Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çağrımı atıyooooalemsinis haaa enson fantasi için aynı evde mesajlaştık sizin ev 200 metrekare galiba ses verilmiyen cinstenallah seni yaa seyyar yatak ...........
eşim çağrı atıp duruyo taaaa yatak odasından...........
tam benim kafadansın ama.....çocukken bi çizgi dizi vardı snoopy battaniyesini peşinde taşırdı seninkide o iş .............heee seyyar yatak yatak başlıgıynan çekip getiriyomne olcek kız bir çarşaf bir yorgan bir yastık kocemsiz yataklar bene haraam olsun
heheheheheh kız gülme smileyi koyamıyorum bak pc donuyo ama ne güldüm yaaaaaaa..... taşların arasından domdom kurşunu değdi bir avcı vurdu beniiiii bir avcı beni yediiiiii ....Benim kocacık ava diye şehir dışına gitti,umarım aklıma gelen türden ava gitmemiştir.
woooooowşetttssssss bu çok ağır olduenişteeee biiizie bodur tawur geeeetir enişteeee biiize booodur taaawuk geeetirBenim kocacık ava diye şehir dışına gitti,umarım aklıma gelen türden ava gitmemiştir.
tam benim kafadansın ama.....çocukken bi çizgi dizi vardı snoopy battaniyesini peşinde taşırdı seninkide o iş .............
heheheheheh kız gülme smileyi koyamıyorum bak pc donuyo ama ne güldüm yaaaaaaa..... taşların arasından domdom kurşunu değdi bir avcı vurdu beniiiii bir avcı beni yediiiiii ....
valla tam senlik oldu bu şarkı........
atam benim kafadansın ama.....çocukken bi çizgi dizi vardı snoopy battaniyesini peşinde taşırdı seninkide o iş .............
heheheheheh kız gülme smileyi koyamıyorum bak pc donuyo ama ne güldüm yaaaaaaa..... taşların arasından domdom kurşunu değdi bir avcı vurdu beniiiii bir avcı beni yediiiiii ....
valla tam senlik oldu bu şarkı........
he bizim ev 90 metrekare malikhaneçağrımı atıyooooalemsinis haaa enson fantasi için aynı evde mesajlaştık sizin ev 200 metrekare galiba ses verilmiyen cinsten
woooooowşetttssssss bu çok ağır olduenişteeee biiizie bodur tawur geeeetir enişteeee biiize booodur taaawuk geeetir
gel gel gümüle gel böğrüme domdom kurşuniiiiiiiiiiiiia
eyydii yaaar boynunu eyydiii allah kerimsin dedi hançer yarası değil dom dom kurşunu deydiiii
bodur mu olur odunmu bilemem ama yüksek ihtimalle çıtır olabilüğğğğğğğğBakalım sabah bişey getirecek ama bodur mu olur ne olur bilemiyorum
gel gel gümüle gel böğrüme domdom kurşuniiiiiiiiiiiii
bodur mu olur odunmu bilemem ama yüksek ihtimalle çıtır olabilüğğğğğğğğ
sohbet etmek dertleşmek arkadaş edinmek kafa dağıtmak isteyenlerin paylaşım alanı...
öyle şekerim bizim ev 145 metrekare ama50 metrekarede popo büyütüyoz kalan yerler yazlık..kendi evim olursa en fazla 120 metrekare olsun temizlemeye insan lazım ayol:84:he bizim ev 90 metrekare malikhane
arada hayata renk katıcan değilmi ama..........
teşekkürler kıziçem hoşgeldin...valla bazen işime gelmiyodeğilde bazen özlüyorumtopigin hayırlı olsun güzellik bende şu an gece vardiyasındayım ya bu çilemiz ne zaman bitecek
oooooooooooooooooooo bacım özgüven de tamgaz aferim kız sana.........Benden çıtırını pek bulabileceğini sanmıyorum :44:
oooohsefamız olsun 3 çocuk ta doğursam çatır çatır genede güzelim genede güzelimkendimizimi kandırıyos kız acebaa:44:Benden çıtırını pek bulabileceğini sanmıyorum :44:
oooooooooooooooooooo bacım özgüven de tamgaz aferim kız sana.........
en güzeli..bizdede 6 yaş varbenm kocim aslan burcu sizinkilerAramızda 9 yaş var bacım,o özgüven ordan gelio sanırsam
teşekkürler kıziçem hoşgeldin...valla bazen işime gelmiyodeğilde bazen özlüyorum
en güzeli..bizdede 6 yaş varbenm kocim aslan burcu sizinkiler
aaaaah ah babamlarda bizim ev dubleksti 15 metre ama burda da böyle oldu kendi evim ya çok şükür yetiyo hamdolsun...öyle şekerim bizim ev 145 metrekare ama50 metrekarede popo büyütüyoz kalan yerler yazlık..kendi evim olursa en fazla 120 metrekare olsun temizlemeye insan lazım ayol:84:
çıtırız tabi kız heleki ben 70 kiloluk çıtırım hemide.....oooohsefamız olsun 3 çocuk ta doğursam çatır çatır genede güzelim genede güzelimkendimizimi kandırıyos kız acebaa:44:
anam ben unuttum kaç yaşındaydınki özgüven ablaAramızda 9 yaş var bacım,o özgüven ordan gelio sanırsam