- 15 Ekim 2016
- 6.727
- 12.167
- 248
- Konu Sahibi gulaslan ay
Hıhhh kendini belli etti öğretmen miş ahahahha kalite seviye ortadaGerizekalı. Nesini sorguluyosun insanca bi şey danışıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hıhhh kendini belli etti öğretmen miş ahahahha kalite seviye ortadaGerizekalı. Nesini sorguluyosun insanca bi şey danışıyorum.
Burda ki avukat hanımlar seni adliye korıdorun da aglatırsa şaşırma sen daha seni metresi yapmaya çalışan herifin niyetini sorgula dur terbiyesizBuraları çok bilmiyorum. Soracak konu yeri bulamadım. Kusura bakma siz gibi işsiz değilim. Anlamıyorum internet işlerinden. Kendi parasını kazanan mesleğini almıs bi kadınım. Siz adam para getirsin de yiyeyim diye bekliyorken ben ders calısıyordum. Buraya yazmaya devam edin işiniz yok malum.
Bence öyle bir adamla o kadının yerine şuan siz evli olmadığınız için şükür edin daha 1 senede hemen exslere yaziyorsa vay haline sizde yüz vermeyin bosverin sevmiş olsaydı zaten gidip evlenmezdi gittiyse gitiği yeri mutlu edecekBir yıl oldu evlenmiş. İki gün önce takip atıp geri çekti eski sevgilim. Napmaya calısıyor sizce. Fotoğraf attı sen de at vs dedi. Sonra karısının msjları görmesinden korkuyor vs ben de engelledim
Kazasız belasız geldi mi onu da bilmiyoruz ki. Belki de kazadan sonraki halidir bu.Gerilere gidince bu yaşına kazasız belasız nasıl gelmiş diye derin düşüncelere dalıyorsun.
O ışığı almıştım kendisinden, o cevabın geleceğinden emin gibiydimÖyle bir cevap karşısında 18 yıllık bir Türkçe Öğretmeni olarak benim kahroluşum![]()
Sizin Iq belli ki yerlerde ondan tahmin yürütüyorsunuz. Öğretmenim ve ne yazık ki sizin gibi cahil hayata dair amacı olmayan insanların çocuklarının dersine giricem. Allah çocuğuna benim gibi öğretmen nasip etmesin bu sana bedduam olacak. Beni tanımıyorsun. En büyük bedduam bu olsun hadi naşÖğretmenlik yapıyor olabilirsiniz ama öğretmen değilsiniz bence hatta eminim. Gerçekten korkunç bir üslup. Üslubu bozuk öğretmenler de tanıdım ama iq su bu kadar düşüğüne ilk kez denk geldim.
Yada belki baskalari da onlari da deniyor..Ne duymak istiyorsun neden diye sorarken. Seni sevdiğini unutamadığını mı
Üzgünüm adam karaktersiz şeref yoksunu. Karısını aldatmaya çalışıyor. Sana kolay ulaşabileceğini düşündüğü için seni seçti.
Sanırım eski evli sevgilisi yine yazdı hagsgsSizin Iq belli ki yerlerde ondan tahmin yürütüyorsunuz. Öğretmenim ve ne yazık ki sizin gibi cahil hayata dair amacı olmayan insanların çocuklarının dersine giricem. Allah çocuğuna benim gibi öğretmen nasip etmesin bu sana bedduam olacak. Beni tanımıyorsun. En büyük bedduam bu olsun hadi naş
Bu kadar ağrınıza gitmesinden haklılığıma emin oldum. Öğretmen olmayan ama öğretmenlik yapan birisiniz. Bana özelden gel buraya bakalım iblis vs yazmayın rica ederim. Öğretmencilik oynamaya devam edin.Sizin Iq belli ki yerlerde ondan tahmin yürütüyorsunuz. Öğretmenim ve ne yazık ki sizin gibi cahil hayata dair amacı olmayan insanların çocuklarının dersine giricem. Allah çocuğuna benim gibi öğretmen nasip etmesin bu sana bedduam olacak. Beni tanımıyorsun. En büyük bedduam bu olsun hadi naş
O ne öyle "kırarım boynuzunu iblis" gibigel buraya bakalım iblis
Evet ben de yaratıcı buldum.O ne öyle "kırarım boynuzunu iblis" gibi
Konu sahibi pek de tatlı dilliymiş özelde![]()
Vallahi mesajlara bakınca hiç anlaşılmıyor daha çok yeni topluma karışmış biri gibi cevap yazıyorsunuzAyrıca bn öğretmenim!
Allah akıl versin , meslektaşlar gümbür gümbür geliyor her defasında çıtayı alçaltarak...Ayrıca bn öğretmenim!