gece yatmadan önce sevgilinize nasıl bir msj yazarsınız?

soğuk kış gecelerinde senle uyumayı istiyorum aşkımkaydirigubbakcemile...
tatlı rüyalar
seni seviyorum

bizde yatarken iyi geceler seni seviyorum yazarız ben bazen iyi geceler seni sevmiyorum yazarım farkedecekmi diye tabi her defasında farketmiyor dikkatli okumuyor ki

ben bunu bıkere yaptım sınırlıydım ona
ama o anlamamıstı tabıkı dıkkat etmıyolar

bunu bana ayrılmadan once atmıstı senağlama
offf gecmısle ıdare edıyorum ıste

süper yaa :roflol::roflol::roflol:

Bende gecende sunu yazmistim askima
Arim balim petegim gulum dalim cicegim KARIZMATIK ERKEGIM ii geceler:)
gece gece ne romantizm ama :)

ay çok hoş kızlarrrr kaydirigubbakcemile5 bazılarına çok güldüm kaydirigubbakcemile3 deniycem özellikle seni sevmiyorum olanı hehehekaydirigubbakcemile2

bizde aynen:)

Ah ah şimdi mesajlaşın şakkıdıevlenince ben yatıyorum iyi geceler bile demeden yatarlarkötükedihüso

sanırım coğumuz gece yatmadan önce sevgilimize msj atarız:asigim:
ne yazarsınız? cevap olarak o ne yazar? Şeniz
burda paylaşalımki, daha cok fikir sahibi olalım istedim

iyi geceler ömrüm rüyanda beni gör olurmu seni çok seviyorumŞeniz

hahaha kızlar koptum yahu:))
birisi
ıyı geceler senı sevmıyorum
dıye mesaj atmıs

bırısı
telefonda konusurken uyuyakalmıs ve horlamasını duymus :))

bız gece mesajlasmayız genelde ama mesaj atınca şöyle olur
Askııımmm ıyı geceleeeeeeeeeeeeeeer
ıyı geceleeer bıtaneeeeeeeeeeeeeeeem

bende denedim bu yöntemi kızlar gercekten fark etmiyolar seni seviyorum la sevmiyorum arasındaki farkı:)
bende gülmketen ölüyorum o bana bende seni dedikce

bizde mutlaka her gece yazarık konustugumz zaman bıle tlf kapanınca yıne bı i gecler msjı atılırdı cok gusel gunler yaaa ama artık sevgılıe msj atmıyorum cunku yanımda uyuyooo....

bizde mutlaka her gece yazarık konustugumz zaman bıle tlf kapanınca yıne bı i gecler msjı atılırdı cok gusel gunler yaaa ama artık sevgılıe msj atmıyorum cunku yanımda uyuyooo....

Ay bizde böyle oluruz yakında evliligin kaderi bu galiba canım

ay biz de görsek o günler artık :asigim:
olmuyor böyle uzaktan mesaj falan
neyse ben genelde mesajlaşmayı tercih ediyorum çünkü konuştuğumuz zaman kapatmak istemiyor telefonu sabaha karşı uyuyunca da işe zor gidiyorumkafamçokkarıştı mirmirmirmir
o yüzden mesajlaşıyoruz...
iyi geceler bitter çikolatam ben yatıyorum yazar bende ona karşılık veririm o şekilde mesajlaşıyoruz...

Aşqmm séni cok sevioRum mcK ii qécéLéR bébém ryanda ßéni qöR paii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayNén böléé :d:d

aahh aaahhh bende istiyom sevgilimi yanı başımda yatmasını, seveyim onu, öpeyim doyasıya

bızım yenı mesajlarımız şöyle

ben:
iyi geceler askım

o:
----------

hehe artık msjlasmıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…