GECE TELEFONLA ARANDIM SİNİRDEN UYUYAMADIM.

Çok enteresan bir durum yaşamışsınız.
İşin en ilginci ise adamın foyasının bir gece mesajı ile üstelik kocası da polis olan bir kadına atılması ile ortaya çıkması...
Gerçekler saklanamıyor.
Yalnız ucuz atlatmışsınız. Eşiniz o uyku haliyle yanlış anlasaydi varya çok kötü şeyler olurdu. Allah'tan ki mesajlasip durumu anlamışsınız.
Şimdi işte ayvanın en iyisini yedi işte 😅

Sizi vazgeçirmeye çalışanlar olacak, şikayetinizi geri çekin, aranızda anlaşın diyenler olacak sakın onlara kulak vermeyin. Gerçekten bir aile faciasına sebep olabilirlerdi, ben stres oldum okurken. Mutlaka bir an önce şikayetçi olun. Bir sonucu olmasa dahi en azından belki biraz pişmanlık duyarlar.
Şu durumda ben vazgeçmem, hele eşim vazgeçirmez. İsler iyice çorbaya dönecek yani hem idari, hem adli rezil olacaklar. Eşimin tepkisi, çok daha sert olur ikisine. Normalde teşkilat içi olmasa sadece mahkemede görürdük ama bu ikisini karşımıza dikerler.

Bukadar uzatmak yerine tanımadığınız numarayı direk engelleyebilirsiniz.
Ben öyle yapıyorum ve hiç muhabbet uzamıyor.
Kimse kim banane. Gece yarısı yazanı tanımıyorsam ya sapıktır ya uğursuz.
Canım benim, uykudan uyandım ve uyku sersemi. Kadın 1 saat önce yazmış, kim arıyor diye bakmak için tlf. Elime aldığımda farkettim. Bir de eşim o an görevde, yabancı bir numara Allah korusun ilk an da şehit haberi geldi sandım beynim bulandı, nerden düştüğümü anlamadım. O vakitte arayan kişi hayrına aramaz çünkü.

Kadın yazamaya başlayınca bir de ağır ithamlar olunca haklı yere done almam gerekti. Kim olduğunu bilmediğim birisi bana senle seks yaptık diyor. Yanına bırakmak istemedim.

Çok enteresan bir durum yaşamışsınız.
İşin en ilginci ise adamın foyasının bir gece mesajı ile üstelik kocası da polis olan bir kadına atılması ile ortaya çıkması...
Gerçekler saklanamıyor.
Yalnız ucuz atlatmışsınız. Eşiniz o uyku haliyle yanlış anlasaydi varya çok kötü şeyler olurdu. Allah'tan ki mesajlasip durumu anlamışsınız.
Şimdi işte ayvanın en iyisini yedi işte 😅
Valla kendi ayağına sıktı resmen, bu arada benim aileme bomba koymadı çok şükür.

Bukadar uzatmak yerine tanımadığınız numarayı direk engelleyebilirsiniz.
Ben öyle yapıyorum ve hiç muhabbet uzamıyor.
Kimse kim banane. Gece yarısı yazanı tanımıyorsam ya sapıktır ya uğursuz.
Engelleseydi karşıdaki kadin doğru kişiyi buldum diye düşünecekti
Bence engellemeyip üzerine gitmekle gayet de iyi yapmış olay başka türlü açığa cikmazdi

Kadin esine nasil hesap soracak suphelenip bu sekilde ortaya cikarmaya calismis basarili da olmus . Ufff bos isler yaa supheleniyorsan def et edebilme durumu varsa.siz de haklisiniz sikaywt edin

Okurken sinir oldum muhakkak şikayetçi olun bende kamu kurumundayım işim gereği bir dünya erkek ile iletişime geçiyorum birinin eşi böyle bir şey yapacak dünyayı dar ederim evli olmamla ilgili de değil. Bana böyle bir suçlamadan bulunamayacağını öğrenmesi için. Ayrıca direk engellerdim vs yazılıyor ama başka numaradan yine ulaşır durumun ne olduğunu öğrenmek hakkınız. Niye engellemedim diye düşünmeyin. Şikayetinizi yapın onlar uğraşsın

Engelleseydi karşıdaki kadin doğru kişiyi buldum diye düşünecekti
Bence engellemeyip üzerine gitmekle gayet de iyi yapmış olay başka türlü açığa cikmazdi
Yani direkt erkek resmi, seks yaptık mesajları geldi. Arkasına kocasının Ayşe ismi ile yapmış olduğu seks muhabbeti atıldı. Aileme bomba koymasını önüne geçmem ve açığa ispatlı çıkması lazımdı. Şu an elimde gerekn doneler var yani dava için ispatlarım oldu.

Zaten sonuç alınmaz farkındayım ama aynı teşkilat içindeyiz bu durumlar hoş karşılanmaz aksine rezil olurlar. Hem kocasının fantezileri açığa çıkacak, hem kadının cehaleti. Ders olsun, haddini bilsin sırf bu sebepten mahkemeye bir çagırılsın diye.
Ben mi yanlış anladım yoksa bunu yapan kadın bir de polis mi? Kafamda cahil cühela birisi canlanmıştı oysa.

Ben mi yanlış anladım yoksa bunu yapan kadın bir de polis mi? Kafamda cahil cühela birisi canlanmıştı oysa.
kocasi polis. zamaninda refakat etmis bi hanima is icin.
konu sahibi, bu polisin - korumanın refakat islemine eskortluk diyorlar ya.
acaba seni ayşe eskort diye mi kaydetti?

Kocasini sorgulamaktan korksa boyle bisey hic yapmaz. Adamin agzindan bir sey ogrenemiyor demek ki. Milleti zarflayarak ogrenecek baska yolu kalmamis. Haklısın hoş olmamis ama burda bu akli herkese veriyoruz. Bence biraz sakin olun. Sikayet edicem diyerek korkutmak yeterli bence. Tum teskilat midir neyse duymasina gerek var mi bilemedim. Eşine anlat durumu eşin adamla bi konuşsun o korku yeter bence. Adam durduk yerde rezil olursa karisini dovmeyecegi ne malum sen de baska bi siddete sebep olabilirsin. Ustelik su an magdur da degilsin.

Ayrica kadın senin evli olduğunu falancanin eşi oldugunu falan bilmiyordu gece zarflarken bence doğru mu? Ortada bir suc yok yanlis anlasilma var bir sonuc da cikmayacak mahkemeden. Bu kadar rezil olmalarina da gerek yok diye düşünüyorum.

Okurken sinir oldum muhakkak şikayetçi olun bende kamu kurumundayım işim gereği bir dünya erkek ile iletişime geçiyorum birinin eşi böyle bir şey yapacak dünyayı dar ederim evli olmamla ilgili de değil. Bana böyle bir suçlamadan bulunamayacağını öğrenmesi için. Ayrıca direk engellerdim vs yazılıyor ama başka numaradan yine ulaşır durumun ne olduğunu öğrenmek hakkınız. Niye engellemedim diye düşünmeyin. Şikayetinizi yapın onlar uğraşsın
Aynen valla gün içinde bir sürü yeri arıyoruz, bizi arıyorlar. Ya yemin ederim şu an çalışamıyorum mide bulantısından.(sinir mideme vurur) Birazdan çıkacağım. Bu durumu yanlarına bırakmam.

mutlaka şikayet et.
hatta dilekceni ona at biraz da o karin agrisi ceksin uyuyamasin.
esinle paylastin mi?
o zaten şimdi karın ağrısından bırak uyumayı yerinde duramıyordur.
anladığım kadarıyla konu sahibesinin eşi polis/asker gibi hiyerarşinin önemli olduğu bir kurumda adamın amiri konumunda, bu bile yeter ona.
kadın yaptığını söyleyebildiyse evde kıyamet kopmuştur, ikisi de karın ağrısından kıvranıyordur.
kocasına söyleyemediyse kendi kıvranıyordur ama konu sahibesi harekete geçince karı-koca beraber kıvranacaklar.

bu arada Zaren Zaren çok haklısınız, bence de hesap sormalısınız. korkunç şeyler olma ihtimali vardı.
bir şey olmasa bile kimseye tahmin üzerinden böyle bir şey yaşatmaya, huzur bozmaya hakkı yok o kadının.
evli değilim ama bekar, tek başına yaşayan bir kadınım. gece yarısı böyle bir şeyle karşılaşsam sinirlenmenin yanı sıra korkardım mesela. ya da sizin yerinizde hakkını arayamayacak bir kadın da olabilirdi, onun yaşadıkları ne olacaktı.
karı-koca kendi ilişkilerini hangi seviyede yaşadıkları onları ilgilendirir, ancak başkasını bu seviyesizlikle rahatsız etmeye hakları yok.

Kocasini sorgulamaktan korksa boyle bisey hic yapmaz. Adamin agzindan bir sey ogrenemiyor demek ki. Milleti zarflayarak ogrenecek baska yolu kalmamis. Haklısın hoş olmamis ama burda bu akli herkese veriyoruz. Bence biraz sakin olun. Sikayet edicem diyerek korkutmak yeterli bence. Tum teskilat midir neyse duymasina gerek var mi bilemedim. Eşine anlat durumu eşin adamla bi konuşsun o korku yeter bence. Adam durduk yerde rezil olursa karisini dovmeyecegi ne malum sen de baska bi siddete sebep olabilirsin. Ustelik su an magdur da degilsin.

Ayrica kadın senin evli olduğunu falancanin eşi oldugunu falan bilmiyor bence doğru mu? Ortada bir suc yok yanlis anlasilma var bir sonuc da cikmayacak mahkemeden. Bu kadar rezil olmalarina da gerek yok diye düşünüyorum.
bence sikayet etse iyi bir ders olur. Turkiyede yaşamadığın icin belki olayin vahametini tam kavramamis olabilirsin. belki senin italyan kocan gece calan telefona "biri saat farkiyla aramistir" der takilmaz bile geri yatar. ya da mesajlasirken sinirini görse "bu da ne, ne sacmalik" der gecer sana destek olur. ama siradan bir Türk erkegi bu olay yuzunden karisini bile bosar. konu bu kadar uzanip acikliga da kavusmaz en bastan isler karisir. "ates olmayan yerden duman cikmaz" der. sonradan olay acikliga kavussa bile buyuk kavgalar yasanir - ailelere kadar gider ve bazıları olayin boyle cozuldugune inanmaz kendince yorumlar yapar aranan kadin hakkinda. cunku baska bir guzide atasozumuz bizim insanimizi cok guzel karsilar "camur at izi kalsin"
bence yapabildigi kadar ileri gitmeli. zaten kadin hapse girecek degil su olaydan. ama iyice bir cani sıkılır, yaptigi aptalliga pisman olmak icin vakti olur

X