Gece Vardiyası..

hadi hadiiiii anladık akreplerin neden şikayetçi oldukları malumdur =mesai:KK52: hattta fazla mesai:KK9: bide bu hatun bir pot daha kırdı bakiim anlıcanızmı:KK31: takım sordu bizden biri yok dedi takım tutmuyom.yok illaki tutuyosundur fenermi gs mi bizimki..ben kocamın takımları tutuyom dedi baktı suratımıza bi bönledik :KK53:bir kris daha balkonlara attık yeminlen birdaha soru felan yok dedim ölüyorum böyle matrak gacılara yaaaa:KK52::KK19:[/QUOTE

BURDAKİ GACILAR TAM BENLİK ANLAŞILANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

hadi hadiiiii anladık akreplerin neden şikayetçi oldukları malumdur =mesai:KK52: hattta fazla mesai:KK9: bide bu hatun bir pot daha kırdı bakiim anlıcanızmı:KK31: takım sordu bizden biri yok dedi takım tutmuyom.yok illaki tutuyosundur fenermi gs mi bizimki..ben kocamın takımları tutuyom dedi baktı suratımıza bi bönledik :KK53:bir kris daha balkonlara attık yeminlen birdaha soru felan yok dedim ölüyorum böyle matrak gacılara yaaaa:KK52::KK19:

Kızz öldüm gülmektennnn En Büyük KK :)))

:KK23:nebilem kıstırıyomu acep...benmkide aslan manyak gece gece aslanlıpı tutarda ısırması var bazen kendini kaybediyo aç kalmış gibi parça parça koparcanmı beni diyom..aslanım ben wraaaaw diyo:KK37:mannnnyak:KK19:
o zamaaaaaan seni aç aslanının önüne atma vakti yaklaşıyor........

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kız senin agzından bal damlıyo tereyagını getirin ekmeklere sürelimmmmmmmmmmmmmmmmmm :KK52::KK52:benim eşiminde marketi var o evde ben vardiyada onsuz yatmak çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :KK43:
kız öle arada yazıp kaçma kocanın marketi var madem kolalarla çerezler senden o zaman ısmarla bakiim şu hatuncuklara......

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kız senin agzından bal damlıyo tereyagını getirin ekmeklere sürelimmmmmmmmmmmmmmmmmm :KK52::KK52:benim eşiminde marketi var o evde ben vardiyada onsuz yatmak çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :KK43:
kocasız yaaklar haram olsun dedim kız eşref saatinemi geldi yatamıyom yatağa dondum burda:KK53: ay inş..sende evde mesailere başlarsın tatlım inş.. heleki kocişleri evde bırakmak ne zordur:KK31:

hadi hadiiiii anladık akreplerin neden şikayetçi oldukları malumdur =mesai:KK52: hattta fazla mesai:KK9: bide bu hatun bir pot daha kırdı bakiim anlıcanızmı:KK31: takım sordu bizden biri yok dedi takım tutmuyom.yok illaki tutuyosundur fenermi gs mi bizimki..ben kocamın takımları tutuyom dedi baktı suratımıza bi bönledik :KK53:bir kris daha balkonlara attık yeminlen birdaha soru felan yok dedim ölüyorum böyle matrak gacılara yaaaa:KK52::KK19:
hee sorsaydın yerindemiymiş takımlarıııııı aman bırakmasın mazallah kaçar maçar sonra....

yeminimi bozdum nuleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnn

hadi hadiiiii anladık akreplerin neden şikayetçi oldukları malumdur =mesai:KK52: hattta fazla mesai:KK9: bide bu hatun bir pot daha kırdı bakiim anlıcanızmı:KK31: takım sordu bizden biri yok dedi takım tutmuyom.yok illaki tutuyosundur fenermi gs mi bizimki..ben kocamın takımları tutuyom dedi baktı suratımıza bi bönledik :KK53:bir kris daha balkonlara attık yeminlen birdaha soru felan yok dedim ölüyorum böyle matrak gacılara yaaaa:KK52::KK19:[/QUOTE

ay nekadan antikasın kıı insan marketi olurda acccık fındık fıstık ikram etmezmi :KK56:şurda mart ayına girices hazırlık yapıoz:KK34::KK52:

kocasız yaaklar haram olsun dedim kız eşref saatinemi geldi yatamıyom yatağa dondum burda:KK53: ay inş..sende evde mesailere başlarsın tatlım inş.. heleki kocişleri evde bırakmak ne zordur:KK31:
senin katalitiğin yokmu bacım yoksa tüpü mü bitti neyse gelsin basarsın düğmeye yakarsın sonrada ısınırsın bi güzel...............

kırrrmızzı kurdeeleee kör olaasıın eemine
indim diiireleerinebilmem niireleerine
kaytan bıyıkkklaaarımııı süremm niireelerineeee:KK24::KK52:

Heç keyfim yoktu,yanlız yanlız oturup ağlayacak vaziyetteydim.Sayenizde acaip neşelendim gacılar :KK16::KK54:

indim diiireleerinebilmem niireleerine
kaytan bıyıkkklaaarımııı süremm niireelerineeee:KK24::KK52:
abbbbbbbbbbbbbbbbbboooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwww

senin katalitiğin yokmu bacım yoksa tüpü mü bitti neyse gelsin basarsın düğmeye yakarsın sonrada ısınırsın bi güzel...............
:KK53:hangi katalitik bacım benm evde 2 tane var biri kızım biri danam kzım yanımda yatar bazen bi bakmışsın eli gitmiş pijamalardan boynuma sarılmış kafası nerdeee kolu nerdee belli değil bi insan bukadarmı boğaz manyagı olur kıı uyanınca anne ellicem diyo boğazımı öpüyo mama yedim süt içtim diyomannnyak ..kacama diyom sana çekmiş bu abuk sabuk zevkleri var..:KK31:

abbbbbbbbbbbbbbbbbboooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwww
yaaawrum sanaa küçüüük terlik pabuuç aaalayım
yawrum saanaaa küüçüüük terlik pabuuuç aalayım
indim diireleeerine bilemm niireleeerine
kaytan bıyııııklaarımııı süremm niireleeerine:KK24:benimki buşarkıynan cilveleniyoda:KK9:

ay bacılar yan komşumla yatak odalarımız yanyana,şuan karı-koca öyle horluyolar ki sanırsın yanımda biri var :KK1::KK1::KK1::KK1:

:KK53:hangi katalitik bacım benm evde 2 tane var biri kızım biri danam kzım yanımda yatar bazen bi bakmışsın eli gitmiş pijamalardan boynuma sarılmış kafası nerdeee kolu nerdee belli değil bi insan bukadarmı boğaz manyagı olur kıı uyanınca anne ellicem diyo boğazımı öpüyo mama yedim süt içtim diyomannnyak ..kacama diyom sana çekmiş bu abuk sabuk zevkleri var..:KK31:
veledi akşam yerine yatırırım gece herifceğizimi sarılırken bi bakmışımki arada engel var adile naşit gibi anam bu velet..
saadetimize mani oluyo bide gecenin bi yarısı odaya bi girişi var baba ben geldim diye şok oluyom valla yaaaaaa

X