- 14 Ağustos 2011
- 26.917
- 2.925
anlat bakalım kendini tanıt bize
canm sen bekarmısın
canm sen bekarmısın
pijamalarım zaten giyinmiştim kahvemi aldım koştum geldim ..ee nerde kaldınız bakalım..neden tırsıyomuşsun sennnnnngel gel yer açtık sanada giy pijamaları sabahlıyalım bu gece,yanlız pijamalarımı giyemedim yatak odasınada gitmeye tırsıyorum
canm sen bekarmısın
aaaa bir benmi evliyim birde 3 çocuk istiyoruz:44: benden büyüksünüzdür eminimbende bekarım kızlarr...
pijamalarım zaten giyinmiştim kahvemi aldım koştum geldim ..ee nerde kaldınız bakalım..neden tırsıyomuşsun sennnnnn
aaaa bir benmi evliyim birde 3 çocuk istiyoruz:44: benden büyüksünüzdür eminimbende bekarım kızlarr...
allah kavuştursun tatlımgece vardiyasına izmirden katılıyorum. :)
29 yaşındayım. bekarım fakat sözlüyüm.
çalışmıyorum. :)
aaaa bir benmi evliyim birde 3 çocuk istiyoruz:44: benden büyüksünüzdür eminim
hadi seni mi kırıcam evliyim canım yaa yazmıştım ama yine yazıyorum 6 yıllık evli bir anneyim ben...burcum BALIK hemde sapına kadar 20 şubat hatunuyum ben.......bundan önceki forumda tırsmıştım kaldı malesefolsun ilerleyen saatlerde geçer artık pastamı alıcam mutfağa gidemiyorum sen bari evliyimde bekarmısın evlimisin yaşın kaç burcunne
ayy ayy ayy sen yanlızmı kaldın bakimm..bende evliyim 6 yıllık birde oğluşum bile var hemde..........[/QUOTE]aaaa bir benmi evliyim birde 3 çocuk istiyoruz:44: benden büyüksünüzdür eminim
şimdilik bir sen evli görünüyorsun canım.
sen kaç yaşındasın?
benim oğlumda mayısta 3 olucak kaç yaşındasın sen......ay allah bağışlasın 3 yaşında kızım var benmde 4 yıllık evliyim çoook mutluyum maşşallh
hatunda ne hatun balık burcuna bak senhadi seni mi kırıcam evliyim canım yaa yazmıştım ama yine yazıyorum 6 yıllık evli bir anneyim ben...burcum BALIK hemde sapına kadar 20 şubat hatunuyum ben.......
benmkide mayısta 3 biticek mayıs 13 te...23 yaşındayım ben ve 2.bebeği düşünüyoruz inş...benim oğlumda mayısta 3 olucak kaç yaşındasın sen......
ben hiiiç sevmemhatunda ne hatun balık burcuna bak senseverim balıkları
ahaaaaaaaaaaa.....benmkide mayısta 3 biticek mayıs 13 te...23 yaşındayım ben ve 2.bebeği düşünüyoruz inş...
benmkide mayısta 3 biticek mayıs 13 te...23 yaşındayım ben ve 2.bebeği düşünüyoruz inş...
ben hiiiç sevmembalık burcu kadınları çok zor yanii kendimden biliyorum......
ahaaaaaaaaaaa.....
benim oğluşda 5 mayıs 2009 lu ve bizde 2. düşünüyoz ama olmiiiiiiiiiiiiiiiiii........sen şöyle yamacıma gel bakiiiiimmm