Gece Beslenmesi

Gece kaç kere emiyor yatırmadan önce doyurmak tek çözüm ben gündüz emzirme sayısını azalttım emmeyi 2 yaşında bıraktırmak için alışkın olup istemesin huysuzluk yapmasın diye
Bende öyle ettim inat etmesin diye hep hayır hayır dersem dahada inatlaşıp bırakmıyodu
Ben bu msjı görmemiştim ama gerçekten aynısını ettim dediğiniz gibi yapmışım nekadar hayır inat edersem o dahada huysuzlanıyo ve beni öldürüyo
Geceleri zor oldu ama çok şükür gece beslenmesi bittii şöyle

biajda aklıma su geldi normalde hiç istemiyordu illede meme istiyodu nese bi gece 12 de ağladı dedim bi su getireyim bakalım içicekmi bi içti bi şaşırdım sonra uyudu geriye ondan sonra artık başka yolu bulmaya başladım sabaha karşı tabiki gene istedi inat etmedim bi su verdim önce sonra meme istediği zaman meme verdim hic inat etmedim 1 hafta böyle sürdü sabah kalkması 7.30 08.00 oluyodu hiç vermiyodum mutfağa gidiyofuk kahvaltı hazırlıyodum hemen zaten hep öyle ediyordum bu beni böyle kolaylaştırdı sonra 2ci haftaya girdik ozaman gece bi su verdim meme hiç vermedim yanıma yatırdım tabiki ağladı ama uykusuda çok vardı uyuyodu öyle beraber uyumuş gidiyorduk 1hafta dahada böyle sürdü ondan sonra artık hiç gece istememeye başladı bende aklına getirmiyo uyansada su veriyorum hemen istemesede yanima yatırıyodum sonra kendi iniyodu yatağına böyle böyle şu 3 4 gündür kesintisiz uyuyo ve bitirdik sadece uyumaya gidince sallanmadan önce mutlaka meme istiyo sonra sallanıyo günde 2 kez bi öğlen uykusu bi akşam uykusuna gidince istiyo onada başlayacam şimdi yavas yavas onu bianda yapsam geceye kalkar aklı nasılsa uyumadan veriyo kafasında olduğu için bi süre böyle devam
etsin bakalım akşam yatmadan 1 saat önce arı gece maması veriyorum yüksek proteinli olduğu için tok tutar

Catlak-kurabiye sen naptın aşko

Yavaş yavaş en güzeli acele etmeden kolaylamışsınız sizde baya gerisi de kolay gelir

Aaaaa nasıl anlatttt
Önce gündüz ara öğünleri kestik kuzum ama sürekli kendisine söyledim meme cıs oldu çok acıyor artık ona ihtiyacın kalmadı vs. Buraya bir arkadaş yazmıştı ona benzer cümleler kurdum
İstediğinde de açmadım memeyi çok zorlayınca bant yapıştırıp gösterdim. Öyle böyle bıraktık işte kuzum

Reactions: Jou
Haaa bant yapıştırma işine güldüm hahahaha ben bantlasam onu söker atar benimki

Haaa bant yapıştırma işine güldüm hahahaha ben bantlasam onu söker atar benimki
Kız yapıyor çoğu kişi. Meme bıraktırma yöntemlerinde var. Yara bandı yapıştır memeyi görmeyince istemeyecektir ama bir kaç gün sonra yaptım onu@ ben. Bide tutarlı ol bıraktık dedikten sonra tekrardan verme. Her memi istediğine Konuyu değiştirmeye çalış bir şekilde. oyna dikkatini başka yere ver, istersen dışarı çıkın gezin ister babaannesi anneannesine götür

Bantlama işini duydum çok ama benimkine etsem onuda söker
Öyle yaptım canım zaten ya
Anneanne babanne burda olsa oho çoktan bitmisti meme krizi ben herkedtne uzağim kuzum ya bide hep benle kocam işte bi var bi yok hanii ee anlıcagin aklı kalıyo ama çok şükürr bitiyo bitiyodaaa simdi oğlana geliyorum yavas yavas

Aynen bu bitecek o başlayacak

Merhaba 4 saati nasil 5 saat yaptiniz aciklar misiniz biz biturlu uzatamiyoruz bu sureyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…