hadi kocişlerimizlen güzel anılarımızı anlatalımhehehehhhhhhhhheeeeeeeeeeeee
dimeee seninkide çabuk gaza geliyo dimekkkiiiiiiiyaaawrum sanaa küçüüük terlik pabuuç aaalayım
yawrum saanaaa küüçüüük terlik pabuuuç aalayım
indim diireleeerine bilemm niireleeerine
kaytan bıyııııklaarımııı süremm niireleeerinebenimki buşarkıynan cilveleniyoda
bacım sen sesleri karıştırıyor olmayasın sakınay bacılar yan komşumla yatak odalarımız yanyana,şuan karı-koca öyle horluyolar ki sanırsın yanımda biri var
veledi akşam yerine yatırırım gece herifceğizimi sarılırken bi bakmışımki arada engel var adile naşit gibi anam bu velet..
saadetimize mani oluyo bide gecenin bi yarısı odaya bi girişi var baba ben geldim diye şok oluyom valla yaaaaaa
nerelisin yaşkaç burcunne açıl sökül bakam
dimeee seninkide çabuk gaza geliyo dimekkkiiiiiii
bacım sen sesleri karıştırıyor olmayasın sakın
amannnn parise gitmeee engel etme jojuuu ben geçen gün 10 gün kocama doyamadım vallaha rüyamda cemyılmazı gördüm anlatamam nasıldı feciiiydi sabah kalktım bi duş aldım yani ondan beridir cem yılmaz çıkınca değiştiriyom kanalı
ay yok ayol neyn karıştırcak o dediğin ses gacur gucurdimeee seninkide çabuk gaza geliyo dimekkkiiiiiii
bacım sen sesleri karıştırıyor olmayasın sakın
hadi kocişlerimizlen güzel anılarımızı anlatalım
biraz apıt olcak ama biz kocişle birbirimizi çok özlemiştik öpüşürken kanepeden aşagı düştükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk daha dogrusu eşim hızını alamadı üstüme fazla geldi kanepe devrildi bizde yere düştük
rüyana alıcak başka birini bulamadınmı.öykk bin rüyam olsa birinde görmem...amannnn parise gitmeee engel etme jojuuu ben geçen gün 10 gün kocama doyamadım vallaha rüyamda cemyılmazı gördüm anlatamam nasıldı feciiiydi sabah kalktım bi duş aldım yani ondan beridir cem yılmaz çıkınca değiştiriyom kanalı
hepimiz çıtıruk hepimiz daş gibin hatunuk.....izmirliyim, 26 yaşındayım kova burcuyum 1.68 boy 52 kilo tipimde fena değil ...hahhahahaa :)
kııııııııııııııız nediyoosuuuuuuun rüyamda gördüüüm yahu adamla tööbe yarabbim öpşyruum biyandanda diyorumki allahallah ben bu adamın normalde filmlerini bile sevmem esprilerine güllmem ama feciii bişeymiş yaaa felan diyorum ben ömrü hayatımda böyle opsmmiştim yaaa sabah uyandım beynim uyuşmuş resmen benmkine söyledim köpürdü köpürdü köpürdü oturdu:) göre göre cem yılmazımı gördün .... kel tipsiz bişey
yuh yuuuh yuhhh diyoruuuuumbiraz apıt olcak ama biz kocişle birbirimizi çok özlemiştik öpüşürken kanepeden aşagı düştükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk daha dogrusu eşim hızını alamadı üstüme fazla geldi kanepe devrildi bizde yere düştüksefamız olsun ayol çıtır gacularık vesselam
kııııııııııııııız nediyoosuuuuuuun rüyamda gördüüüm yahu adamla tööbe yarabbim öpşyruum biyandanda diyorumki allahallah ben bu adamın normalde filmlerini bile sevmem esprilerine güllmem ama feciii bişeymiş yaaa felan diyorum ben ömrü hayatımda böyle opsmmiştim yaaa sabah uyandım beynim uyuşmuş resmen benmkine söyledim köpürdü köpürdü köpürdü oturdu
ay sorma kız bende tam havaya girdim çalar saate uyanmıştımBende yazın sinan özenle evlendiğimi gördüm,tam o işe sıra geldi uyandımO kadar üzülmüştüm ki
len karyolamı kalşdı bu devirde daha geniş düşün anacım.....ay yok ayol neyn karıştırcak o dediğin ses gacur gucuraaaaaaaaaaaayyyyyyyyyy koptuuuuuuum
hahaaaaaayyy ay buna koptum işteeeeeeeeebiraz apıt olcak ama biz kocişle birbirimizi çok özlemiştik öpüşürken kanepeden aşagı düştükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk daha dogrusu eşim hızını alamadı üstüme fazla geldi kanepe devrildi bizde yere düştük
kocama söyledim çünkü tipimden anladıbide kocana mı söyledin valla iyi cesaretcanım hep rüyada süper oluyo zaten bu işler:)
len karyolamı kalşdı bu devirde daha geniş düşün anacım.....
ayol illlaki konuşturacak ay uymu diyem onu herkes biiliyohahaaaaaayyy ay buna koptum işteeeeeeeee