• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece Beslenmesi

Evet şimdilik memede uyuma alışkanlığını terkettirmek ilk hedef ama ben gündüzde emme sıklığı arasını açmaya çalışıyorum onu cok zorlamadan. Tamamen bıraktırmak istiyorum 😊
Okumuştum attıklarını şimdi kaydettim 🤩🤩
Dün beni çıldırttığı günlerden biriydi yine 😒 az kaldı memeyi kescem vericem eline al ne yapıyorsan yap diye 😅😅
Hosbuldum

Bu gece uyuturken 5dk meme vermemeyi deniyim dedim kiyamet koptu, uykusu baya gecikti bugun, gun icinde 1 saat uyudu zorla, sonra disari ciktik, 7 saat uyanikliktan sonra uykudan bayilmak uzere goturdm yatirmaya, emdi emdi sagi emdi solu emdi kucakta emdi yatarak emdi dalamadi, birakti yatakta 4 dondu kipir kipir kipir, kipirdamasa uyucak ama sabit durmuyo surunuyo yatakta, sonra yatagina koyyim seni dedim sevindi, koydum orda bi yatti, kipirdamadan durdu 2-3dk, dedim tamam uyucak, sonrasi kriz, kalkti al beni al beni agliyo, ilkten almadm baktim volume yukseliyo, sonra aldm mecburen, kucakta durmuyo koydm bzm yataga kendini ellettirmiyo ittiriyo ellerimi hep, baktm yok olmuyo meme mecbur, sonra bayildi gitti ztn
Ah o inatları yok mu ya 😒 uyu işte dimi ama yok illa o meme ağıza girecek onunla uyuyacak😒
Biraz zorlu bir süreç bizi bekliyor 😕
Mesela süt gelmese emdiğinde sorun çıkarır mı senin bebik 🤭 sütü kessek direkt 😂
Anammm kız onu nasıl yapcaz😳

Dün beni çıldırttığı günlerden biriydi yine 😒 az kaldı memeyi kescem vericem eline al ne yapıyorsan yap diye 😅😅

Ah o inatları yok mu ya 😒 uyu işte dimi ama yok illa o meme ağıza girecek onunla uyuyacak😒

Yazdım aha nane yaprağı 😂😂

İlk günler biraz zor olacaktır. Sadece gece beslenmesini mi kesmek istiyorsun
Ben daha önce de çok denedim her seferinde pes edip tekrar emziriyordum. Bu sefer baya kararlıyım. İlk gün epey direndi ayakta kucağımda yatırdım.
Hemen pes etme İlk denemense normal sıkma canını 💞
Ben daha baslamadim dun sadece 5dk bi deniyim dedm cok yogrun oldugu icin belki tutar diye ama iyice sapitti, uykuyla memeyi ayirmak istiyorum dolayisiyla gece beslenmesi de biticek boylece, hayalim az kesintili uyku ama bakalim, henüz fikir edinmek icin burdayim

Benim bebik de adeta bir keçi, bana cekmis sanirim 😅

Ben daha baslamadim dun sadece 5dk bi deniyim dedm cok yogrun oldugu icin belki tutar diye ama iyice sapitti, uykuyla memeyi ayirmak istiyorum dolayisiyla gece beslenmesi de biticek boylece, hayalim az kesintili uyku ama bakalim, henüz fikir edinmek icin burdayim

Benimki de katır katır😅😅 yok böyle bir inat

Odaya götürmeden önce emzir odaya gittiğinizde kucağına al ona şarkılar niniler söyle sakinlestir uzun sürüyor ama sonunda uyuyor

Dün üçüncü gecemiz ikinci geceye göre daha uzun sürdü sonunda pes edip uyudu devam edelim olacak inşallah

Odaya götürmeden önce emzir odaya gittiğinizde kucağına al ona şarkılar niniler söyle sakinlestir uzun sürüyor ama sonunda uyuyor

Simdiye kadar bir kere bile kafasini koyup yatip da durmadi kucagimda, yani sevmek icin bile oyle durmuyo, kipirdak cocuk sabit durmuyo uyucagi zaman bile kipir kipir kipir, o yuzden hayal edemiyorm oyle kucagimda ninni minni, tekmeyi basip gider valla, kiz bi de bu yani, erkek bebeler napiyo acaba 😅

Simdiye kadar bir kere bile kafasini koyup yatip da durmadi kucagimda, yani sevmek icin bile oyle durmuyo, kipirdak cocuk sabit durmuyo uyucagi zaman bile kipir kipir kipir, o yuzden hayal edemiyorm oyle kucagimda ninni minni, tekmeyi basip gider valla, kiz bi de bu yani, erkek bebeler napiyo acaba 😅
Benimki erkek fena valla girmediği delik yok😅
Normalde kızlar daha sakin olur senin kız için bu geçerli değilmiş 🤣

Aynı yaaaa ahsende öyle elini tutturmaz öptürmez sevdirmez😂😂😂

Back
X