- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
-
- Konu Sahibi MorKaranfill
Off dehşetle okudum.
Başıma böyle bir şey gelmedi ama eşimde gece geç geldiysek apartman kapısı alır kapanıyor, elimle kapatırım korkup bizden sonra yabancı sapık supuk bir girmesin diye. Yaşamak tek başına dehşet verici ya öfff.
ne işin var gece gece dişarlarda. daha 17 yaşindasin gece it dolu etrafi gezen var tek başina eve gelirsen adamlar arkanda takılırsa nolucak. ben hiç çikmadim bile çikmazdim hele. babam vermezdi bana izin. gençler dişarda geziyor ee başina bişey gelseydin napardin... baban haklı annen nasıl izin verebiliyor ki. tamam arkadaşin olsa çikarsin yanina. güvenilecek insan yok gece dişarda arkadaş da olsa satan da var.. benim kızım olsa izin vermezdim babasi da hayatta vermez zaten.. çok yanlış yapıyolar şimdilerde.. diyelim ki özgecan... o gece yarısı binmiş dolmuşa. noldu onu aklına gelmiyor mu? ben hiç bir kız .özgecan gibi olmasin diyorum..hiç bir genç kız özgecan gibi katletmesin... kendini korusunlar istiyorum.
çok kötü olay olmuşbenm oturduğum binanın kapısı da kendiliğinden kapanan kapılardan ama o gece kapanmamış ardımdan. keşke elimle itip kontrol etseydim. görecegim varmış demekki bu olayı o güne kadar o kadar cesur bir kızdım ki ..futbol oynuyorum,sporcuyum,bulunduğum ortamlardan ve arkadaşlarımdan dolayı falan erkek gibi büyüdüm. üniversitem bitene kadar motor kullandım. gece sabahlara karşı bile gezdiğim oldu ama bu olaydan sonra birdaha asla ama asla hava kararınca tek olmadım dışarda.. yani ne kadar güçlü ve cesur olursak olalım kapana sıkışıp kalınca Allah'tan başka kimse yardım edemiyor.. ben asansörde o pislikle boğuşurken aklımdan geçen tek şey ''Allahım nolur bana dokunmasın'' dikkat etmek lazım gerçekten..zaman o kadar kötü ki... bnm yaşadığım bu asansör olayından aynısı 4 vaka daha olmuş ve o 4 kız maalesef tecavüz edilmiş. karakoldayken polisler bana sen iyi kurtulmuşsun dediklerinde öğrenmiştim bunu... herşey haberlerde verilmiyor ne yazıkki
bende ailemle yaşadığım süreçte 19:30 u geçirmedim..hiç dert etmedim..artı reşit bile değilsin..ortalık kötü..senin yaşında kızım olsa ben de salmam o saatlerde dışarıya.Merhaba ablalarım , sorunum şu 17 yaşındayım ama gece dışarı çıkamıyorum yani mesela öyle 1 lere 2 lere kadar da değil saat 10 10.30 a kadar falan yani en azından bi sinemada akşam seansına gitmek için ailem izin vermiyorum annem aslında onaylıyor ama babam reddediyor. Şimdiye kadar hiç çıkmadığım için izin istediğimde garip geliyor bu durumu nasıl değiştirebilirim üstelik Kütagya gibi küçük bir şehirde yaşıyorum :/
amin amin hepimiz korusun Rabbim inşaallah.çok teşekkür ederim.çok kötü olay olmuşAllah namusunu korusun inş. o pisliklerden uzak eylesin çok kötü
bende ailemle yaşadığım süreçte 19:30 u geçirmedim..hiç dert etmedim..artı reşit bile değilsin..ortalık kötü..senin yaşında kızım olsa ben de salmam o saatlerde dışarıya.
merhaba.alakasız olacak ama benim bugun açtığım konuda size cvp yazmaya fırsatım olamadı bi türlü. şuan burdaki konudan ötürü ben başımdan geçen olayı anlatmıştım.hani herkes önlemini alsın diye ama sagolsun o kadar çok yalancılıkla suçlayan oldu ki en son haklı oldugum ortaya çıktı ama bu defa da başka saçma şeyleri öne sürdüler.. o okudugunuz asansörde sıkıştırılma olayı benim başımdan geçmişti....
Verilmiş sadakan varmış ne bileyim nişan konularını yuzuğunu okurken bir anda bu konuyu görünce ihtimal vermemiştim..allah korumuş seni..bende benzer bir durum yaşadım seneler önce panik atak ve anksiyeteye kapıldım...Allah duzluğe çıkarsın hepimizimerhaba.alakasız olacak ama benim bugun açtığım konuda size cvp yazmaya fırsatım olamadı bi türlü. şuan burdaki konudan ötürü ben başımdan geçen olayı anlatmıştım.hani herkes önlemini alsın diye ama sagolsun o kadar çok yalancılıkla suçlayan oldu ki en son haklı oldugum ortaya çıktı ama bu defa da başka saçma şeyleri öne sürdüler.. o okudugunuz asansörde sıkıştırılma olayı benim başımdan geçmişti....
Ya ben en başta yorum yaptım sonra uğramadım baya bi yüklenmişler sana çok çok üzüldüm hayır neyin peşinde olduklarını da anlamadım Allah korusun haberlere konu olsaydın ancak o zaman inanılırdı, sürekli kendini ispatlama peşindesin belli ki bu olayı yaşadığından beri hep birileri inanmamış ve sen kendini kanıtlamaya çalışmışsın, buna mecburiyetin yok... Yeteri kadar açıklama yaptıktan sonra inanıp inanmamak bırak onlara kalsın zaten ağır bir travma geçirmişsin..
aslında bu konuyu gerçek hayatta duyan herkes daha bi temkinli davranıyor incitmemek için. konuşmalarına falan dikkat ediyor. kendini bilmezler saçma sapan sorular soruyor tabi ama inanmayan hiçkimse olmadı çünkü beni biliyorlar yalan söyleyen insan başından geçen olayı titreyerek anlatmaz.. ben yazarken dahi o anları yaşadım korkudan titredim.. neyse ya burdaki tuhaf tuhaf yorum yapanları biliyorum zaten. kişi kendinden bilir işi. demekki onların herşeyi yalan dolan... ben harbi bir insanım profil fotom bilgilerim falan hepsi gerçek bana demiş ki biri kimse kendini bu kadar açık açık göstermez kesin fakesin. güvensizlige bakar mısın. kim biilir ne yaşamış da o halde o kişi. :)) hasta ruhlu insanlar.. çok şükür haklılığım ortaya çıktı da hepsi suspus oldubildigin mort oldular yani onu bile kabul etmediler ya düşün. forumda rezillik aldı başına gitti. eger okuyup görseydin millet onlara ne cvplar vermişti cvp dahi veremediler saçmaladılar, onlara öyle güzel kapak yorumlar yaptı ki arkadaşlar sagolsunlar bana bile gerek kalmadı :)) tşk ederim bu arada Leotie :)
amin amin. tşk ederim. size de çokk geçmiş olsun. insan uzun bi süre kurtulamıyor etkisinden tabi.. bende atlatamadım bir yıl oldu amaVerilmiş sadakan varmış ne bileyim nişan konularını yuzuğunu okurken bir anda bu konuyu görünce ihtimal vermemiştim..allah korumuş seni..bende benzer bir durum yaşadım seneler önce panik atak ve anksiyeteye kapıldım...Allah duzluğe çıkarsın hepimizi
aa siz hala konuşuyomusunuz ya utanmadan.. mesajlarınızı sildirdiniz,çünkü yalan yazdınız.. hala da burda savunmaya geçiyosunuz... hanımefendi harfi harfine yaşadığım olayı süslediniz diyemezsiniz bana tamam mı.. olaylar o kadar agır işte napacan hafif mi yaşamalıydım olayı yani keşke öyle olsaydı.. evet polisi de doktoru da yazdıgım ne varsa hepsi öyle tavır sergiledi. hangi dünyada yaşıyosunuz ya siz.. ahh artık benc susun. ha siz şimdi diger arkadaş grubunuzu da çağırırsını birlik olup laf savaşına girmek için. emin olun artık yemezler. herkes gördü ordaki rezilliğinizi..beni suçladıgınız şeyler yok süslü püslü yazmalar,yok bıçak izi yokmuş da yok bayılmamış da,yok polisi bile kendisi aramış da... ayıp ayıp.. ben safiyane herşeyi konumda yazmışken sizler bu kadar incitip süsleyip püsleyip anlatmışsın diye beni suçlayamazsınız. topu topu 5 kişiydiniz böyle saçmalayan.. sizden başka kimse yoktu.. siz ve o arkadaş grubunuz da ne oldugu belli. hayyyydi eyvallah. burayı da kirletmeyin.İnanmayan hiç kimse neden olmadı biliyor musunuz küçük hanım ?
sizin için zahmet edip uğraştık olayın doğruluğunu yazdık
geçmiş olsun
benim de bir kızım var her şeyden önce de hemcinsimsin
kimsenin başına gelsin istemem
ama sen devletin polisini doktorunu işini baştan savma yapmış gibi anlatırsan
orada dur derim
benim olayı öğrendiğimi herkesten iyi sen biliyorsun
farkındayım
ben ne dediysem yanlış tarafa çektin üstüne kattın
tıpkı konunda yazdığın gibi süsleyip püsledin
ben sana yalancı demedim ama sen bana dedin
peri_kizin_masali
Utanacak birşey yapmadımaa siz hala konuşuyomusunuz ya utanmadan.. mesajlarınızı sildirdiniz,çünkü yalan yazdınız.. hala da burda savunmaya geçiyosunuz... hanımefendi harfi harfine yaşadığım olayı süslediniz diyemezsiniz bana tamam mı.. olaylar o kadar agır işte napacan hafif mi yaşamalıydım olayı yani keşke öyle olsaydı.. evet polisi de doktoru da yazdıgım ne varsa hepsi öyle tavır sergiledi. hangi dünyada yaşıyosunuz ya siz.. ahh artık benc susun. ha siz şimdi diger arkadaş grubunuzu da çağırırsını birlik olup laf savaşına girmek için. emin olun artık yemezler. herkes gördü ordaki rezilliğinizi..beni suçladıgınız şeyler yok süslü püslü yazmalar,yok bıçak izi yokmuş da yok bayılmamış da,yok polisi bile kendisi aramış da... ayıp ayıp.. ben safiyane herşeyi konumda yazmışken sizler bu kadar incitip süsleyip püsleyip anlatmışsın diye beni suçlayamazsınız. topu topu 5 kişiydiniz böyle saçmalayan.. sizden başka kimse yoktu.. siz ve o arkadaş grubunuz da ne oldugu belli. hayyyydi eyvallah. burayı da kirletmeyin.
Utanacak birşey yapmadım
klasik karşı tarafı rencide ederek konuşup ben haklıyım tavırları
benden tahsillisin ama yazından olayı ne kadar basitleştirdiğin ortada
bu tavrın olmasa inan sana özelden yazıp yardım için yazacaktım
merak ediyorum da şahsın ismini öğrenmeye gittin mi ?