yarıldıgım andır :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:bizde yatarken iyi geceler seni seviyorum yazarız ben bazen iyi geceler seni sevmiyorum yazarım farkedecekmi diye tabi her defasında farketmiyor dikkatli okumuyor ki
bizde yatarken iyi geceler seni seviyorum yazarız ben bazen iyi geceler seni sevmiyorum yazarım farkedecekmi diye tabi her defasında farketmiyor dikkatli okumuyor ki
bu arada bakın benim deli ömrüm ne yazmışş :):)
" LOLİPOP ÇİKOLATAYA DEMİŞKİ:KAHRETSİN YA BİZ NE KADAR TATLIYIZ.ÇİKOLATA CEVAP VERMİŞ,SEN BİZİ TATLI MI SANIYOSUN ASIL ŞU MESAJI OKUYANI GÖR :) "
süper yaa :roflol::roflol::roflol:bende genelde klasik olarak aşkım ben yatıyorum ii geceler oda sanada aşkım derdi.Bazende konuşarak uyurduk.Size bir anımı anlataım bi gece konuşuyoruz uzun konuştuğumuz için uyuya kalmışız geçenin bi vakti uyandım heryer karanlık bir yerden horlama sesi geliyo çok korktum önce buda neyin nesi meğer aşkım uyuya kalmış onun tel de kapanmamış benimki de ve karşıdan horlama sesi naklen yayın çok gülmüştüm gece gece......bu arada gece konuşma bedavaydı paralı olsa batmıştık herhalde..:teytey::teytey:delikafadulden:roflol:
biz her gece yatmadan önce klasik olarak birbirimize iyi geceler tatlı rüyalar diler, birbirimizi çoook sevdiğimizi yazarız mutlaka:asigim: bu durum kendimi çok huzurlu ve güvende hissetmemi sağlıyor bu kadar zamandır da zaten 1 gece bile atlamadık maşallah her gece iki elimiz kanda olsa yazarık
sanırım coğumuz gece yatmadan önce sevgilimize msj atarız:asigim:
ne yazarsınız? cevap olarak o ne yazar? Şeniz
burda paylaşalımki, daha cok fikir sahibi olalım istedim
süper yaa :roflol::roflol::roflol:
bizde mutlaka her gece yazarık konustugumz zaman bıle tlf kapanınca yıne bı i gecler msjı atılırdı cok gusel gunler yaaa ama artık sevgılıe msj atmıyorum cunku yanımda uyuyooo....
bizde mutlaka her gece yazarık konustugumz zaman bıle tlf kapanınca yıne bı i gecler msjı atılırdı cok gusel gunler yaaa ama artık sevgılıe msj atmıyorum cunku yanımda uyuyooo....
aahh aaahhh bende istiyom sevgilimi yanı başımda yatmasını, seveyim onu, öpeyim doyasıyabizde mutlaka her gece yazarık konustugumz zaman bıle tlf kapanınca yıne bı i gecler msjı atılırdı cok gusel gunler yaaa ama artık sevgılıe msj atmıyorum cunku yanımda uyuyooo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?