Burada yazdıklarımdan dolayı ban aldım ama yazmazsam çatlarım
Şüpheli bulunsa zaten size bilgi gelir savcılıktan. Yalan yanlış bilgilerle zihninizi doldurmayın. Polisin edindiği her bilgi dosyanıza girer, gerekli her şeyi savcılık yürütür oradan öğrenebilirsiniz. Davası açılmış bir konu ise savcılıkta devreden çıkat ilgili mahkemeden öğrenilebilir her şey. Polisle felan uğraşmayın boşuna.. tüm adli sistemi polis arkadaşlar yürütüyor zannedenlere inanmayın
Ben şüpheli bulundu DEMEDİM adı soyadı belli gidip öğrenebilirsin dedim
gittim yok dedi ben de başka bir karakola gitmesini istedim
hanımefendi o kadar olayları çarpıtıyor ki sırf haklı oldğunu göstermek için ben adını soy adını söylesem de inanmaz
çok istiyorsa özelden bana ulaşsın numaramı vereyim gizliden arasın istiyorsa adını söyleyeyim
ben yalan söylemiyorum içim rahat kendisine de gerçekten üzüldüm
ama o hala beni karalama peşinde
neyse ki Allah görüyor çamur at izi kalsın çok çirkin
konu sahibi olan arkadaş sizden uluorta yerde degil özelden yazmanızı istemişti iyi takip ettik biz konuda kimin ne yazdıgını da çok iyi okuduk.. konu sahibi olan genç kız baştan sona haklı yazık ya bütün bilgilerini aldınız kızdan sırf konusu size yalan geldiği için.. süslü püslü bulduk diye kıvırmayın çünkü karakolda soruşturdunuz ya resmen.. bilmiyorum yani hoş degildi zira... o konuda o kızın üzerine çok gittiniz . yalan söylediği birşey de yoktu. konusu ülkemiz şartlarında olabilecek şeyler ki iyiki daha kötüsü olmamış..
Konusu bana yalan gelmedi öyle olsa bu kadar bilgi vermezdi
bilgilerini almakla elime ne geçecek ki
araştırmamı kendisi istedi
madem öğrenebiliyorsunuz öğrenin ve doğruları yazın dedi
doğruları yazdım olay doğru ama YARALANMA yok bu kadar
evet olabilecek bir şey ben bunun gibi binlerce olay duydum
en çok ben inandım ama beni anlamamakta direndi
özelden yazsam onu bile aleyhime kullanır
kendisine güvenemedim
dediğim gibi istiyorsa telefonumu vereyim
benle muhatap olmuyorsa eşimin iş telefonunu vereyim
kendisi de aramasın nişanlısı yada annesi arasın öğrensin amacı öğrenmekse eğer