gece yatmadan önce sevgilinize nasıl bir msj yazarsınız?

angel_

♥ Herşey güzel olucak ♥
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
1.187
14
158
İstanbul
sanırım coğumuz gece yatmadan önce sevgilimize msj atarız:asigim:
ne yazarsınız? cevap olarak o ne yazar? Şeniz
burda paylaşalımki, daha cok fikir sahibi olalım istedim

asla iyi geceler demeden yatmayız pamuğumla, genelde konuşuruz ama biz. msjlaşmayı bırakalı çok oldu :roflol:
içinden ne geliyorsa onu yaz kuzum ille de süslü püslü mesajlar olması gerekmiyor bence
en güzel cümle kalbinden geçendir çünkü :asigim:

bızde msjlasırdık muhakkaksenağlama

bıraz konusur sonra ıyıgeceler tatlı ruyalar askım ruyanda benı gor kocaman optum senı senı cok sevıyorum dıye msjlar olurdu hep
bazen degısırdı ısteklerımız onları yazardık bırbırımıze
off ıcınden gedıgı gıbı yaz canım
sonraya bırakma emı

Son düzenleme:
biz her gece yatmadan önce klasik olarak birbirimize iyi geceler tatlı rüyalar diler, birbirimizi çoook sevdiğimizi yazarız mutlaka:asigim: bu durum kendimi çok huzurlu ve güvende hissetmemi sağlıyor bu kadar zamandır da zaten 1 gece bile atlamadık maşallah her gece iki elimiz kanda olsa yazarık

cok sevindim sizin adınıza mutluluğunuz daim olsun:asigim:
acaba sadece benmiyim böyle klasik msj atan diye düşündüm bu konuyu acarken, meğersem hepimiz klasik iyi geceler msj atıyormusunuz, içimi rahatlattınız :1hug: ,teşekkürler hepinize ...

valla biz pek mesajlaşmzdık.ama sesimizi duymadan da uyumazdık.ama 1bucuk aydır oda yok.asker benm sevgilim şuan...

içinden ne geliyorsa yaz derim her gece atmana gerek yok rutine baglanmayın yani..arada olunca anlamı oluyor her şeyin ..sevgi sözcüklerinin özel oldugunu sık sık kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum ben..

aşkımla mesajlasmadan uyumayız....şöyle yazarım...canım aşkım bitanecik sewgilim iyi geceler tatlı rüyalar rüyanda beni gör... yanımda sen varmıssın gıbı uyuycam...öptumhihoyyythihoyyyt o da şöyle yazar benim balım aşkım sanada iyi geceler senin varlıgının verdiği huzurla uyuyuyorum ptüm

bizde konuşuruz mutlaka ama konuştuktan sonra yıne ii geceler mesajı yazarız :asigim:ayrı bı tadı var.ne yazarız konusuna gelınce içimden ne geliosa o:1hug:

Aşkımın sesini duymadan uyuyamam konuştuktan sonra msj atarız ondada onu ne kadar çok sevdiğimi söylerim mutlaka bu aralar genellikle Nisandan sonra birlikte uyuyacağımızı yazıyorum :asigim: Bizli rüyalar yazarım birde :asigim:

oyyy biz ömrümle zaten her dakika mesajlaşırızda uykumuz geldiysede önce uykusu gelen şöyle yazar "sultanım hadi yatalım sarıl bana kokumuzla uyuyalım" bende şöyle yazarım "sarıldım ömrüm hadi uyuyalım sabah görüşmek üzere erkenden uyandır beni oldumu hadi cevap yazma kapa gözlerini kıpraşma :)"​
:asigim:Şeniz

Bizde de vazgeçilmez birşey haline geldi 4 yldır iyigeceler msjı:)
uykuya dalmıssak bile arada uyanırsak yazarız:) öyle bişey

aldığım bir iyigeceler msjını yazaım gelen kutumdan:)))

"ben uyuyorum aşkım,iyi geceler tatlı rüyalar...melekler başucunda olsun sevgilim. Seni çok seviyorum bide aşığım bide bide öptüm herşeyim:$"

eskiden daha uzun olurdu bu msjlar git gide kısaldı...:)

iyi geceler demeden hiç uyumayızz..
ama genelde gece msjlaşırken sağolsun aşkım uyuyakaldıgı içinn bende sinirlenip bi ton laf söyleyip öyle uyurumm..
ama uyumadıgı gecelerdee ben ona iyi geceler bey derim oda bana iyi geceler hatun derrkaydirigubbakcemile3

bizde yatarken iyi geceler seni seviyorum yazarız ben bazen iyi geceler seni sevmiyorum yazarım farkedecekmi diye tabi her defasında farketmiyor dikkatli okumuyor ki

ben yatıyorum iyi geceler.....
cevap: sanada....

bekarken attığım son mesaj olurdu bu...

canım benim kocam asker tel.kullanabilirse ilk atacağım iyigeceler msjı sensiz uyuyacağım 105 gecem var ama seninle uyuyacağım bir ömür var yazacağım

ayyy içim titriyor bu askerlik ayrılıklarında yaaa
ben ne yapıcam...
allah kavuştursun sağ sağlim inşallah bi ömür uyuyun birlikte dediğin gibi:)

bnm sevgilimde askerden geleli yani kendi yatağına yatalı 2. gecesi bugün
hadi bana güzel bişeyler söyleyinde jest yapmış olayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…