Gece Vardiyası..

Allah bağışlasın bebeklerinizi.
ben 29 yaşındayım ve daha sözlüyüm. kendimi atıyım balkondan bari.

at bencede ben 29da 3.çocugu yancebime koyup gezmek istiyom kız aaaaaa 30umda kocacimla 2.balayımı yapıcam yavrim benm çocuklardan emekkli olucamya ondanolsun sen genede sözlüsün adım atmışsın oda iyi hersene birtane doğur onca yetişirsinbize

kzı zaten insan kendi burcuyla anlaşamazki...ben bana zıt oldugu için seviyorumayneeeeeen olmuyo bizimde yaaa 4 ay ugraştık malesef sonunda ameliyat olucam dişimden mayısta onu bekliyoruz bide kadın doguma gidicem
he hee bende 1 yıldır istiyom bakalım kısmet..nerede oturuyorsunuz kızlar......

pijamalarımı giydim bile kahveyi sevmem kola aldım yanıma
bi kola da bana yolla baciiiiiiiiiiii

sabah 7de kalkıcam 4 saatlik uykuylan alışverişe gidicem iyimiözelden 2 defa arandım kızlar dinledi dinledi kapattı benmkine söyledim kudurdu kıskançlıktan kim diyo bana ben nerden biiyim ayol aaaaa

ben bir pasta alacam ve yatagımı alıyım getiriyim buraya sabahlanıcak belli üşüdüm kııı hava soğumuş:2:
allah seni yaa seyyar yatak ...........
eşim çağrı atıp duruyo taaaa yatak odasından...........

heee seyyar yatak yatak başlıgıynan çekip getiriyomne olcek kız bir çarşaf bir yorgan bir yastık kocemsiz yataklar bene haraam olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…