- 11 Nisan 2009
- 4.068
- 683
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ephot baslık acamamıssın guzelım
cnım tatlım da guzel mesajdır neyını begenmedın sen daha ıyı mesajlar yaz o da öörnek alır belkı,yada dahaıyı msj yazan bırıını bul.
gece yatmadan once seksi mesajlar yazilmali...erkegi etkileyecek mesajlar delikafadulden ben esime oyle yapardim bir cok zaman, iyi oluyo :lepi: ha bi de onu sevdigini yaz tabii ki tatlim..
bende denedim bu yöntemi kızlar gercekten fark etmiyolar seni seviyorum la sevmiyorum arasındaki farkı:)
bende gülmketen ölüyorum o bana bende seni dedikce
bikaç örnek ver tatlım ya aklımda bulunsun sevgilim olursa yazarım =))
ay herkes pek bi romantik :)))) ben bi keresinde daha yeni sevgili olmuştuk yatalım mı dedi bende tamam sen yat ben biraz ders çalışıcam demiştim.. sen beni çocuk gibi uyutmaya çalışıosun diye olay çıkarmıştı bidaha sakın böle bişi yapma dedi çok kızdı.. valla hemen kalkıp bende yatmıştım sanki beni görüyordasempatiksalakcinni neyse bizde kimin uykusu geldiyse o önce sorar diğerine uyuyalım mı die.. sonra aşkım hadi sarılalım uyuyalım derdi. birimizin işi varsa birbirimizi beklerdik uyumazdık..bi keresinde benim çok uykum gelmişti ama aşkım sen sarılmazsan ben uyuyamam demiştim aşkım çok sadıksın sen demişti öleyimdir de..sarılmadan sonra başka şeyler de konuşuluyordu tabi bilirsiniz siz de Şeniz