- 19 Kasım 2020
- 22.146
- 48.309
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
Ay bugün memede bile uyumuyor delircem işim var onu bekliyorum öğleden beri uyuyacak emmekten meme solduBırakmıyorlar valla
Bu ay geçsin salça ya da nane yaprağı deniyecem.
İşin varsa da hiç uyumazlar benimki de çok yaparAy bugün memede bile uyumuyor delircem işim var onu bekliyorum öğleden beri uyuyacak emmekten meme soldu
Seninki kaç aylıktı canım
Aynen işimizin olduğu günü biliyorlarİşin varsa da hiç uyumazlar benimki de çok yapar
22 aylık
Eski düzen devamNördünüz
Akışına bıraktıkNördünüz
Hahah bende aynısını dedim eylül gibi bıraktırırım diye eylül gelmiş geçiyorEski düzen devam
Ağustos bitsin dedim oda bitti
Bi cesaretimi toplaya bilsem hiç istemesemde naneyi ya da salçayı deniyecem başka yol kalmadı
Birisi emzik bıraktırırken sirke sürüp vermiş büyüdün artık acıdı falan demiş. Sende sirke sürEski düzen devam
Ağustos bitsin dedim oda bitti
Bi cesaretimi toplaya bilsem hiç istemesemde naneyi ya da salçayı deniyecem başka yol kalmadı
İnşallah bir günAkışına bıraktık
Komple bıraktırcam da bakalım inşallah bir gün
Eylül olmadı Ekim Ekim de olmazsa Kasım artık ne zaman olduysaHahah bende aynısını dedim eylül gibi bıraktırırım diye eylül gelmiş geçiyornasıl olacak bilmiyorum
Kız sende de ne çok yöntem varmışBirisi emzik bıraktırırken sirke sürüp vermiş büyüdün artık acıdı falan demiş. Sende sirke sür
Valla instada görüyorum çoğunuKız sende de ne çok yöntem varmış
Salça sürdümYaa maşallah kızzz nasıl yaptınnnnnEslinna
Tepkisi ne oldu pekiSalça sürdüm
İğrendi kaka dedi emmedi ama sürekli açtırıp kontrol ettiTepkisi ne oldu peki
İyi bari şimdi rahatlamışsındır darısı bizeİğrendi kaka dedi emmedi ama sürekli açtırıp kontrol etti
inşallahİyi bari şimdi rahatlamışsındır darısı bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?