Gece Vardiyası..

gel gel yer açtık sanada giy pijamaları sabahlıyalım bu gece,yanlız pijamalarımı giyemedim yatak odasınada gitmeye tırsıyorum
pijamalarım zaten giyinmiştim kahvemi aldım koştum geldim ..ee nerde kaldınız bakalım..neden tırsıyomuşsun sennnnnn

bende bekarım kızlarr...
aaaa bir benmi evliyim birde 3 çocuk istiyoruz:44: benden büyüksünüzdür eminim[/QUOTE]ayy ayy ayy sen yanlızmı kaldın bakimm..bende evliyim 6 yıllık birde oğluşum bile var hemde..........

pijamalarım zaten giyinmiştim kahvemi aldım koştum geldim ..ee nerde kaldınız bakalım..neden tırsıyomuşsun sennnnnn

bundan önceki forumda tırsmıştım kaldı malesefolsun ilerleyen saatlerde geçer artıkpastamı alıcam mutfağa gidemiyorum sen bari evliyimde bekarmısın evlimisin yaşın kaç burcunne

bundan önceki forumda tırsmıştım kaldı malesefolsun ilerleyen saatlerde geçer artıkpastamı alıcam mutfağa gidemiyorum sen bari evliyimde bekarmısın evlimisin yaşın kaç burcunne
hadi seni mi kırıcam evliyim canım yaa yazmıştım ama yine yazıyorum 6 yıllık evli bir anneyim ben...burcum BALIK hemde sapına kadar 20 şubat hatunuyum ben.......

aaaa bir benmi evliyim birde 3 çocuk istiyoruz:44: benden büyüksünüzdür eminim
ayy ayy ayy sen yanlızmı kaldın bakimm..bende evliyim 6 yıllık birde oğluşum bile var hemde..........[/QUOTE]
ay allah bağışlasın 3 yaşında kızım var benmde 4 yıllık evliyim çoook mutluyum maşşallh

hatunda ne hatun balık burcuna bak sen severim balıkları
ben hiiiç sevmembalık burcu kadınları çok zor yanii kendimden biliyorum......

benmkide mayısta 3 biticek mayıs 13 te...23 yaşındayım ben ve 2.bebeği düşünüyoruz inş...
ahaaaaaaaaaaa.....
benim oğluşda 5 mayıs 2009 lu ve bizde 2. düşünüyoz ama olmiiiiiiiiiiiiiiiiii........sen şöyle yamacıma gel bakiiiiimmm

kzı zaten insan kendi burcuyla anlaşamazki...ben bana zıt oldugu için seviyorumayneeeeeen olmuyo bizimde yaaa 4 ay ugraştık malesef sonunda ameliyat olucam dişimden mayısta onu bekliyoruz bide kadın doguma gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…