olmazmı kız köşe koltuk alacam sizin için ahanda buraya yazıyomHuhuu kızlar bana da yer açar mısınız aranızda?
Allah bağışlasın bebeklerinizi.
ben 29 yaşındayım ve daha sözlüyüm. kendimi atıyım balkondan bari.
bu kızda benm kafadanpijamalarımı giydim bile kahveyi sevmem kola aldım yanıma
he hee bende 1 yıldır istiyom bakalım kısmet..nerede oturuyorsunuz kızlar......kzı zaten insan kendi burcuyla anlaşamazki...ben bana zıt oldugu için seviyorumayneeeeeen olmuyo bizimde yaaa 4 ay ugraştık malesef sonunda ameliyat olucam dişimden mayısta onu bekliyoruz bide kadın doguma gidicem
bi kola da bana yolla baciiiiiiiiiiiipijamalarımı giydim bile kahveyi sevmem kola aldım yanıma
bursaaaaaaaaaahe hee bende 1 yıldır istiyom bakalım kısmet..nerede oturuyorsunuz kızlar......
bi kola da bana yolla baciiiiiiiiiiii
istanbullllllll taşına toprağına kurban........bursaaaaaaaaaa
istanbullllllll taşına toprağına kurban........
kadıkööööööy kadıkööööööy kozyatagına kurbanistanbullllllll taşına toprağına kurban........
sohbet etmek dertleşmek arkadaş edinmek kafa dağıtmak isteyenlerin paylaşım alanı...
selam tatlım hoşgeldin gel buyurslm cnm iyi geceler
ucundan ucağından toprağımsın....İstanbullll
z.burnu burnuna kurban............kadıkööööööy kadıkööööööy kozyatagına kurban
selam tatlım hoşgeldin gel buyurvardiye var bu gece çalışıyoz yenisin galiba ilk üyelikmi benm 3.de
hayırlı olsun canm dal muhabbbete nasıl geçtigini bilmessinevet cnm ya yeni üye oldum
ben bir pasta alacam ve yatagımı alıyım getiriyim buraya sabahlanıcak belli üşüdüm kııı hava soğumuş:2:ucundan ucağından toprağımsın....
z.burnu burnuna kurban............
allah seni yaa seyyar yatak ...........ben bir pasta alacam ve yatagımı alıyım getiriyim buraya sabahlanıcak belli üşüdüm kııı hava soğumuş:2: