hadi hadiiiii anladık akreplerin neden şikayetçi oldukları malumdur =mesaihattta fazla mesai bide bu hatun bir pot daha kırdı bakiim anlıcanızmı takım sordu bizden biri yok dedi takım tutmuyom.yok illaki tutuyosundur fenermi gs mi bizimki..ben kocamın takımları tutuyom dedi baktı suratımıza bi bönledik bir kris daha balkonlara attık yeminlen birdaha soru felan yok dedim ölüyorum böyle matrak gacılara yaaaa [/QUOTE
BURDAKİ GACILAR TAM BENLİK ANLAŞILANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
hadi hadiiiii anladık akreplerin neden şikayetçi oldukları malumdur =mesaihattta fazla mesai bide bu hatun bir pot daha kırdı bakiim anlıcanızmı takım sordu bizden biri yok dedi takım tutmuyom.yok illaki tutuyosundur fenermi gs mi bizimki..ben kocamın takımları tutuyom dedi baktı suratımıza bi bönledik bir kris daha balkonlara attık yeminlen birdaha soru felan yok dedim ölüyorum böyle matrak gacılara yaaaa
o zamaaaaaan seni aç aslanının önüne atma vakti yaklaşıyor........nebilem kıstırıyomu acep...benmkide aslan manyak gece gece aslanlıpı tutarda ısırması var bazen kendini kaybediyo aç kalmış gibi parça parça koparcanmı beni diyom..aslanım ben wraaaaw diyo mannnnyak
kız öle arada yazıp kaçma kocanın marketi var madem kolalarla çerezler senden o zaman ısmarla bakiim şu hatuncuklara......aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kız senin agzından bal damlıyo tereyagını getirin ekmeklere sürelimmmmmmmmmmmmmmmmmmbenim eşiminde marketi var o evde ben vardiyada onsuz yatmak çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kocasız yaaklar haram olsun dedim kız eşref saatinemi geldi yatamıyom yatağa dondum burdaaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kız senin agzından bal damlıyo tereyagını getirin ekmeklere sürelimmmmmmmmmmmmmmmmmmbenim eşiminde marketi var o evde ben vardiyada onsuz yatmak çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kızz öldüm gülmektennnn:)))
hee sorsaydın yerindemiymiş takımlarıııııı aman bırakmasın mazallah kaçar maçar sonra....hadi hadiiiii anladık akreplerin neden şikayetçi oldukları malumdur =mesaihattta fazla mesai bide bu hatun bir pot daha kırdı bakiim anlıcanızmı takım sordu bizden biri yok dedi takım tutmuyom.yok illaki tutuyosundur fenermi gs mi bizimki..ben kocamın takımları tutuyom dedi baktı suratımıza bi bönledik bir kris daha balkonlara attık yeminlen birdaha soru felan yok dedim ölüyorum böyle matrak gacılara yaaaa
yeminimi bozdum nuleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnBURDAKİ GACILAR TAM BENLİK ANLAŞILANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
ay nekadan antikasın kıı insan marketi olurda acccık fındık fıstık ikram etmezmihadi hadiiiii anladık akreplerin neden şikayetçi oldukları malumdur =mesaihattta fazla mesai bide bu hatun bir pot daha kırdı bakiim anlıcanızmı takım sordu bizden biri yok dedi takım tutmuyom.yok illaki tutuyosundur fenermi gs mi bizimki..ben kocamın takımları tutuyom dedi baktı suratımıza bi bönledik bir kris daha balkonlara attık yeminlen birdaha soru felan yok dedim ölüyorum böyle matrak gacılara yaaaa [/QUOTE
BURDAKİ GACILAR TAM BENLİK ANLAŞILANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNşurda mart ayına girices hazırlık yapıoz
senin katalitiğin yokmu bacım yoksa tüpü mü bitti neyse gelsin basarsın düğmeye yakarsın sonrada ısınırsın bi güzel...............kocasız yaaklar haram olsun dedim kız eşref saatinemi geldi yatamıyom yatağa dondum burdaay inş..sende evde mesailere başlarsın tatlım inş.. heleki kocişleri evde bırakmak ne zordur
kırrrmızzı kurdeeleee kör olaasıın eemine
indim diiireleerinebilmem niireleerine
kaytan bıyıkkklaaarımııı süremm niireelerineeee
hee sorsaydın yerindemiymiş takımlarıııııı aman bırakmasın mazallah kaçar maçar sonra....
bırakırmı hiç takımını pazara kadar diiil mezara kadar anacımmyeminimi bozdum nuleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnn
abbbbbbbbbbbbbbbbbboooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwkırrrmızzı kurdeeleee kör olaasıın eemine
indim diiireleerinebilmem niireleerine
kaytan bıyıkkklaaarımııı süremm niireelerineeee
senin katalitiğin yokmu bacım yoksa tüpü mü bitti neyse gelsin basarsın düğmeye yakarsın sonrada ısınırsın bi güzel...............
ay bir antika gacı daha katılsana muhabbete ne bakıyosun öyle gel hoşgeldinçok tatlısınız yaa koptum yazdıklarınıza sizi takip ediyorum bi saattir :):):):):):):)
hehehehhhhhhhhheeeeeeeeeeeeehee sorsaydın yerindemiymiş takımlarıııııı aman bırakmasın mazallah kaçar maçar sonra....
bırakırmı hiç takımını pazara kadar diiil mezara kadar anacımm
ay bir antika gacı daha katılsana muhabbete ne bakıyosun öyle gel hoşgeldin
yaaawrum sanaa küçüüük terlik pabuuç aaalayımabbbbbbbbbbbbbbbbbboooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwww
nerelisin yaşkaç burcunne açıl sökül bakam:) hoşbulduk canım.. yeni üyeyim keşfetmeye çalışıyodum siteyi ama siteden nce sizi keşfettim :)
veledi akşam yerine yatırırım gece herifceğizimi sarılırken bi bakmışımki arada engel var adile naşit gibi anam bu velet..hangi katalitik bacım benm evde 2 tane var biri kızım biri danam kzım yanımda yatar bazen bi bakmışsın eli gitmiş pijamalardan boynuma sarılmış kafası nerdeee kolu nerdee belli değil bi insan bukadarmı boğaz manyagı olur kıı uyanınca anne ellicem diyo boğazımı öpüyo mama yedim süt içtim diyomannnyak ..kacama diyom sana çekmiş bu abuk sabuk zevkleri var..