaç gece önce attıklarım, genelde bu tarz geleceğe yönelik özlem dolu mesajlar atarım, öyle kuru kuru bir iyi gecelerle savuşturmam aşkımı ama o da çok güzel mesajlar atar sağolsun :asigim:

eğer ikimizden birisi erken uyuduysa genelde uyanık olan kişi yazar bişeyler işte aklından ne geçıosa o anda iiki warsın fln gibi ama tabi bu kadar kısa olmuo 5 6 msj boyunda oluo :) eğer brlikte uyucaksakta 15 20 sefer hadi askım ii geceler sni çk svıorum kcaman öptm deyp başka bşi konuşmaya başlıoruz

ay herkes pek bi romantik :)))) ben bi keresinde daha yeni sevgili olmuştuk yatalım mı dedi bende tamam sen yat ben biraz ders çalışıcam demiştim.. sen beni çocuk gibi uyutmaya çalışıosun diye olay çıkarmıştı bidaha sakın böle bişi yapma dedi çok kızdı.. valla hemen kalkıp bende yatmıştım sanki beni görüyordasempatiksalakcinni neyse bizde kimin uykusu geldiyse o önce sorar diğerine uyuyalım mı die.. sonra aşkım hadi sarılalım uyuyalım derdi. birimizin işi varsa birbirimizi beklerdik uyumazdık..bi keresinde benim çok uykum gelmişti ama aşkım sen sarılmazsan ben uyuyamam demiştim aşkım çok sadıksın sen demişti öleyimdir de..sarılmadan sonra başka şeyler de konuşuluyordu tabi bilirsiniz siz de Şeniz

GeneLde ben hep sızıp kalıyorum mesajlaşırken o atıyor mesaj bana sabahları okuyorum :):) we cogunlukla sunlar yazıyor : Bitanem.. Anladım sen yine uyuyakaldın v benı yıne unuttun Rüyanda benı gor senı cokk sewıyorum.. gbisinden

kaydirigubbakcemile3 Biz bütün gün mesajlaştığımızdan artık gece diyecek güzel söz kalmıyor kaydirigubbakcemile3 Seni çok seviyorum aşkım beni sabah 7 de uyandır diyip sızıyo aşkım kıyamam ona opuyorumnanaktan

Aynı biz gibisiniz canım.. Sanki bizi gördüm opuyorumnanaktan. Kesinlikle bensiz yatmaz. Bende ders çalışmak için gece 2 ye kadar uyanık kalmıştım. O ise 12 de yatmıştı. Ama rahat edememiş kuzum gece 1 de kalktı zırt pırt mesaj attı hadi yatalım diye. Yatakta öyle beni beklemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…