Bir yıl oldu evlenmiş. İki gün önce takip atıp geri çekti eski sevgilim. Napmaya calısıyor sizce. Fotoğraf attı sen de at vs dedi. Sonra karısının msj

bu 2023 hazıranda her gun konu actıgınız erkek arkadasın mı? saplantı falan oldu heralde sende bu. garip geldi. adam evlenmiş hala onu mu sayıklıyorsun bildigin seyı neden soruyorsun? hadı sordun cvp verıyorlar hakaret yagdırıyorsun. eğitimciler sen gibi olursa o ogrencılerın vay haline. çirkef çirkef saldırmana gerek yok. bu ıkıncı kadına ne dendıgını sen de bılıyorsun ama gıt barıs dıycez hosuna gıtcek egon mu tatmın olcak nolcak yanı? dncektı donecektı dıye adamı dusunup durma. konusu bıle gecmemelı. ama yok benı uzdu falan ıntıkam alıcam moduyla yuva yıkcaksan bızı ılgılendırmez. .. soru sormuyorsun yorum sevmıyorsun.. canı sıkılmıs yazmıs. gıt arkadasına sor . evlı eskı erkek arkadasım yazdı umutlancam ben de...

Düşünme kapasiteniz var demek ne güzel. Lütfen benm msjlarıma cevap vermeyin. Yazan 10 kişi ile gayet üsluplu konuştum. Sizin seviyeniz ise aşagıda. O yüzden size cevap vermek istemiyorum. Burası benm soru yerim
. Gidin çöplüğünüzde ötün.
kız haklı kızın soru yerini işgal edemezsiniz. Saygılar hocam.

Buraları çok bilmiyorum. Soracak konu yeri bulamadım. Kusura bakma siz gibi işsiz değilim. Anlamıyorum internet işlerinden. Kendi parasını kazanan mesleğini almıs bi kadınım. Siz adam para getirsin de yiyeyim diye bekliyorken ben ders calısıyordum. Buraya yazmaya devam edin işiniz yok malum.

Gerçekten hakkıyla öğretmenlik yapan hocalarımızı tenzih ediyorum sizler var olun başımızın tacısınız ve sizlere gerçekten ihtiyacımız var, bu toplumda biraz olsun aydınlık yüzler görebiliyorsak bu öğretmenlerin eseridir.

Ancak birçok öğretmenle muhatap olmuş herkes en az bir kere "bu nasıl öğretmen ya?" diye düşünmüştür birisi için. Çok uç cehalet örnekleri çıkıyor, diğer meslek gruplarından bekliyorsun ama öğretmen bu ya, koskoca öğretmen. Nesillerin mimarı. Bakın mesela bu arkadaş; gelmiş internet işlerinden anlamam falan diye laf yapıyor. "İnternet işlerinden" anlamayan öğretmen mi olur Allah aşkına... Yaşı da ileri değil ki, ne öğretmenlerimiz var her teknolojiye adapte olabilmek için elinden geleni yapan. Bunlar böyle bir prototip sanki eğitimci camiası içinde, tercih edilmiş bir cehalet, berbat bir üslup, bunun üstüne bir de asla hakkı olmayan bir şekilde mesleğiyle övünmek. Ne konuşmasını bilir ne anlamasını ama lafa gelince öğretmenim ben diye bağırır. Sizin gibiler bu meslekle övünmesi gereken kişiler değilsiniz hanımefendi, meslektaşlarınızın utanç sebebisiniz. Boş boş aşk meşk uğraşacağınıza gidin kendinizi geliştirin ve dilerim ki çocuklarımızın karşısına çıkmayın. Hemcinsini çalışmak üzerinden ezmeye çalışan birisi ne katabilir ki bir çocuğa...

Bu platformda ki biçok öğretmen enteresan ve tuhaf okurken kesin öğretmendir dedim.

Yahu arkadaş adam sen kabul edersen seni m*tr*s olarak hayatına dahil etmek istiyor bu kadar basit.

Bunun ne olduğunu anlamayıp konu açmakta ne.

Adam salak rolü yapıp kendini açık açık anlatmış. Seni istiyorum ama eşim duymayacak.

Adam seninle evlenmek dahi istememiş, bu ulvi mertebeye başkasını seçmiş.

Konu açıp ne acaba ne acaba diye kıvranmak çok saçma…
Aynılarını yazacaktım.
Değil mi? Bu kadar basit. Bunu anlamak için müneccim olmaya gerek yok.

İlkokul değil. Ama senin beyin seviyen ilkokulda kalmıs istersen harfleri sana ögretirim. İşsiz. Ben de dusunduklerimde haklıyım. Hayatında bi seviyeye gelememiş. Öğretmenleri çekemeyen bir cahilsiniz.
Gerçekten öğretmen misiniz yahu? Offff hani bu meslek kutsaldı? Keşke önlerine geleni öğretmen yapmasalar. Sizin eğitim! verdiğiniz öğrenciler adına üzüldüm şu an.

Sizin Iq belli ki yerlerde ondan tahmin yürütüyorsunuz. Öğretmenim ve ne yazık ki sizin gibi cahil hayata dair amacı olmayan insanların çocuklarının dersine giricem. Allah çocuğuna benim gibi öğretmen nasip etmesin bu sana bedduam olacak. Beni tanımıyorsun. En büyük bedduam bu olsun hadi naş
Bna. Diye yazan öğretmen :70: aynen bencede nasip etmesin en güzel dua bu olur :27:

Bir yıl oldu evlenmiş. İki gün önce takip atıp geri çekti eski sevgilim. Napmaya calısıyor sizce. Fotoğraf attı sen de at vs dedi. Sonra karısının msjları görmesinden korkuyor vs ben de engelledim
Bunu sorman bile saçma geldi bana
Evlenmiş adam yok sayman lazım
Ne yapmaya çalıştığı gayet açık bence
Uzak dur başına da dert açma

Aynılarını yazacaktım.
Değil mi? Bu kadar basit. Bunu anlamak için müneccim olmaya gerek yok.
Aslında amacı içini rahatlatmak.
Burda ona destek verecek biri olsa koşa koşa gidecek, adamla birlikte olacak.

Oğlumun ana sınıfında bir kadın var. Metres.
Bize adamı bekar olarak anlattı.
Anladım ama hadi günaha girmeyeyim dedim.
Neyse bir anne bununla kanki oldu.
Birgün bana metres olduğunu anlattı ama nasıl anlatmak, adamın karısını kötülüyorlar. Klasik karımdan boşanıcan yalanları vs.
Anında selama sabahı kestim.
Bana yapılmasını asla istemediğim bir konuyu bir başkasına yapılırken güzelleyemem.

Konu sahibi de safa yatıyor acaba acaba ne acaba…

Aslında amacı içini rahatlatmak.
Burda ona destek verecek biri olsa koşa koşa gidecek, adamla birlikte olacak.

Oğlumun ana sınıfında bir kadın var. Metres.
Bize adamı bekar olarak anlattı.
Anladım ama hadi günaha girmeyeyim dedim.
Neyse bir anne bununla kanki oldu.
Birgün bana metres olduğunu anlattı ama nasıl anlatmak, adamın karısını kötülüyorlar. Klasik karımdan boşanıcan yalanları vs.
Anında selama sabahı kestim.
Bana yapılmasını asla istemediğim bir konuyu bir başkasına yapılırken güzelleyemem.

Konu sahibi de safa yatıyor acaba acaba ne acaba…
Aynısı eski çalıştığım yerde benimde başıma geldi. Kadın birde ulu orta anlatıyor, karısı asla boşanmam diyormuş her şeyi biliyor diye. Yani bunlar kendilerini kandırırlar ancak, yazık.

A-aa niye etiket atmıyor kimse bana? Engin ve derin tecrübeleriyle, gerek olayları kavrama ve yorumlama kabiliyeti, gerekse okuduğunu anlamadaki üstün performansı ile beleşe zeka testi yapan bir arkadaşımız varmış burada, ben de ölçtürürdüm kendiminkini negzel. Hemen niye banlatıyorsunuz, ayıp kızlar bu yaptığınız. Bıraksaydınız da biz de faydalansaydık biraz.

Aynısı eski çalıştığım yerde benimde başıma geldi. Kadın birde ulu orta anlatıyor, karısı asla boşanmam diyormuş her şeyi biliyor diye. Yani bunlar kendilerini kandırırlar ancak, yazık.
Metresin arkadaşı diyor ki, ama adam geldiginde karısı adamı hiç aramıyor; dedim ki aramıyor mu arayamıyor mu???
Kim bilir kadının içinde ne yangınlar ne üzüntüler var.

Valla Allah metres güzelleyecek seviyeye kimseyi çekmesin.
Konuşmaları duysanız, sanki adamın karısı metres sanarsınız.
En sonunda sen ne konuştuğunun farkındamısın dedim mecburen susmak zorunda kaldı…

Konu sahibi ogretmenim demiş ama formasyonu bile olmayan,halk eğitimden 3 ayda aldığı belge ile okul öncesinde ogretmencilik oynadığına eminim:) çalıştığım okullarda cok görüyorum bunun gibileri.kadin derse eşofmanla geliyor,mola saatini bekliyor derste yardımcıları bırakıp sigaraya kaçıyor kar tatili bekliyor falan. inanın atanmış okul oncesi öğretmenleri genelde böyle değil çoğu çok kaliteli bakın onlarda da var ama bu belge ile ogrrtmen oldum sananlar kadar değil.Bende kulüp öğretmeniyim ama formasyonum var artı drama ile 2 sene egitim gördüm ve meslegime aşığım her çocuğa faydalı olmak için elimden geleni yapıyorum.ama formasyonsuz saçma bir belge ile öğretmenlik yapan hatta lise mezunu öğretmenlik yapanı bile gördüm.

Back
X