Gece Beslenmesi

Dün beni çıldırttığı günlerden biriydi yine az kaldı memeyi kescem vericem eline al ne yapıyorsan yap diye
Ah o inatları yok mu ya uyu işte dimi ama yok illa o meme ağıza girecek onunla uyuyacak
Biraz zorlu bir süreç bizi bekliyor
Mesela süt gelmese emdiğinde sorun çıkarır mı senin bebik sütü kessek direkt
Anammm kız onu nasıl yapcaz

Yazdım aha nane yaprağı

Ben daha baslamadim dun sadece 5dk bi deniyim dedm cok yogrun oldugu icin belki tutar diye ama iyice sapitti, uykuyla memeyi ayirmak istiyorum dolayisiyla gece beslenmesi de biticek boylece, hayalim az kesintili uyku ama bakalim, henüz fikir edinmek icin burdayim
Benim bebik de adeta bir keçi, bana cekmis sanirim

Benimki de katır katır yok böyle bir inat

Odaya götürmeden önce emzir odaya gittiğinizde kucağına al ona şarkılar niniler söyle sakinlestir uzun sürüyor ama sonunda uyuyor

Dün üçüncü gecemiz ikinci geceye göre daha uzun sürdü sonunda pes edip uyudu devam edelim olacak inşallah

Odaya götürmeden önce emzir odaya gittiğinizde kucağına al ona şarkılar niniler söyle sakinlestir uzun sürüyor ama sonunda uyuyor

Simdiye kadar bir kere bile kafasini koyup yatip da durmadi kucagimda, yani sevmek icin bile oyle durmuyo, kipirdak cocuk sabit durmuyo uyucagi zaman bile kipir kipir kipir, o yuzden hayal edemiyorm oyle kucagimda ninni minni, tekmeyi basip gider valla, kiz bi de bu yani, erkek bebeler napiyo acaba

Benimki erkek fena valla girmediği delik yok
Normalde kızlar daha sakin olur senin kız için bu geçerli değilmiş

Aynı yaaaa ahsende öyle elini tutturmaz öptürmez sevdirmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…