Gece Beslenmesi

Bende gündüz de deniyorum.
Tutmuşken doyasıya tadını çıkarayım diyor

Onun çok faydası var diyorlar. Ben onu bi ara huzursuzluğu ve çok ağladığı için denedim bir kaç gün ama devamını getirmedim. Bende bu gece yeniden başlayayım.
Kaç gün yapmak lazım ki unuttum onu ben ama kolay ya uykuya daldığı ilk 5 dk içinde söyliycez
Ay bak burada destek olalım bende yanıma arkadaş arıyordum. Kızlar hemen pes etti

Kaç gün yapmak lazım ki unuttum onu ben ama kolay ya uykuya daldığı ilk 5 dk içinde söyliycez
Ay bak burada destek olalım bende yanıma arkadaş arıyordum. Kızlar hemen pes etti
Kızımın okuldan arkadaşının annesi bilinçaltı temizligimi diyorlar tam bilmiyorum ama o yapıyor. O bana söylemişti. Tam hatırlamıyorum ama 1 ay falan demişti galiba, tam derin uykudayken 15- 20 dk sonra söyle çok faydasını görürsün demişti.
Kızı az önce kızımı aradı. Eğer annesi uyumamışsa sorup sanada söylerim. Uymuşsada yarın sorarım
Benimde desteğe çok ihtiyacım var inanki hatta bana tam umut oldu. Burda konuşmak

Aa öyle mi bende ilk 5 dk diye okumuştum.
Bişe diyim mi sanki faydası oldu ya
Tesadüf mü bilmiyorum ama dün ilk defa sallayarak uyuttum
Ay pes etmek yok devam edelim bence bir kaç güne meyvesini toplıycaz

Aa öyle mi bende ilk 5 dk diye okumuştum.
Bişe diyim mi sanki faydası oldu ya
Tesadüf mü bilmiyorum ama dün ilk defa sallayarak uyuttum
Ay pes etmek yok devam edelim bence bir kaç güne meyvesini toplıycaz
Daha sormadım birazdan sorarım
Maşallah çok sevindim. Bende dün gece sallayarak uyuttum, çok fazla da direnmedi.

Daha sormadım birazdan sorarım
Maşallah çok sevindim. Bende dün gece sallayarak uyuttum, çok fazla da direnmedi.
Oy maşallah hadi bakalım öyle böyle olacak bu iş sanki
Ama şimdi meme uyurken.
Şu şefkat yöntemini deniyorum memede uyursa da. Atmıştım buraya

Oy maşallah hadi bakalım öyle böyle olacak bu iş sanki
Ama şimdi meme uyurken.
Şu şefkat yöntemini deniyorum memede uyursa da. Atmıştım buraya
Evet şimdilik memede uyuma alışkanlığını terkettirmek ilk hedef ama ben gündüzde emme sıklığı arasını açmaya çalışıyorum onu cok zorlamadan. Tamamen bıraktırmak istiyorum
Okumuştum attıklarını şimdi kaydettim

Hosbuldum

Bu gece uyuturken 5dk meme vermemeyi deniyim dedim kiyamet koptu, uykusu baya gecikti bugun, gun icinde 1 saat uyudu zorla, sonra disari ciktik, 7 saat uyanikliktan sonra uykudan bayilmak uzere goturdm yatirmaya, emdi emdi sagi emdi solu emdi kucakta emdi yatarak emdi dalamadi, birakti yatakta 4 dondu kipir kipir kipir, kipirdamasa uyucak ama sabit durmuyo surunuyo yatakta, sonra yatagina koyyim seni dedim sevindi, koydum orda bi yatti, kipirdamadan durdu 2-3dk, dedim tamam uyucak, sonrasi kriz, kalkti al beni al beni agliyo, ilkten almadm baktim volume yukseliyo, sonra aldm mecburen, kucakta durmuyo koydm bzm yataga kendini ellettirmiyo ittiriyo ellerimi hep, baktm yok olmuyo meme mecbur, sonra bayildi gitti ztn

İlk günler biraz zor olacaktır. Sadece gece beslenmesini mi kesmek istiyorsun
Ben daha önce de çok denedim her seferinde pes edip tekrar emziriyordum. Bu sefer baya kararlıyım. İlk gün epey direndi ayakta kucağımda yatırdım.
Hemen pes etme İlk denemense normal sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…