- 20 Ocak 2015
- 10
- 3
- 26
-
- Konu Sahibi MorKaranfill
Bu durumla nasıl baş ediyorsunuz mesela arkadaşlarınıza ne diyorsunuzben 23 yaşındayım bırak 22.30'a kadar 21.30'a kadar çıkamıyorum daha 17 yaşındasın sabret azcık
arkadaşlarımla görüşemiyorum malesef nişanlıyım onunla görüşüyoruz ara arada gündüz kız arkadaşlarımlaBu durumla nasıl baş ediyorsunuz mesela arkadaşlarınıza ne diyorsunuz
Aynısını babama söyledim uğraşamam seninle dedi18 yasıma gelene dek hava kararmadan evde olmam gerektıgını öğretti ailem...Bılemıyorum senın yasındayken benı anlamadıklarını, eskı kafada olduklarını dusunup sorgulardım hep ama şimdi düşünüyorum da muhakkak zamanın ınsanların kotu olmasından dolayı böyle bırsey yapmışlardır, bence sınemaya gıtsende çıkışta baban alsa vsvs bu tarz cözumlerle baslayabılırısın..
Yanlış tepkı vermıs keşke bıraz ılımlı olsaymış , ama ne yapabılırsın kı aynı evı paylaşıyorsunuz, birsüre idare edeceksın mecburen huzursuzluk cıkmaması ıcın..Aynısını babama söyledim uğraşamam seninle dedi
16-17 yaşında benimde cok gec saatte eve gelmem sıkıntiliydi
18-19 yaslarinda max 12.30 olurdu gece
20 -21 yasimda eve sabahlarida geldim
Bu yaşadığın yere göre ve ailenin seni ne kadar taniyip guvendigine bağlı ..
Ben belli yaşa gelmiş hala evden zor cikan kizlarin olmasini 2 seye bagliyorum ya teksas gibi biryerde yasiyordur yada ailesi kizina guvenmiyordur
3. Bir ihtimalde etrafta acımasızca pisliklerin olmasıdır. Belkide bu 3. Seçenek diğer 2 sinden ağır basıyordur16-17 yaşında benimde cok gec saatte eve gelmem sıkıntiliydi
18-19 yaslarinda max 12.30 olurdu gece
20 -21 yasimda eve sabahlarida geldim
Bu yaşadığın yere göre ve ailenin seni ne kadar taniyip guvendigine bağlı ..
Ben belli yaşa gelmiş hala evden zor cikan kizlarin olmasini 2 seye bagliyorum ya teksas gibi biryerde yasiyordur yada ailesi kizina guvenmiyordur
Ailemde şöyle bi sorun var mesela eve arkadaşımın gelmesini söylesem işte dokuz dereden su getiriyorlar zaten 2-3 arkadaşım var ve bunu da biliyorlar babam mesela çoğu zaman gündüz bile izin vermiyor bu durum beni gerçekten sıkıyor zaten çoğu zaman da babam işteyken gidiyorum artıkkucuk yasta kızını rahatlıkla dısarı gonderen aıleden suphe ederım
ben evlenene kadar gece gec saatde dısarı cıkmadım ızın bıle ıstemedım
arkadasa gıtmek yerıne evıme cagırırdım gelebılen gelsın gerekırse aılesıyle gelsın otururuz dıye
calısıyorken mesaıye kaldıgımda bıle ıs yerımden arar gerekırse babamı veya abımı cagırırdım
zaman cok kotu
Ailemde şöyle bi sorun var mesela eve arkadaşımın gelmesini söylesem işte dokuz dereden su getiriyorlar zaten 2-3 arkadaşım var ve bunu da biliyorlar babam mesela çoğu zaman gündüz bile izin vermiyor bu durum beni gerçekten sıkıyor zaten çoğu zaman da babam işteyken gidiyorum artık