Gece Vardiyası..

dimeee seninkide çabuk gaza geliyo dimekkkiiiiiii

ay bacılar yan komşumla yatak odalarımız yanyana,şuan karı-koca öyle horluyolar ki sanırsın yanımda biri var
bacım sen sesleri karıştırıyor olmayasın sakın

amannnn parise gitmeee engel etme jojuuu ben geçen gün 10 gün kocama doyamadım vallaha rüyamda cemyılmazı gördüm anlatamam nasıldı feciiiydi sabah kalktım bi duş aldım yani ondan beridir cem yılmaz çıkınca değiştiriyom kanalı

:) göre göre cem yılmazımı gördün .... kel tipsiz bişey

rüyana alıcak başka birini bulamadınmı.öykk bin rüyam olsa birinde görmem...

izmirliyim, 26 yaşındayım kova burcuyum 1.68 boy 52 kilo tipimde fena değil ...hahhahahaa :)
hepimiz çıtıruk hepimiz daş gibin hatunuk.....

:) göre göre cem yılmazımı gördün .... kel tipsiz bişey
kııııııııııııııız nediyoosuuuuuuun rüyamda gördüüüm yahu adamla tööbe yarabbim öpşyruum biyandanda diyorumki allahallah ben bu adamın normalde filmlerini bile sevmem esprilerine güllmem ama feciii bişeymiş yaaa felan diyorum ben ömrü hayatımda böyle opsmmiştim yaaa sabah uyandım beynim uyuşmuş resmen benmkine söyledim köpürdü köpürdü köpürdü oturdu

Bende yazın sinan özenle evlendiğimi gördüm,tam o işe sıra geldi uyandım O kadar üzülmüştüm ki

bide kocana mı söyledin valla iyi cesaret canım hep rüyada süper oluyo zaten bu işler:)

ay yok ayol neyn karıştırcak o dediğin ses gacur gucuraaaaaaaaaaaayyyyyyyyyy koptuuuuuuum
len karyolamı kalşdı bu devirde daha geniş düşün anacım.....

bide kocana mı söyledin valla iyi cesaret canım hep rüyada süper oluyo zaten bu işler:)
kocama söyledim çünkü tipimden anladıfena dağılmıştım birdaha kocişimn dudaklardan randıman alamadım vesselam hep o anı hatırlıyorum sonra

geçen gün asmerkeze gittik bir mağazada indirim varmış benmki bana mont seçtiriyo bakıyoruuuuz bedenler olmuyo allahallah neyse larcı x larcı derken zoraaki birine sıgdı bende kızıyorum biryandan kış bitiyo birton montun var ben kendime alıcam diye yok dedi ben alıyım sanada sonra bakarız..olur dedim bizede uzaktan satıcılar bakıyolar birbirlerine konuşuyolarfelan bakdedim bizi bekliyolar çabuk ol güzel oldu çok yakıştı...kasaya geldik bayan dedim bu eşime dar oldu ama xL giymiyoda normalde..hanfendi dedi sizin baktıgınız bölüm bayan bölümü ondandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…