- 11 Şubat 2022
- 3.542
- 8.225
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Yeseydiler sorun değildi. İşte bizimkiler memeden başka bir şey istemiyorlarEevttt canım bende aynen hep meem ne yiyo ne içiyo ona derlandım ama salacam artık sonuçta anne sütü zararlı degill ama iste doymuyo diye sureklide istiyor napacagımı şasırdım
Evettt ondan dertleniyoruz ya zatenn bide aç lar aciktımı illede onu istiyo pekte boyle etmezdi 1 yaşa girdi dahada düştü yapıştı sinirlerim bozuldu kızzz emzirmeyi cok hosuma gidiyodu ama abartıyoYeseydiler sorun değildi. İşte bizimkiler memeden başka bir şey istemiyorlar
Evet bu çocuk aç diye hep aklında. Büyüdükçe daha çok bağlanıyorlarEvettt ondan dertleniyoruz ya zatenn bide aç lar aciktımı illede onu istiyo pekte boyle etmezdi 1 yaşa girdi dahada düştü yapıştı sinirlerim bozuldu kızzz emzirmeyi cok hosuma gidiyodu ama abartıyoemzirmemek icin dolapta birseyler vermeye calışıyorum
Evett canım o duruma düştüm çok sinirlerimi bozuyoEvet bu çocuk aç diye hep aklında. Büyüdükçe daha çok bağlanıyorlar
Evet ya benimki de öyleEvett canım o duruma düştüm çok sinirlerimi bozuyobide emerken götü başı ayrı oynuyo
Seninki kizmı erkek miEvet ya benimki de öyle
Evet bazen saat başı uyanıyor. Aslında bende iki yaşına kadar emzirmek istemiştim. Ama tüp bebek bizimkisi malum fiyatlar da kalan embriyo transferini erteledikçe zamların altında kalacağızBen gece beslenmesini iki yaşına kadar kesemedim. Sütüm bitti 15 aylık mamaya geçtim mecbur. 2 yaşında doktor kestirdi artık. 2-3 hafta krizli oldu. Çok uyanıp zor daldı uykuya. Şimdi daha iyi. Ama hala uyanıyor ve su içip uyuyor. Emziriyor olsam muhtemelen kesmezdim. Çok uyanıyor mu?
Babası sallarken yanında mıydınİkinci geceden bildiriyorum
Yatarken memede uyutmamak için her yolu denedim
Eşim bile salladı
Önce şaşırdı bebem
Bunlar niye böyle yapıyor diye baya şaşkın şaşkın izledi
Sonrası çığlık kıyamet
Direndim ama yok susmadı
Memeyi ağzına alır almaz uyudu
Çok zor
Evet bazen saat başı uyanıyor. Aslında bende iki yaşına kadar emzirmek istemiştim. Ama tüp bebek bizimkisi malum fiyatlar da kalan embriyo transferini erteledikçe zamların altında kalacağızo yüzden gece beslenmesini kesip gündüzde azaltıp bir kaç aya tamamen bitirmeyi düşünüyorum
Ama çok zor ya o ağlama krizleri
Yok canım ben diğer odaya geçtimBabası sallarken yanında mıydın
Onları odada bırakıp çıksan seni görmezse belki öyle uyur
Ss aldım sweetim teşekkürlerŞimdi denk geldim
Öyle mi o zaman biraz daha kolay olur. Aslında sık uyanmasını sıcaklar da etkiliyor ya havalar normale dönse işimiz daha kolay olacakAaa öyle mi 2. Bebiş mi istiyorsunuz. Evet o zaman zorlar sizi.
Bu arada 18 aya doğru gece uyanmaları bayağı azalıyor. Acele etmeyin 1-2 ay daha bekleyin. Her uyandığında meme vermeyin yavaşça azaltın
Memede uyumalarıñı terkettirebilsek gerisi kolay olur belkiYok canım ben diğer odaya geçtim
İlk başlarda sesi çıkmadı 5 dk falan salladı galiba
Tamam dedim şimdi uyur
Ama yok olmadı
İnşallah canım evet ya gündüz de deniyorum ben. Şuan hedefim memede uyumayı bıraktırmak. Netten de bakıyorum buraya da atayım önerileriMemede uyumalarıñı terkettirebilsek gerisi kolay olur belki
Sürekli deneyelim bi yerden sonra alışırlar inşallah
Bende dün gece denedim epey direnme sonunda uyudu tabi sonrasında kaç defa kalkıp meme emdi.
Böyle yavaş yavaş ilerleriz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?