ah canııııım ben allahtan terziyimde evde işim...bana hergün tatilhoşbulduk canım ben eşimi evde bıraktım şu an işteyim anladıgım kadarıyla senin de eşin gece vardiyasında sen evdesin dimi bu arada bende KOCİŞİMİ ÇOOK ÖZLÜYORUM
ucundan ucağından toprağımsın....
z.burnu burnuna kurban............
niye ağlıyon kız akrep fena deeelki :44:Benimde akrep
bizdede 6 yaş var yaa zatı alileri yengeç burcu oluyor balık yengeç yuvarlanıp gidiyoz işte.....en güzeli..bizdede 6 yaş varbenm kocim aslan burcu sizinkiler
ben iki gün annemlere gidiyorum koçişkomda koçişkom milleti bezdiriyorum annem şu kızın kocası gelsede kurtulsak artık diyo......hoşbulduk canım ben eşimi evde bıraktım şu an işteyim anladıgım kadarıyla senin de eşin gece vardiyasında sen evdesin dimi bu arada bende KOCİŞİMİ ÇOOK ÖZLÜYORUM
ucundan ucağından toprağımsın....
z.burnu burnuna kurban............
ah canııııım ben allahtan terziyimde evde işim...bana hergün tatilkocasız yataklar haraaam olsun bizlere çok üzledim vallaha
aaaaah ah babamlarda bizim ev dubleksti 15 metre ama burda da böyle oldu kendi evim ya çok şükür yetiyo hamdolsun...
çıtırız tabi kız heleki ben 70 kiloluk çıtırım hemide.....
anam ben unuttum kaç yaşındaydınki özgüven abla
ah bacııııım yoksam diyet topiklerindemi turluyodunaaaaah ah babamlarda bizim ev dubleksti 15 metre ama burda da böyle oldu kendi evim ya çok şükür yetiyo hamdolsun...
çıtırız tabi kız heleki ben 70 kiloluk çıtırım hemide.....
anam ben unuttum kaç yaşındaydınki özgüven abla
niye ağlıyon kız akrep fena deeelki :44:
ay ben yeni evliyken kalabiliyodum ama şimdi gitmek istemiyoooom bırakamıyorum alıştım kocamabizdede 6 yaş var yaa zatı alileri yengeç burcu oluyor balık yengeç yuvarlanıp gidiyoz işte.....
ben iki gün annemlere gidiyorum koçişkomda koçişkom milleti bezdiriyorum annem şu kızın kocası gelsede kurtulsak artık diyo......
ay ben yeni evliyken kalabiliyodum ama şimdi gitmek istemiyoooom bırakamıyorum alıştım kocamatotosuna sarılıp uyumak gibisi varmı katalitik sobam benm
Kız adı üstünde AKREP işte
valla öyle yaa elektirikli battaniyem benim allahım ayırmasın cümlemizi......ay ben yeni evliyken kalabiliyodum ama şimdi gitmek istemiyoooom bırakamıyorum alıştım kocamatotosuna sarılıp uyumak gibisi varmı katalitik sobam benm
küsünce barışmak için iyi bahane oluyokız sen beni güldürdün ALLAH da seni güldürsün emiKatalitik sobam iyiymiş
ay amin şekerim yaaa bazen dert topiklerinde buluyorum kendimi şükrediyorum halimevalla öyle yaa elektirikli battaniyem benim allahım ayırmasın cümlemizi......
ay bir hatun var bizim binada konuşuyoduk böyle burçlardan.. benm kocamda akrep habire sokuyo dedi öllldüm öldüm kriz girdi yerlerde bittik gülmekten manyak bişey koptuk yaaa
allah aşkına yaaa nerden de gelmiş aklına.....benimkide yengeç...ay bir hatun var bizim binada konuşuyoduk böyle burçlardan.. benm kocamda akrep habire sokuyo dedi öllldüm öldüm kriz girdi yerlerde bittik gülmekten manyak bişey koptuk yaaa
allah aşkına yaaa nerden de gelmiş aklına.....benimkide yengeç...
yengeçler ne yapar ıstırırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
mercimeği fırına ver ateşi harla dikkat et ama yakma sakın ola ondan sonra amnada sabahlar olmasın değilmi amaaaaaaaküsünce barışmak için iyi bahane oluyoaccıkta fırına mercimek atıyosun fırın oluyo ozaman paşam
otur şöyle yanıma haline şükret dostum..ay amin şekerim yaaa bazen dert topiklerinde buluyorum kendimi şükrediyorum halime
ah canııııım ben allahtan terziyimde evde işim...bana hergün tatilkocasız yataklar haraaam olsun bizlere çok üzledim vallaha
hadi hadiiiii anladık akreplerin neden şikayetçi oldukları malumdur =mesaiBen onu kastetmemiştim tabi