• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir yıl oldu evlenmiş. İki gün önce takip atıp geri çekti eski sevgilim. Napmaya calısıyor sizce. Fotoğraf attı sen de at vs dedi. Sonra karısının msj

Buraları çok bilmiyorum. Soracak konu yeri bulamadım. Kusura bakma siz gibi işsiz değilim. Anlamıyorum internet işlerinden. Kendi parasını kazanan mesleğini almıs bi kadınım. Siz adam para getirsin de yiyeyim diye bekliyorken ben ders calısıyordum. Buraya yazmaya devam edin işiniz yok malum.
Burda ki avukat hanımlar seni adliye korıdorun da aglatırsa şaşırma sen daha seni metresi yapmaya çalışan herifin niyetini sorgula dur terbiyesiz

Elin evli adamının niye mesajına cevap veriyosunuz baştan engellesenize

Karısını aldatıp gönül eğlendirecek sıkılınca da size tekmeyi basıp yuvasına dört elle sarılacak işte. Eşine kendisine hiçbir şey olmaz olan size olur

bir arkadaşım var devlet memuru. Sevgilisi vardı polis memuru o da. Neyse 3 yıl sevgili oldular. Sonra adam ailemin dediği biriyle evlenmeliyim demiş. Ama görüşmeye de devam edelim diye eklemiş. Arkadaşım tabi terk etti hemen. Sonra evlendi o sapık adam. Meğer gezmeye gidiyorum diye gittiği ilden bir öğretmen kadınla evlenmiş. Kadın da ultra zeka küpü olduğu için evlendiği gün hamile kalmış. Neyse sonra kadını da alıp arkadaşımın olduğu kuruma geliyormuş bir İş için diye.
Arkadaşımı görmezse herkese onu soruyormuş eşinin yanında selam söyleyin diyormuş. Bu kadın da söz de öğretmen! Yani evde oturup dünyadan bihaber de değil. Arkadaşım da falan diyormuş eşine. İkinci bir telefon kulllanıp arkadaşımı arıyormuş. Engellemiş ama işte yanındaki kadın da beni seviyor diye geziyor 🤣 bu ne biliyor musun ahlaksızlık sapıklık! Başka da açıklaması yok.

Bir yıl oldu evlenmiş. İki gün önce takip atıp geri çekti eski sevgilim. Napmaya calısıyor sizce. Fotoğraf attı sen de at vs dedi. Sonra karısının msjları görmesinden korkuyor vs ben de engelledim
Bence öyle bir adamla o kadının yerine şuan siz evli olmadığınız için şükür edin daha 1 senede hemen exslere yaziyorsa vay haline sizde yüz vermeyin bosverin sevmiş olsaydı zaten gidip evlenmezdi gittiyse gitiği yeri mutlu edecek

Bence onun ne istediğinin bir önemi yok. Sen neden evli bir adamın niyetinin ne olduğuyla ilgileniyorsun bu önemli? Hiç düşünmeden direk engellemen gerekiyordu.

Back