- 5 Haziran 2015
- 101
- 81
- Konu Sahibi MorKaranfill
25 yaşındayım..geçen yıl 6 nisan'da pazar günü iş çıkışı akşam saat 20:30'da çıkıp evime doğru yürürken şerefsizin biri,suriyeli beni takip etmiş ve binaya girdigimde asansöre geçtim tam kapı kapanıyorken biri kapıyı çekip içeri girdi.kapkara iğrenç kokulu,bozuk türkçeli, suriyeli biri... asansörün kapısını kapattı ,en üst katın düğmesine bastı ve bıçağı dayadı boğazıma..diğer eliyle de asansörün stop düğmesine basıyordu ki asansör kilitlensin orda mahsur kalalım diye o asansörde yaşadıklarımı anlatsam oturur ağlarsın.. çok şükür atlattım birazck da olsa o psikolojiyi. yoksa buraya bile yazamazdım..asansörde ne mi oldu ? ben direnince bıçağı boğazıma daha çok yaklaştırdı en son ben o suriyeliyi ittim o da karnıma sapladı bıçagı. zor kurtuldum.. sonrası apartman başıma toplandı polisler falan filan.üstüne beni suçladı utanmazların bir kısmı. neden asansöre bir erkekle binmişim diye.. oysaki ben adamı görmedim bile aniden girdi asansöre ...
neyse diyecegim o ki güzel kız lütfen akşamları dışarı çıkma.hele hele sakın tek çıkma.. hı olur gündüz de var bu şerefsizlerden ama gece daha bi kötü ortalık.. büyükşehirde yaşıyorum ve oturdugum semt çok lüks bir yerdi o zaman. o olaydan sonra ordan ayrıldım.. suriyelilerden çokkkk fazla dercede uzak duruyorum. her gördüğümde kötü oluyorum kimsenin başına gelmesini istemem. lütfen bayan arkadaşlarım dikkatli olun. binaya girerken iyice kontrol edin dışkapının kapandıgını.. ve merdiven altında birilerinin olup olmama ihtimalini her zaman aklınızda tutu.. paranoyaklık gelebilir belki şimdi size ama ben bunları yaşadım... Allah bütün kadınları korusun....
neyse diyecegim o ki güzel kız lütfen akşamları dışarı çıkma.hele hele sakın tek çıkma.. hı olur gündüz de var bu şerefsizlerden ama gece daha bi kötü ortalık.. büyükşehirde yaşıyorum ve oturdugum semt çok lüks bir yerdi o zaman. o olaydan sonra ordan ayrıldım.. suriyelilerden çokkkk fazla dercede uzak duruyorum. her gördüğümde kötü oluyorum kimsenin başına gelmesini istemem. lütfen bayan arkadaşlarım dikkatli olun. binaya girerken iyice kontrol edin dışkapının kapandıgını.. ve merdiven altında birilerinin olup olmama ihtimalini her zaman aklınızda tutu.. paranoyaklık gelebilir belki şimdi size ama ben bunları yaşadım... Allah bütün kadınları korusun....