Gece dışarı çıkamıyorum

Ben 21 yasindayim ve bugun bi ilk yasandi.
Saat 12 de eve geldim.
Abim izin verdi arkdasima gitmeyi. Bizde izinler abimden kopar.
Film ve restorana izin vermez tabi hala o baska. Evine gittigim icin onayladi, anne babasi abiiside yok diye oda.
Ramazandan dolayi aslinda.
Saat 10 da iftarimiz actik 2 saatte oturduk abur cubur sonrada evlere dagildik.
Dagildik derken abim almaya geldi arabayla.

Yani 17 diyosun ve bence cok sey istiyosun.
Yapma.

ta

valla bende yaşını başını almış olgun bir insanım. neden burda süslü püslü konu yazıp da insanları kandırayım ??? kişi kendinden bilir işi... o yüzden kapatalım artık konuyu isterseniz. bence de bundan sonra ailenizi riske atmayın.

ev arkadaşımın nişanlısı polis. sizinle tartıştığımız o gün ondan rica eetim öğrenebilir mi diye. herşeyi benim dedigim gibi tek tek öğrenmiş orda. ama ortada zanlı suçlu ismi falan yokmuş. ben karakolla da görüştüm sonra yok isim falan. yani ne diyeyim daha ??
Şüpheli bulunsa zaten size bilgi gelir savcılıktan. Yalan yanlış bilgilerle zihninizi doldurmayın. Polisin edindiği her bilgi dosyanıza girer, gerekli her şeyi savcılık yürütür oradan öğrenebilirsiniz. Davası açılmış bir konu ise savcılıkta devreden çıkat ilgili mahkemeden öğrenilebilir her şey. Polisle felan uğraşmayın boşuna.. tüm adli sistemi polis arkadaşlar yürütüyor zannedenlere inanmayın :KK66:

Kusura bakmayın ama sanki kız çarkıfelek yarışmasına çıktı siz de ipucu vereceksiniz, eğer söylemeyecekseniz bence daha fazla uzatmayın konusunun açıldığı gün yeteri kadar hırpalandı zaten uzatmanın alemi yok, polise gidip sormuş ama isim vermemiş olay budur bu kadar yani.
o konu ne kadar uzatıldı ya. konu sahibi adına çok üzüldüm.. yaşadıgı olaydan çok hesaba çekti kendini bilmez insanlar.. Allah kimseye yaşatmasın. böyle bir ülkede bu kladar tecavüz vb olayları olan ülkede neden bu konuya inanmak istemeyip süslü püslü dedikleri de muamma. :KK51:

Ben açık açık söyleyemem söyleyebileceğim bir şey olsa neden saklayayım
nereden bileyim başıma iş almayacağımı
benim yorumlarımla onun yorumlarını tarafsız şekilde okursanız
kim kime nasıl davranmış anlarsınız
yani amacı öğrenmek olsa yine söylerim ama
benim söyleyemeyeceğimi anladığı için hala bana yalancı yaftası yapıştırmak derdi
amaç ne öğrenmek mi ben her yolu söyledim gitsin öğrensin
gerekirse yardımcıda olurum ama bana burda çık herkesin için de söyle diyor
ben eşimi riske atamam bana yazma dediği halde bu kadar yazarak ona karşı yeterince mahçubum zaten

konu sahibi olan arkadaş sizden uluorta yerde degil özelden yazmanızı istemişti iyi takip ettik biz konuda kimin ne yazdıgını da çok iyi okuduk.. konu sahibi olan genç kız baştan sona haklı yazık ya bütün bilgilerini aldınız kızdan sırf konusu size yalan geldiği için.. süslü püslü bulduk diye kıvırmayın çünkü karakolda soruşturdunuz ya resmen.. bilmiyorum yani hoş degildi zira... o konuda o kızın üzerine çok gittiniz . yalan söylediği birşey de yoktu. konusu ülkemiz şartlarında olabilecek şeyler ki iyiki daha kötüsü olmamış.. :KK17:

Burada yazdıklarımdan dolayı ban aldım ama yazmazsam çatlarım

Şüpheli bulunsa zaten size bilgi gelir savcılıktan. Yalan yanlış bilgilerle zihninizi doldurmayın. Polisin edindiği her bilgi dosyanıza girer, gerekli her şeyi savcılık yürütür oradan öğrenebilirsiniz. Davası açılmış bir konu ise savcılıkta devreden çıkat ilgili mahkemeden öğrenilebilir her şey. Polisle felan uğraşmayın boşuna.. tüm adli sistemi polis arkadaşlar yürütüyor zannedenlere inanmayın :KK66:
Ben şüpheli bulundu DEMEDİM adı soyadı belli gidip öğrenebilirsin dedim
gittim yok dedi ben de başka bir karakola gitmesini istedim
hanımefendi o kadar olayları çarpıtıyor ki sırf haklı oldğunu göstermek için ben adını soy adını söylesem de inanmaz
çok istiyorsa özelden bana ulaşsın numaramı vereyim gizliden arasın istiyorsa adını söyleyeyim
ben yalan söylemiyorum içim rahat kendisine de gerçekten üzüldüm
ama o hala beni karalama peşinde
neyse ki Allah görüyor çamur at izi kalsın çok çirkin

konu sahibi olan arkadaş sizden uluorta yerde degil özelden yazmanızı istemişti iyi takip ettik biz konuda kimin ne yazdıgını da çok iyi okuduk.. konu sahibi olan genç kız baştan sona haklı yazık ya bütün bilgilerini aldınız kızdan sırf konusu size yalan geldiği için.. süslü püslü bulduk diye kıvırmayın çünkü karakolda soruşturdunuz ya resmen.. bilmiyorum yani hoş degildi zira... o konuda o kızın üzerine çok gittiniz . yalan söylediği birşey de yoktu. konusu ülkemiz şartlarında olabilecek şeyler ki iyiki daha kötüsü olmamış.. :KK17:
Konusu bana yalan gelmedi öyle olsa bu kadar bilgi vermezdi
bilgilerini almakla elime ne geçecek ki
araştırmamı kendisi istedi
madem öğrenebiliyorsunuz öğrenin ve doğruları yazın dedi
doğruları yazdım olay doğru ama YARALANMA yok bu kadar
evet olabilecek bir şey ben bunun gibi binlerce olay duydum
en çok ben inandım ama beni anlamamakta direndi
özelden yazsam onu bile aleyhime kullanır
kendisine güvenemedim
dediğim gibi istiyorsa telefonumu vereyim
benle muhatap olmuyorsa eşimin iş telefonunu vereyim
kendisi de aramasın nişanlısı yada annesi arasın öğrensin amacı öğrenmekse eğer
bu kadar yardımcı olmaya çalıştım geçmiş olsun dedim
şimdi gelip burda hala bana saymaya devam ederse ben niyetini anlarım
gelsin özele vereyim numarayı açsın konuşsun ben bu kadar GÜVENİYORUM kendime

Burada yazdıklarımdan dolayı ban aldım ama yazmazsam çatlarım

Ben şüpheli bulundu DEMEDİM adı soyadı belli gidip öğrenebilirsin dedim
gittim yok dedi ben de başka bir karakola gitmesini istedim
hanımefendi o kadar olayları çarpıtıyor ki sırf haklı oldğunu göstermek için ben adını soy adını söylesem de inanmaz
çok istiyorsa özelden bana ulaşsın numaramı vereyim gizliden arasın istiyorsa adını söyleyeyim
ben yalan söylemiyorum içim rahat kendisine de gerçekten üzüldüm
ama o hala beni karalama peşinde
neyse ki Allah görüyor çamur at izi kalsın çok çirkin

Konusu bana yalan gelmedi öyle olsa bu kadar bilgi vermezdi
bilgilerini almakla elime ne geçecek ki
araştırmamı kendisi istedi
madem öğrenebiliyorsunuz öğrenin ve doğruları yazın dedi
doğruları yazdım olay doğru ama YARALANMA yok bu kadar
evet olabilecek bir şey ben bunun gibi binlerce olay duydum
en çok ben inandım ama beni anlamamakta direndi
özelden yazsam onu bile aleyhime kullanır
kendisine güvenemedim
dediğim gibi istiyorsa telefonumu vereyim
benle muhatap olmuyorsa eşimin iş telefonunu vereyim
kendisi de aramasın nişanlısı yada annesi arasın öğrensin amacı öğrenmekse eğer
bu kadar yardımcı olmaya çalıştım geçmiş olsun dedim
şimdi gelip burda hala bana saymaya devam ederse ben niyetini anlarım
gelsin özele vereyim numarayı açsın konuşsun ben bu kadar GÜVENİYORUM kendime
Adı soyadı belli olsa dava açılmış olurdu zaten böyle bir olayda. Yine haberi olurdu.

Adı soyadı belli olsa dava açılmış olurdu zaten böyle bir olayda. Yine haberi olurdu.
yaani kesinlikle... başından bu olayı geçen bilmeyecek de bu bayan mıbilecek ? hah komik gerçekten..
B Bukrem_ kızın yaralanması adli olarak işlenmemiş olabilir bu onun yalan söylediğini göstermez. dediği herşey doğruydu ve doğru da çıktı zaten.. lütfen kendinizi acındırmayın inandırmak için.

X