- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
-
- Konu Sahibi MorKaranfill
Şimdiye kadar ne bir konsere ne bir festivale gitmişliğim var ister istemez hevesleniyorum herşey yasak boğuluyorum ve onlardan uzaklaşıyorum
Bunu vurgulamak istedim çünkü çok şeye şahit oldum, yüzde 500 haklısınız.O saatte çıkınca başın göğe mi eriyor, ölürmüsün çıkmasan yada bende çıkamıyorum nolmuş çıkmayıver ne demek ya. Akşam çıkmak için insanın birçok nedeni olabilir, akşam müşait olabilir illa ki güneş tepene geçerken ee çıkıver sende diye akıl vermenin mantiği nedir? Konu sahibinin yaşı o saatlerde çıkmak için uygun sayılır ancak yaşadığı yer buna müsait değil. Çoğu kişi mantıklı açıklama yapmak yerine - sus kız vururum ağzına terliği- diyen ebeveynler(!) gibi cevapları tıkamış kıza. Ayrıca rica ediyorum kimseye üniversitede rahat edersin diye akıl vermeyin. Sonra etrafta içip kusan orda burda sabahlayan birçok kız görüyoruz. Aile baskıcı olmasa, kendi gözetimlerinde çocuklar istedigini yapsa afedersiniz ama ipini salmış gibi gezmez kimsede ortalıkta.
canım daha yaşında küçük gerçi büyükte olsan farketmez anne babalar artık dışarıya çocuklarını bırakacak kadar güvenmiyo malum öldürülen genc kızlar gün gectikçe çoğalıyo biliyorum şimdi isyan ediyosun ama empati kur birazMerhaba ablalarım , sorunum şu 17 yaşındayım ama gece dışarı çıkamıyorum yani mesela öyle 1 lere 2 lere kadar da değil saat 10 10.30 a kadar falan yani en azından bi sinemada akşam seansına gitmek için ailem izin vermiyorum annem aslında onaylıyor ama babam reddediyor. Şimdiye kadar hiç çıkmadığım için izin istediğimde garip geliyor bu durumu nasıl değiştirebilirim üstelik Kütagya gibi küçük bir şehirde yaşıyorum :/
Ben de koymazdimMerhaba ablalarım , sorunum şu 17 yaşındayım ama gece dışarı çıkamıyorum yani mesela öyle 1 lere 2 lere kadar da değil saat 10 10.30 a kadar falan yani en azından bi sinemada akşam seansına gitmek için ailem izin vermiyorum annem aslında onaylıyor ama babam reddediyor. Şimdiye kadar hiç çıkmadığım için izin istediğimde garip geliyor bu durumu nasıl değiştirebilirim üstelik Kütagya gibi küçük bir şehirde yaşıyorum :/
Kutahya gibi kucuk yerde gece ne isin var disarda ailen hakliMerhaba ablalarım , sorunum şu 17 yaşındayım ama gece dışarı çıkamıyorum yani mesela öyle 1 lere 2 lere kadar da değil saat 10 10.30 a kadar falan yani en azından bi sinemada akşam seansına gitmek için ailem izin vermiyorum annem aslında onaylıyor ama babam reddediyor. Şimdiye kadar hiç çıkmadığım için izin istediğimde garip geliyor bu durumu nasıl değiştirebilirim üstelik Kütagya gibi küçük bir şehirde yaşıyorum :/