- 19 Kasım 2020
- 22.145
- 48.309
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
İnşallah canım şimdi anladı durumu memeyi ağzından çıkartmaya başlayınca koparıyor kıyametiAslında benimki de kabul etmiyordu. 4 gündür epey uğraştım bi tık iyi gibiydi olacak galiba diyordum hastalandı.
Canım her gece dene olacak sonunda inşallah
Bizde de öyle. Ben olmadığım zaman ablam ayağında uyutuyor çünkü biliyor meme yok umudu kesiyor. Ama bende asla uyumuyordu. Sadece geçen gece ilk ve son kez uyuduÇalışıyorum diye gündüz annem bakıyor o ayakta sallıyor mis gibi uyuyor ama haftasonu ben ayağıma aldığım an sinir krizi geçiriyo ve memesiz gece uykusuna asla geçmiyor çok zor nasıl yapıyosunuz
Canım ilk deneme nasıl geçtiKızlar bu gece rüya öğününü deniycem. Saat 1 e alarm kurdum bakalım. İnşallah işe yarar
1e alarm kurmuştum ya 00.58 de uyandıCanım ilk deneme nasıl geçti
Bu gecede 00:28 de uyanmamıştır umarımBu gece 00.30 a kurdum bakalım alarmı
Noldu noldu
Ay kızlar bu gece hiç işe yaramadıBu gecede 00:28 de uyanmamıştır umarım
Evet fena sıcaktı ondan olabilirAy kızlar bu gece hiç işe yaramadırüya öğününden sonra ikide bir uyandı ama çok sıcaktı ya ben bile uyuyamadım nefes alınmıyor
Of nasıl olacak bu iş bilmiyorum suyu asla istemiyorEvet fena sıcaktı ondan olabilir
Emzik emmiyor muOf nasıl olacak bu iş bilmiyorum suyu asla istemiyor
Yok kuzum ya tutmadı onuEmzik emmiyor mu
Tüh rahat ederdin o işe yarıyor gece ağlıyor ahsen emziği veriyorum geri devam uykuyaYok kuzum ya tutmadı onu
Sıcakların da etkisi vardır. Sana pes etme diyen ben pes ettimAy kızlar bu gece hiç işe yaramadırüya öğününden sonra ikide bir uyandı ama çok sıcaktı ya ben bile uyuyamadım nefes alınmıyor
Sorma bende pes ediyorumSıcakların da etkisi vardır. Sana pes etme diyen ben pes ettim
Ah ah o emzik varya can kurtaran resmenTüh rahat ederdin o işe yarıyor gece ağlıyor ahsen emziği veriyorum geri devam uykuya
Aaa ne pes etmesi olmaz. Sakın pes etmeSorma bende pes ediyorumya erken galiba biraz daha bekleyim diyorum bakalım
Of şiştim ama ya bırakmıyorAaa ne pes etmesi olmaz. Sakın pes etme
Bırakmıyorlar vallaOf şiştim ama ya bırakmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?