- 19 Kasım 2020
- 22.146
- 48.309
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Bende gündüz de deniyorum.İnşallah canım evet ya gündüz de deniyorum ben. Şuan hedefim memede uyumayı bıraktırmak. Netten de bakıyorum buraya da atayım önerileri
Ay bu bebelere bir şeyi tutturmak da bıraktırmak da çok zorilk zamanlar meme reddi vardı bizde onu zar zor aştık şimdi de tutmuşken bırakmayım diyor herhalde
Kız şu kulağına fısıldama işi varyaBende gündüz de deniyorum.
Tutmuşken doyasıya tadını çıkarayım diyor
Onun çok faydası var diyorlar. Ben onu bi ara huzursuzluğu ve çok ağladığı için denedim bir kaç gün ama devamını getirmedim. Bende bu gece yeniden başlayayım.Kız şu kulağına fısıldama işi varya
Onu denedimdenemeye devam etcem bakalım bilinçaltına da işlesin
Kaç gün yapmak lazım ki unuttum onu ben ama kolay ya uykuya daldığı ilk 5 dk içinde söyliycezOnun çok faydası var diyorlar. Ben onu bi ara huzursuzluğu ve çok ağladığı için denedim bir kaç gün ama devamını getirmedim. Bende bu gece yeniden başlayayım.
Kızımın okuldan arkadaşının annesi bilinçaltı temizligimi diyorlar tam bilmiyorum ama o yapıyor. O bana söylemişti. Tam hatırlamıyorum ama 1 ay falan demişti galiba, tam derin uykudayken 15- 20 dk sonra söyle çok faydasını görürsün demişti.Kaç gün yapmak lazım ki unuttum onu ben ama kolay ya uykuya daldığı ilk 5 dk içinde söyliycez
Ay bak burada destek olalım bende yanıma arkadaş arıyordum. Kızlar hemen pes etti
Aa öyle mi bende ilk 5 dk diye okumuştum.Kızımın okuldan arkadaşının annesi bilinçaltı temizligimi diyorlar tam bilmiyorum ama o yapıyor. O bana söylemişti. Tam hatırlamıyorum ama 1 ay falan demişti galiba, tam derin uykudayken 15- 20 dk sonra söyle çok faydasını görürsün demişti.
Kızı az önce kızımı aradı. Eğer annesi uyumamışsa sorup sanada söylerim. Uymuşsada yarın sorarım
Benimde desteğe çok ihtiyacım var inanki hatta bana tam umut oldu. Burda konuşmak
Gel sende katıl bize20 aylık gece beslenmesini kesemiyorum helppp
Daha sormadım birazdan sorarımAa öyle mi bende ilk 5 dk diye okumuştum.
Bişe diyim mi sanki faydası oldu ya
Tesadüf mü bilmiyorum ama dün ilk defa sallayarak uyuttum
Ay pes etmek yok devam edelim bence bir kaç güne meyvesini toplıycaz
Oy maşallah hadi bakalım öyle böyle olacak bu iş sankiDaha sormadım birazdan sorarım
Maşallah çok sevindim. Bende dün gece sallayarak uyuttum, çok fazla da direnmedi.
Heh tamamdir ben de yerimi aldim
Hadi bakalım bol şans diliyorum yarışmacı arkadaşlaraHeh tamamdir ben de yerimi aldim
Evet şimdilik memede uyuma alışkanlığını terkettirmek ilk hedef ama ben gündüzde emme sıklığı arasını açmaya çalışıyorum onu cok zorlamadan. Tamamen bıraktırmak istiyorumOy maşallah hadi bakalım öyle böyle olacak bu iş sanki
Ama şimdi meme uyurken.
Şu şefkat yöntemini deniyorum memede uyursa da. Atmıştım buraya
HosbuldumHoş geldin
İlk günler biraz zor olacaktır. Sadece gece beslenmesini mi kesmek istiyorsunHosbuldum
Bu gece uyuturken 5dk meme vermemeyi deniyim dedim kiyamet koptu, uykusu baya gecikti bugun, gun icinde 1 saat uyudu zorla, sonra disari ciktik, 7 saat uyanikliktan sonra uykudan bayilmak uzere goturdm yatirmaya, emdi emdi sagi emdi solu emdi kucakta emdi yatarak emdi dalamadi, birakti yatakta 4 dondu kipir kipir kipir, kipirdamasa uyucak ama sabit durmuyo surunuyo yatakta, sonra yatagina koyyim seni dedim sevindi, koydum orda bi yatti, kipirdamadan durdu 2-3dk, dedim tamam uyucak, sonrasi kriz, kalkti al beni al beni agliyo, ilkten almadm baktim volume yukseliyo, sonra aldm mecburen, kucakta durmuyo koydm bzm yataga kendini ellettirmiyo ittiriyo ellerimi hep, baktm yok olmuyo meme mecbur, sonra bayildi gitti ztn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?