Gece Vardiyası..

Benim kocacık ava diye şehir dışına gitti,umarım aklıma gelen türden ava gitmemiştir.

heee seyyar yatak yatak başlıgıynan çekip getiriyomne olcek kız bir çarşaf bir yorgan bir yastık kocemsiz yataklar bene haraam olsun
tam benim kafadansın ama.....çocukken bi çizgi dizi vardı snoopy battaniyesini peşinde taşırdı seninkide o iş .............

Benim kocacık ava diye şehir dışına gitti,umarım aklıma gelen türden ava gitmemiştir.
heheheheheh kız gülme smileyi koyamıyorum bak pc donuyo ama ne güldüm yaaaaaaa..... taşların arasından domdom kurşunu değdi bir avcı vurdu beniiiii bir avcı beni yediiiiii ....
valla tam senlik oldu bu şarkı........

Evet benim durumuma bu şarkı iyi geldi valla aklıma getirdin dur açıp dinleyeyim bi

a
eyydii yaaar boynunu eyydiii allah kerimsin dedi hançer yarası değil dom dom kurşunu deydiiii

çağrımı atıyooooalemsinis haaa enson fantasi için aynı evde mesajlaştık sizin ev 200 metrekare galiba ses verilmiyen cinsten
he bizim ev 90 metrekare malikhane
arada hayata renk katıcan değilmi ama..........

a
eyydii yaaar boynunu eyydiii allah kerimsin dedi hançer yarası değil dom dom kurşunu deydiiii
gel gel gümüle gel böğrüme domdom kurşuniiiiiiiiiiiii

Bakalım sabah bişey getirecek ama bodur mu olur ne olur bilemiyorum
bodur mu olur odunmu bilemem ama yüksek ihtimalle çıtır olabilüğğğğğğğğ

he bizim ev 90 metrekare malikhane
arada hayata renk katıcan değilmi ama..........
öyle şekerim bizim ev 145 metrekare ama50 metrekarede popo büyütüyoz kalan yerler yazlık..kendi evim olursa en fazla 120 metrekare olsun temizlemeye insan lazım ayol:84:

teşekkürler kıziçem hoşgeldin...valla bazen işime gelmiyodeğilde bazen özlüyorum

hoşbulduk canım ben eşimi evde bıraktım şu an işteyim anladıgım kadarıyla senin de eşin gece vardiyasında sen evdesin dimi bu arada bende KOCİŞİMİ ÇOOK ÖZLÜYORUM

öyle şekerim bizim ev 145 metrekare ama50 metrekarede popo büyütüyoz kalan yerler yazlık..kendi evim olursa en fazla 120 metrekare olsun temizlemeye insan lazım ayol:84:
aaaaah ah babamlarda bizim ev dubleksti 15 metre ama burda da böyle oldu kendi evim ya çok şükür yetiyo hamdolsun...

oooohsefamız olsun 3 çocuk ta doğursam çatır çatır genede güzelim genede güzelimkendimizimi kandırıyos kız acebaa:44:
çıtırız tabi kız heleki ben 70 kiloluk çıtırım hemide.....

Aramızda 9 yaş var bacım,o özgüven ordan gelio sanırsam
anam ben unuttum kaç yaşındaydınki özgüven abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…